Хора , знам че някой от вас дават хубави съвети ( защото съм чела много) и бих искала да дадете и на мен съвет. Така знам че може би спамя , но все пак ... Така преди 5 години си харесах едно момче , проблема е че не беше точно харесване а даже и обич . Всяка Неделя почти го виждах ( не е от моето село) и всеки път като го видех корема ми се преобръщаше и исках да го виждам по често . Е до миналата година , когато той веднъж беше в село и се запозна с една от моите приятелки и се влюби в нея . Поне доколкото разбрах - писал й съобщения , търсел я ( все още ) по скайп , харесва и снимки в фейсбук и какво ли още не . Не искам да навлизам чак толкова навътре , та бях мн зле за около 1/2 месеца . След това малко ми отмина и започнах да говоря за него все гадни неща и да го обиждам пред приятелите ми . Та харесах друго момче той пък на 19 год. Пишехме си по скайп , фейсбук и веднъж когато Стефан ( момчето което харесвах) ме обиди той ме защити . После разбрах за него много гадни неща , все още го харесвах , но после разбрах , че се е влюбил в друга моя добра приятелка и това беше края на този романс с него . Та сега харесвам едно момче сладък , забавен , с руса коса, една година по-голям от мен и въобще не мога да го опиша ^_^ Много го харесвам ( аз и преди съм го харесвала) Живеем на една улица все се виждаме , да не казвам какви жертви е правил за мен - карал се е с приятели , позволи ми да го гримирам само защото нямаше какво да правя , слушали сме любимите ми песни ( той не ги харесва обича рок ) и какво ли още не. Та въпроса ми е какво да правя , харесвам го , срам ме е да му го кажа , но просто сърцето ми се къса , много искам да знае , но ме е страх че ще си развалим дългогодишното приятелство и въобще самия факт ме плаши. Мерси предварително Приемам всяко мнение