.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    А, да, трябваше да стигнем до "държавата, в която живея". Не живеем в същата, предполагам. Обществото е коренно различно и на базата на тая помия, дето я изписа, да, мирогледът, ако не по-развит от твоя, определено има потенция да надскочи твоя в пъти до 1-2-3 години.

Второ... не знам как успя да включиш държавните неуредици в аргумент за ИЗБОРА да лъжеш момичета. Да те светна, доста други хора живеят в СЪЩАТА държава със СЪЩИТЕ неуредици и правят ДРУГ избор. Дрейд също ти коментира поста и в случая е на моето мнение. Той кво, не се сблъсква с малоумната ни адмистрация ли? Напротив. Интересно защо прави друг избор? Интересно защо хора от обкръжението ми, сблъскващи се със същата неуредица, която явно има такова влияние върху интимния ти живот, не правят така! Само ми липсва ученическия аргумент за преписването - АМА ТО ВСИЧКИ ПРАВЯТ ТАКА.
    Целта на този абзац беше да ти покажа, че няма значение къде живееш в случая. За образование - може би. За склонността към келепир - да. За много други неща - със сигурност. Но за начина, по който вкарваш момиче в леглото си, в никакъв случай.

Трето - хайде моля ти се, винаги се оплюват момиченцата, които искат пари, маркови дрешки и заведения.

Четвърто - НЕ, не те наричам неморален, защото искаш секс без излишни филми. В това не намирам лошо! Наричам те неморален заради начина ти, заради избора да правиш филми и да лъжеш, за да получиш секс. Не си ми прочел поста - никъде не съм казала, че е грешно да искаш само секс. Казвам, че е грешно да заблуждаваш, да даваш фалшиви надежди, да "налъжеш" и да "нафилмираш". Говориш ми за филми, но ти си този, който окуражава да се правят филми.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-13-2014 на 18:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си