Не мисля, че е акне, но трябваше да има заглавие на темата. Откакто навлязох в пубертета имам проблем с пъпките. Лицето ми винаги си е било чисто (и се надявам да остане така), но за сметка на това гърбът ми е леща. Чудно ми е к'во може да е. Отдавна поприключих с пубертета, но т'ва не отминава. А през лятото, както се досещате, е особено неприятно. Досега никога не съм предприемала каквито и да е мерки, освен да нося дрехи с по-затворен гръб. От седмица се мажа със салицилов спирт, в който са разтворени 3 капсули Хлорнитромицин (на приятелка и го препоръчаха за акне). Що е избило завяхва макс на второто мазане, но проблема е че не спират да излизат. Брат ми страда от подобно нещо, но при него е много по-тежко и е свързано с растежа на космите. На него, понеже така и не измислиха какво да му кажат, му измислиха, че кръвта му била замърсена и след толкова години пиене на к'во ли не, тая кръв така и не се изчисти, но при мен точно не мисля, че случаят е същия. Предположения и предложения? (Мноооого съм негативно настроена към дерматолозите по принцип.)