Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
Еманципацията отдавна е постигната, от тук нататък "феминистките просто си търсят драми - типично по женски. Голямо лицемерие...
Съгласен съм с целия пост, но с това най-много. Не харесвам пишман феминистките и при удобна възможност може да ги подразня.

По принцип подобни сравнения "кой е по-по-най" са супер комплексарски. Което не пречи на много хора да си мислят, че се изтъкват по подобен начин. Някои имат отчаяна нужда да се изтъкват. ;] Когато не можеш да се впишеш в собствената си роля в обществото, обикновено започваш да се бъркаш в тези на другите.

Има и друго. Ролята и това какво ти се отдава зависи от средата, в която си израснал. Познавам жени, които карат перфектно и могат да разглобят автомобил с поглед. Познавам мъже, които готвят перфектно, както и такива, които са уникално долни интриганти, чак се чудя как го постигат. И едните, и другите са имали добри учители и подходящите обстоятелства да усъвършенстват уменията си.

Естествено и мъжете, и жените от време на време пускаме по някой сексистки бъзик, неизбежно е. Аз примерно не пропускам публично да благодаря на Бог/съдбата, че съм мъж, когато в заведение/на бензиностанция видя дългата опашка пред женската тоалетна.