.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: ПОМОЩ !

Hybrid View

Exclamation ПОМОЩ !

Здравейте , искам мнение и съвет , сериозно , ако може .. Важно е ..

Така по тема с приятеля ми правихме секс без презерватив ден преди да ми дойде , след това правихме още 1 път вече ми беше накрая го направихме пак без гума , по принцип си го правим с презерватив ! Та той и 2та пъти свърши отвън , но се притесняваме да не би да е станало нещо . И още нещо за което искам да попитам вече като ми свърши го правихме с презерватив , но след секса 1-2 часа и ми течеше кръв , и не такава менструална .. , но това само след секс и за кратко време след което няма нищо , когато нямам полов акт .. на какво се дължи ? И по горния въпрос има ли повод за притеснение ?

Моля ви искам мнения , но сериозни и без подигравки . Мисля , че за това е форум , за да си помагаме ...

Моля ви пишете ...

За кръвта не мога да помогна не съм толкова навътре с женската част от нещата. От наша гледна точка - има шанс да забременееш дори без да еякулира в теб (свърши). Само едно не разбирам, правили сте го веднъж, разбирам любопитство, особено ако и двамата сте навлезли скоро в половият живот, но защо втория път? Защо рискувате излишно?

Ами той е по навътре с половия живот и ме пази , е и аз се пазя де , но да . Та доколкото съм чела трябва да свърши в теб и да си в овулация .. Интересувам се и чета , но винаги ми трябва и друго мнения .

Няма нужда да се филмираш излишно. Шансът да си бременна е малък, наистина малък. Обаче се пазете.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Няма нужда да се филмираш излишно. Шансът да си бременна е малък, наистина малък. Обаче се пазете.
    +++

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Е спокойно, ако си бременна, приятеля ти винаги може да те рита в стомаха докато убие плода.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е спокойно, ако си бременна, приятеля ти винаги може да те рита в стомаха докато убие плода.
    Ти сериозен ли си?

Знам, че е шега, ама... Ще да е най-тъпата, която съм чувала.

Въздържай се от такива коментари.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    AnarchyBoy, считай се официално предупреден.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    AnarchyBoy, считай се официално предупреден.
    Спирам де, спирам.. лоша кака
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Спирам де, спирам.. лоша кака
    Пак си се проявил, непослушник такъв, извини се на каките или няма повече да ядеш сладолед!!!

Помолих ако може без груби коментари и шеги ..

Имам въпрос ... Марихуаната и цигарите влияят на плодовитостта на мъжа нали .. Защото приятелят ми от доста време употребява марихуана и пуши цигари ?

Мда, доста влияе тютюнът...Марихуаната също, защото е едно на милион да е чиста - все с нещо я друсат разните квартални мишки...
    Но не може да разчиташ на това като концентрация...

Да по принцип права си , аз и не разчитам ползвам гуми принципно , но се случва 1-2 пъти в месеца да го направя без

Ми, почни да си следиш овулацията и бъди сигурна, че го правите възможно най-далеч от нея, и въпреки това не му позволявай да свършва в теб...Че да ги няма тия теми и страхове.

Ами аз я следя но когато го правихме бях далеч от овулация . Единия път беше 1 ден преди да ми дойде , а другия беше след като ми свърши .

Деня след овулация е денят в месеца с най-малък шанс за забременяване между 15%-20% дори спермата да попадне в теб. В твоя случай нямаме семенна течност, следователно секса в ПЪРВИЯТ ден след овулация не ти е притеснение. Както ти казах и преди не се филмирай.

Ами ние не го правихме преди овулацията ама преди да ми дойде цикъла и след като ми свърши .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си