На мен ми е интересно защо твърдите, че не е възможно да има човек, който в никакъв случай не би постил изневяра?

Аз лично познавам човек, на който са му изневерявали 4 пъти, в 4 абсолютно различни една от друга ситуации, първата от които беше еднократна изневяра, след която половинката му си призна кажи-речи веднага..И познайте...Нито една от тези 4 изневери не беше простена. И не говоря за "аз ще си претърпя, за да запазя връзката ни, пък ако се случи втори път, край". Говоря именно за раздяла..Аз лично на негово място /макар че той е мъж и както казаха по-рано, от жена изневярата е по-тежка/ бих постъпила точно по същия начин и в 4-те ситуации..И да, смея да твърдя, че В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бих простила изневяра..Това е единственото нещо, което никога не бих простила. Наречете го наивност, ако искате..

Ако, недай си Боже, ми се случи след време и взема та простя, лично ще се извиня за сегашните си думи тук. Ако трябва и тема ще ви публикувам. Но не мисля, че прошката е вариант.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си.
Да, да, да и да! С това съм напълно съгласна.