- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не го разбирам.
Защо когато едно момиче спи с много момчета я наричат " курва ", а ако момче спи с много момичета е " баси якия пич" ?
Еми типично българско схващане ...
Щом една жена е спала с много мъже се смята за лесна , и хората автоматично я приемат за такава ...
А щом мъж е спал с много жени , значи умее да сваля жените до толкова , че другите да му се възхищават ...
Аз така го възприемам ...
разбирам го, но никога не съм разбирала ЗАЩО. Винаги ми е било любопитно. Чувала съммомчета, които слагат всички от женски род под един общ знаменател " курви "
1во, не, че искам да обиждам, обаче нали и майките ви са жени.
2. Всеки човек е различен, няма как да са всички под един общ знаменател, защото надали познават и 1/3 от жените на света.
ебаси баналната тема, като стигнете до отговора кажете, ще е интересен момент
просто ми е любопитно, какво веднага нападаш. Вчера отворихме тази тема с една приятелка и реших да попитам и вас.
не нападам, просто колкото и да спорите няма да стигнете до отг![]()
тва е като въпроса кое е първо - кокошката или яйцето
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мъжете знаем защо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е то отговорът е ебати лесния, но не си заслужава да го казвам
Да не би да се притесняваш, че не можеш да спиш с много мъже, понеже ще изглеждаш като курва, че си толкова възмутена? От какъвто и пол да е няма да ме изкефи ако е спал/а с много хора.
Вероятно защото няма как 500 килограмово космато, грозно и тъпо момче да спи с много жени => тези, които спят с много жени по дефолт са яки. А жената няма значение хубава или грозна, стига да дава, всеки ще я мине => щом дава, значи е лесна...
Не е само българско, в целия свят е така.
Последно редактирано от EinGutesKind : 03-05-2014 на 20:05
Мн сте спрели, я четете стара българска литература - как е представена жената, и как мъжа. И то си е останало.
Някъде бях прочела нещо, което звучеше горе-долу така: Ако една ключалка я отварят много ключове то тя е пълен боклук , но ако един ключ отваря стотици врати , то той е уникален.
Мир.
май и други неща не разбираш, явно гените не ти позволяват много
къш, бацил
Мисля, че форумае за въпросиКакто виждаш темата ми е към ' кофата '. Чисто любопитство. Можеше да отговориш по по-нормален начин. Не мисля, че знаев какво разбирам и какво не, защото не ме познаваш
Явно не можа да ми разбереш въпроса или просто аз не съм се изразила правилно. Аз също съм на мнение, че тези момичета/жени са курви, защото те на практика наистина са такива, това, когато не разбирам е защо момчетата, които правят същото не се наричат курвари. И защо те винаги имат един вид приоритети в почти всякакви отношения, за разлика от нас, представители от нежния пол
Последно редактирано от hey.mistery : 03-07-2014 на 09:37