.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: EMO

EMO

Zdraveyte, chuvali li ste za EMO momicheta i momcheta? Ta az iskam da si napravya nyakakva takava pricheska tip EMO Style no ne znaya kak da obyasna vav friziorskia salon kato otida i vse ne se haresvam sled tova, imali myasto kadeto da mi izpalnat zelanieto takova kakvoto go iskam v Sofia nyakade

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не, никога не съм.
    Мисля че е било години назад, явно е отшумяло, та не знам какво представлява.
    Tell me moar

Супер фен Аватара на Cloud9
    Това беше преди на баба ми кръщенката на мода.Не е хубаво,викога не е било и никога няма да бъде.Защо трябва да си правите косата в някакъв стил като ти не си явно ЕМО

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Не, никога не съм.
    Мисля че е било години назад, явно е отшумяло, та не знам какво представлява.
    Tell me moar
    http://dveri.bg/3dh

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Авторке, тоя стил и емотата бяха "модерни" 2006-7. Тва е мега тъпо.
    Но ако все пак си решила, отиди на фризьор и му покажи на синмка прическата, която искаш.

Етажи - първият да е на нивото на началото на ухото, а от там нататък да почват на 3 см. от другият примерно и после да се увеличават с два см. и така до средата на вратът например. От средата на вратът надолу три стандартни примерно плюс мнооого филиране. И асиметричен бретон, къси етажи около лицето. После си изправяш косата, топираш късите етажи, а около лицето и дългите трябва да са супер прави и си готова.
    Не съм и не съм била ЕМО, но прическата много ми харесва и съм се носила така много години. Обаче сама се подстригвах, защото малко фризьори могат да го направят, а и не им се занимава.
    Обаче това без всекидневно оформяне с преса, лак, топиране и още продукти това нещо изглежда ужасно...А аз съм с права коса, не искам и да знам каква поддръжка изисква това за къдрава/вълниста.
    Подстрига се до ушите, защото е абсурд да поддържаш здрава и естествено изглаждаща добре коса с такава фризура...

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Трябва да си доста депресирана щом ще ставаш ЕМО.Само недей да се режеш и да, други подобни глупости.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Т'ва живо ли е още, бе?!

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    u ruined the joke

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тва е много гадна идея но ти си знаеш

Снимай си някоя прическа от нета и я покажи фризьора

Който желае да печели пари от интернет, само с гледане на реклами СЕГА е времето. Този ptc сайт предлага БЕЗПЛАТНО голден членство за първите 5 000 потребителя. Побързайте местата са ограничени, започнете да печелите веднага, като се регистрирате още сега. Успех на всички.

Супер фен
    Еми щом толкова искаш, просто покажи снимка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си