- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пак не знам как да и го кажа
здр мой фенове пак сам аз. начи станаха около 10 дни откакто сме заедно с моита дет ви разправях. Начи мога да ви кажа че за ся сичко варви мноо добре обаче почна да ми писва щот с моита свирепа моторетка всеки ден брамчим на едни и същи места е днес бяхме на грацката градина и седехме на 1 пейка и аз я фатах през кръста и както си говорихме и викам искаш ли да минем на по бавни вапроси и тя почна да овърта и аз и викам само да не се метка че ша и пусне бойлера вода защото аз вече да я обработвам за да я детронирам в леглото ама нещо не е навита много . Вапросат ми е дали да е покана утре примерно или на края на седмицата да хоим на бар некво заведение и там да я питам или да сменъ подхода щот вече искам да въргалям кочана и пробрах по тактичко и по директно ама се сменя темата и тва е и накрая ша я зарежа за глупости а е адската пръщялка .. вие кво ша ма посаветвате
Като за начало не би трябвало да гледаш на момичето по този начин ( ще я зарежа ако не ми пусне ),еми ти си на 10 години(съдя по грамотността ти), още не знаеш какво имаш долу,а си тръгнал за секс да мислиш..
Чакай, ти не я ли беше обработил вече за леглото? Щом се е навила да си свали горнището би трябвало отдавна да си я детонирал. Просто няма логика. Тц тц тц що за момичета са т`ва. Един грамотен и културен човек да срещнат и да не искат да му пуснат.
п.п. Грацката градина не е ли в малко неподходящо състояние за романтика в момента?![]()
ша та посъветвам да си праснИш една, две, 5, 10 злобарки и ша ти мине
PS. Каун зелен, тая тема е за другия раздел.
Не мислиш ли, че още преди 1-2 теми се изтърка![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
По-добре не залъгвай момичето то се вижда че я искаш само за секс
Всъщност е писал, че от 10 дни са заедно, но няма да се учудя, ако e на 10
Момче, оправи си правописа бе, нищо не ти се разбира. Толкова грешки, няма запетайки, няма нищо, да не знае човек къде да спре.
Другото, което е, ти си един голям идиот. Не всички момичета пускат на 2-та седмица. Някои ще искат да ги чакаш. Ти ако наистина искаш някое момиче, няма да я оставиш защото все още не правите секс, а и сам казваш - Накрая ще я зарежа за ГЛУПОСТИ.