Цитирай Първоначално написано от Hybrid Виж мнението
Добре,съгласна съм. Жена съм все пак,драмата ни е в кръвта,но остава въпроса за флирта. Наясно съм,че момчетата имат нужда от гъделичкане на егото,но е изключително нечестно само вие да задоволявате тази ваша нужда. Ние също се радваме на такива неща,но не всички го правиш (говоря лично за себе си)
Въпросът дали да задоволиш тази нужда е личен и всеки сам решава за себе си. Няма писано правило, което да разрешава само на мъжете да флиртуват.
Грешката ти е, че проектираш върху него ограниченията, които си поставила за себе си, а това е особено грешно и ще доведе до бъдещи проблеми, мисля. Имаш очаквания, които са съобразени с това какво ти би направила или не, а не с неговия характер и начин на мислене.
Нормално е в началото на връзката все още да не се е отърсил от "ергенската свобода". На момчетата по принцип им трябва повече време, за да се отдадат на една връзка.
Наистина, нямаш повод за драма и е добре за теб самата и за връзката ви скоро да забравиш това, защото рискуваш да станеш кисела и да му дотежиш. Безкрайната ревност никога не е полезна.