.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Забрана за филм

Мога ли да отида на филм, забранен за лица под 16 години с пълнолетен придружител, въпреки че нямам навършените години или няма да се пуснат, независимо от придружителя?

Мисля, че няма да те пуснат. Мен лично не ме пуснаха, въпреки, че бях с братовчед ми, който е 10 години по-голям от мен

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако той ти вземе билета и ти не си до него в този момент не мисля, че някой ще те спре. Освен ако не изглеждаш много малка разбира се.

Голям фен Аватара на Dusty
    В профила ти пише, че си на 16? Както и да е - ако не изглеждаш на 10 най-вероятно няма да те спрат Освен да не ти искат лична карта (това ми се е случвало само веднъж, в АРЕНА), но най-вероятно няма

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от magic.. ™ Виж мнението
    Мога ли да отида на филм, забранен за лица под 16 години с пълнолетен придружител, въпреки че нямам навършените години или няма да се пуснат, независимо от придружителя?
    На мой познат не му дадоха да влезе с баща си.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен щом си с някой възрастен ще те пуснат

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Mислите погрешно .. повярвайте ми знам го от личен опит ...

На нова година исках да си зема фойерверки , ама ма отпратиха щот съм нямал 18 ...

А мой съученик същия ден отишъл с малкия си брат (2-ри клас ) ... и му дали , по дяволите

Това едва ли е печелившата стратегия , но не само по-възрастния придружител може да ти свърши работа

Трябва да те пуснат щом си с придружител и той обяви, че е с теб - за справка Закон за закрила на детето, чл. 8.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен Аватара на SurfSky
    Да ви обясня. Има филми който са забранени за лица по 16 години,но с придружите ще ви пуснат.Има и филми който и с придружител няма да ви пуснат ... (Такъв например беше '' Вълка от Уоолстриит'' ) ...
    Мисля че темата си я отворил/а заради филма '' 300 '' ... Той е забранен за лица под 16 години,и ще ти искат лична карта при закупуването ... Вчера така върнаха 3 деца ...

Голям фен Аватара на JuStElly
    Възрастния трябва да отиде и да вземе билетите, ти си стой мирен/а и няма да имаш ядове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си