- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички вече са с часовници?
^ Напротив, за 1000 лева изпъкваш със стилен часовник, обувки костюм.
А Касио продават защото часовника е по принцип важен и както нагоре казаха, не е просто за да си гледаш времето...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
един стилен, хубав часовник може да подейства много възбуждащо :Д
и репликите винаги могат да се познаят. по-добре без в такъв случай.
марковите часовниците са за педалите, аз си нося пръчка и си правя слънчев
n00bs
Часовникът е аксесоар, показващ стил. Аз също харесвам Casio. Хубави часовници на малко по-прилични цени от тези на топ марките.
Интересно как хлапак на 14-20 години/и аз се включвам тук/ може да показва каквато и да е "класа" със скъпи аксесоари, купени от мама и тате? Ако се издържаш сам и ти остават излишни пари за подобни неща, да, показваш някакъв статус, ама да живееш с вашите и да показваш класа по този начин е малко смешно.
Да не говорим, че намирам за смешно като цяло гоненето на някакви моди и правенето на неща, само защото и другите така правят.
Да, сигурно става дума за това, че часовник от 20лв изостава с една секунда на година, а тоя от 200 изостава с 0,5 секунди, а това е жизнено важно...
Не, аз разбирам, ако просто ти харесва и ти е страст, да, ама да ми говориш за статус и класа е смешно... Поне на тези години...
За статус не, но аз се обличам стилно и си нося часовници..И над 90 % от нещата, които нося съм си изкарвал парите сам.. Още като бях ученик пак си купувах часовниците със собствени пари (работейки)
Часовника трябва да е 5000 лв. за да ти определя статуса, но всеки среден клас 150-1000 лева може да определи стила ти.
Аз нося само средни класове, просто защото ме е жал да дам толкова пари... Такъв ми е статута (статуса), ако след време вземам по 10к + лева/евро да.. бих си взел скъп часовник...
http://casioshop.bg/MTG-S1030BD-1A![]()
![]()
![]()
Този например бих го купил без да се замисля, стига да имам толкова излишни пари.
Последно редактирано от ChaoSiLUsION : 02-25-2015 на 14:42
мода ?! - мода би било да си купиш златен водомер с 18 копчета от страна като на Барека... часовникът бил за педалите ... ненужно за коментиране ... часовникът е задължителен аксесоар за един зрял човек . Въпрос на избор е какъв ще носите ... никога не бих носил пазарска реплика . Един мъж се познава по часовник , очила и ОБУВКИ ! Това са неща , за които се заслужава да се отделят повече пари. Естетически погледнато , не говоря само за това колко пари има и е дал , не мисля , че има нищо лошо в това да носиш скъп часовник ,след като може да си го позволиш и не си го откраднал :Д . Селяните , които претендират с парите си , може да ги познаете по тънките и не толкова златни и сребърни синджири и ланци, които носят дори на плаж и фитнес... аз харесвам часовници и имам няколко, за които съм отдлил доста средства ... също съм подарявал часовник и като видя човека да го носи , доставя удоволствиеедин ден като имам по-голям доход ще си взема радо ... има разлика между удоволствие и показност . Едни хора се тагват от всяко кафе в фб , снимат си колите, часовниците , какво ново са си купили , другите просто живеят ... бъдете хора , не бъдете боклуци не хейтвайте и не правете чужди сметки... носете си квото ви е кеф. Другото - и часовника от 20 лева и този от 2 000 ще работят може би с еднаква точност , но се плаща марка , която се е доказала , ноу-хау , дизайн и т.н ...
Последно редактирано от Scarface... : 02-25-2015 на 17:59
Винаги може да научим, как да ги разпознаем и предпазим ....![]()
nom nom nom ... имах предвид статуса , положението и стила на мъжа , а не ориентацията му... ако харесваш космати дебелаци с разпрани гащи , сигурно няма да случиш на педали![]()
Хмм.. аз когато нося часовник, го нося само като аксесоар. Много рядко гледам часа, но за стил бих носил, по-скоро не бих, а със сигурност бих носил часовник, но само ако е елегантен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
само не разбрах каде съм го казал ...не нося очила зимата или часовник като тренирам примерно... права си - не аксесоарите , а човекът трябва да прави впечатление ... само не разбирам , кое е педалското ?!