Не искам да ми даваш пример с момченца на 20 години. Не искам и да ми говориш за морал. Не искам да ти знам и средата, в която си в момента.
Искам да си отвориш очите за държавата , в която живееш и най-вече за обществото в него. Омръзна ми да ти чета филмите и идеалите за това "как би трябвало да бъде" и "колко си смешен и жалък,защото нямаш морал" . Какъв МОРАЛ бе, моето момиче? Къде по улиците, институциите, частните и държавни учредения ( тоест навсякъде ) го видя тоя морал? Моля те, излез от тия филми и започни да наричаш нещата с истинските им имена. Когато момче иска ебане- прави каквото трябва ,за да го получи , дори това да значи да се занимава с по-малки от него момичета, които го привличат чисто физически. Като вие искате пари, партита, маркови заведения , скъпи коли и изтупани интелигентни момчета никой нищо не ви казва , нали така, а ? Ама ние като искаме да ви го забием и да не ни филмирате много-много с излишни тъпотии сме НЕМОРАЛНИ ?! Тоя твой криворазбран "морал" го върни на тоя , който ти го е забил в главата и му кажи да си го практикува по комунистическо време, не сега. И най- странното е как се опитваш да нравоучаваш по-голям човек от теб... не е истина направо, честно. По-голям житейски опит ли имаш? По-висок курс ли си в образованието си от мен ? Повече пари ли си изкарала със собствен труд в живота си ? Повече ли си работила в чужди страни , за да е по-развит мирогледа ти от моя? Моля те, не си позволявай да ми говориш по този начин , защото дори аз не си позволявам да говоря така на колегите от долните курсове. А би ми отивало ^^ Не знам дали аз съм смешен или твоята грандомания е С-М-Е-Ш-Н-А . Нямам какво повече да ти кажа, не обичам да си общувам с въздухари.