Виж кака лейди, па и другите лелички у фороня, наречете бе безнадежден романтик и прочие, но аз (това си е моето мнение, което не подлежи на промяна) не бих простил изневяра, стигне ли се до изневяра в една връзка то тя се е изчерпала (казвам също така, че ако аз поискам друга, бих зарязал първата, няма смисъл да я лъжа и прочие..) и по добре да се прекрати за добро.. Няма смисъл да се измъчвате допълнително и да чакате така или иначе неизбежното...

А мнението ми е такова, защото според мен енергията която бих изразходвал да си намеря друга за изневяра, мога да я насоча към връзката ми и да оправя проблема в нея (защото се изневерява ако има проблем [ЧУВСТВОТО ЗА ЛИПСА У ЕДИНИЯ ОТ ДВАМАТА ПАРТНЬОРИ СЪЩО Е ПРОБЛЕМ] друга причина за изневяра няма) струва ми се далеч по-логично, силно и зряло да си вържа гащите (не говоря метафорично) да си бия два шамара да се стегна и да си оправя връзката, вместо да скоча при първата лесна лисичка и да изневерява не само на партньорката ми, но и на принципите си..

Ае ся ме изяжте, че съм наивен и безнадежден романтик, който мисли по лапешки... ;С