- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еманципация и некфи там други неща, въпроси... Мнения бе.
И да обиждаш и да не обиждаш, няма да промениш нещата. Няма крайни примери когато тестваме психиката на даден човек. Всеки пример е удачен за проверка на психичното състояние. Да си се интересувала през какви психически натоварвания преминават някой конкретни звена във военното дело, освен физическите ? Вземи например снайперистите и ми кажи колко жени снайперисти има ? И тук не говорим за единици жени, че да ми подскачаш. Това че ти си видяла някоя жена която е психически стабилна, не означава че в глобален план е така. Катастрофи и умирания надали е имало само в твоето семейство, ама колко ли голяма е вероятността например ти през своето развитие да си изпадала поне веднъж или два пъти в някое депресивно състояние ? Ти си точно от тоя тип, който много му се иска жените да са по силни психически от мъжете, ама за твое огромно съжаление си в огромна грешка. И тук не се опитваш да обориш мен, а доволен брой изследвания и наблюдения на далеч по запознати хора от мен. Самият факт, че в момента се жегваш и започваш да обиждаш говори много
И понеже войната е прекалено екстремен и краен случай, помисли си или прочети през последните 10г (знам че си малка и надали преди 10г си имала каквото и да е желание за околният свят) колко военни конфликти са възникнали, включително до под носа ни в Югославия. Хайде със здраве.