.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Exclamation Ниско кръвно и проблемен цикъл

Здравейте! Искам да споделя моят проблем, който всеки месец ме тормози. Първият ден от месечния ми цикъл е ужасно болезнен и го прекарвам на легло. Симптомите са такива, че освен, че имам нетърпими спазми, кръвното ми пада, започва да ме облива студена вода, пулсът ми се учестява и започва да ми се гади. Хапчето, което ми помага е Аулин .. и то не винаги, тъй като вече съм привикнала към него (притеснявам се, че е силен и че много вреди и гледам да го избягвам), но без него е кошмар. Другото, което ме притеснява е, че когато тренирам и се натоваря ми се случва абсолютно същото. Знам, че е от загуба на кръв в мозъка ...Правила съм си изследвания и не показват нищо, а това ми се случва често, когато тренирам и никак не е приятно, защото веднага трябва да легна, а не винаги съм подготвена за тази ситуация. Лекарите ми казват, че ще се промени след като родя, но това е напълно безмислено и никак не ми помага.. аз съм на 19.А само с хапчета ли ще се тъпча?! Случвало ми се е и да припадам отдавна от ниското кръвно( също бях в цикъл )и бяхме на разходка. Този период от месеца не искам да идва, защото знам, че ще ме боли и нищо няма да мога да направя ... Някакъв съвет ако можете да ми дадете,както за цикъла, така и за физическото натоварване... ще ми е от полза, повярвайте.

Гледай да си добре хидатирана- пий много вода, избягвай рязко да се изправяш/да сядаш, както и дълги периоди от време, в които да стоиш права. Избягвай кофеин и алкохол. Яж по-често на по-малки порции, като включваш нещо солено. И отново- пий вода!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Ами ти сама даваш отговори на въпросите си!Избягвай да се натоварваш много с физически тренировки, и единственото с което мога да ти помогна е да приемаш храни или добавки съдържащи витамините Б6 и Б12, които играят роля е еритропезата и нека се надяваме, че ще имат ефект, което мен лично ме съмнява.Опитвай се да водиш по-здравословен начин на живот.Избягвай алкохол и цигари.Движи се, така ще поддържаш кръвното си налягане нормално, както и хемоциркулацията.И не се натоварвай прекалено във фитнеса.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

Като цяло - не пуша и не пия. За здравословно хранене... не мога да кажа, че имам такова, защото често закуската ми е чак след обяд и не с толкова здравословни неща. Вода и сокове пия много често, приемам достатъчно течности. Може би ще пробвам да променя храненето и ще включа добавки.Благодаря ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си