Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
във взаимоотношенията мъж- жена?
Пак ти казвам - филмът си е твой. ТИ ИЗБИРАШ ДА Е ТАКА. Ти избираш дали да налъжеш малката, щото е лесна за манипулиране, или да се захванеш с някоя на твоите години, която много добре знае какво търси и няма нужда да лъжеш и мажеш, за да стигнеш до идеята, че искаш само секс. И тук ти издиша тезата - ако искаш само секс, най-лесният начин не е ли да действаш направо към целта? Влез в бар, намери си мадама на 18-20 години, с 5 приказки ще те разбере, че става въпрос само за секс. Ако ти е ЗАЛОЖЕНО, защо да се занимаваш с филми, кроене на планове и простотии? Не, драги, това се прави за вдигане на его и преследване на тъпи мъжки амбиции.
В средата, в която съм в момента, съм го коментирала този въпрос много пъти - отговорът е изумително повдигане на вежди от момчетата. Една камара момчета на по 20 години, имащи зад гърба си стабилни връзки (които за мен дават много повече опит от случайното спане с тая или оная), са ми казвали изключително изненадващи неща - от рода на "не бих се занимавал с обвързано момиче, защото не искам да й помагам да лъже някого" (направи разликата с масовата причина във форума - "щото както му е изневерила с мен, ще ми изневери и на мен с някого"), "не съм правил секс откакто се разделих с приятелката си, защото съм объркан и не сикам да се обърквам повече".
Не оправдавай ниския си морал с реалността, защото е смешно, жалко и пораженческо мислене.
Реалността си я избираш ТИ. Ти избираш как да действаш. Аз съм избрала да не лъжа никого, за да получа това, което искам, защото това е МОЯТ НАЧИН.
Може и да не ти е нисък моралът от твоя гледна точка, но имай топките да кажеш, че това е твоят ИЗБОР, а не единственият начин за действие в реалността, защото е с-м-е-ш-н-о.