.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво прави пичът? Втори разговор? Зарязва я, щото "така е правилно вместо да си вее гъза по други"?
    Не, искаш да кажеш, че при всяка караница (образно казано) и кофти период, трябва да ходи да си чеше егото или оная работа при някоя друга? Това аз го виждам като да предпочетеш по- лесния вариант- да изчакаш да премине бурята.

Относно прословутата категоричност на 'младите заблудени романтици'- мисля, че се принизява значението на думата 'прощавам'. Да простиш истински за мен означава да забравиш, да имаш същото отношение към човека, каквото си имал преди, да подхождаш със същото доверие и т.н. и т.н. Мисля, че малцина са способни на това, така че нека не се бием в гърдите колко сме зрели, а? Та, имайки предвид какво разбирам аз под прощаване, съм абсолютно и крайно категорична, че няма да простя изневяра, да.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Да простиш истински за мен означава да забравиш, да имаш същото отношение към човека, каквото си имал преди, да подхождаш със същото доверие и т.н. и т.н. Мисля, че малцина са способни на това, така че нека не се бием в гърдите колко сме зрели, а? Та, имайки предвид какво разбирам аз под прощаване, съм абсолютно и крайно категорична, че няма да простя изневяра, да.
    Е, така погледнато, да, разбирам ти гледната точка.
    Аз вярвам в теорията "да простиш и да забравиш са две различни неща". Сгафиш ли, ще бъдеш поставен на колене, ще събираш небето и земята, за да спечелиш доверието на човека отново, доверието ще бъде по-малко, някак ще загубиш правото да се дразниш на неща от тази област (че приятелката ти излязла насаме с някакъв тип, когото ти дори не си виждал) и да - вероятно ще ти бъде натриван носа при спорове и караници на определена тема. След определено време при определени условия може да спре да ти бъде натяквано и към теб да се подхожда със същия респект и вярва в трезвата ти преценка. Ама за мен изпитателният период съществува винаги.
    Сори, сигурно звучи гадно и като заяждане на дребно, отмъщение и т.н. Далеч нямам предвид изписаното като умишлена реакция, по-скоро като рефлекс на затваряне в черупката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си