.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

До автора:

имам чувството,че не само това ти е проблема. Имам чувството,че си един ужасен и скучен ДеПреСар,който само се самосъжлява и оплаква живота си,колко му е гадно,самотно и как си няма никой. Имам чувството,че като цяло живееш един цакан,преебан,анти-социален живот, нямаш приятели, никой почти не те търси, и имаш 15-20 номера в GSM-a като 10 от тях са на баба,дядо,мама,татко,кака,ч чо,леля и т.н. Сигурно не си се целувал и с език, и си викаш "аджеба кво е тва?! как ще се справя ?! МЪКААА! Аз не знам как се целува жена,пък съм тръгнал секс да правя!" - Така те виждам аз. Просто прозираш. Пък и ревеш. Колко са заблудени хората! За какво страдат само! Сигурно и 18-годишнината не си си празнувал. Ако си на 18 години,и си си празнувал рождения ден..е да го еба.. да беше поканил приятели/приятелки и те щеха да поканят други хора и щеше да свършиш работа. Както и да е. Прозираш.

Няма значение,дали е мъж, дали е жена - реване му е майката!

Сега....сериозно. Спирам да ти правя хранеж. Сигурно и тва не знаеш какво е,щом питаш какво е SWAG. Въййй ...леккКК!

-социалните умения никой не може да ти ги подобри (ти явно си си анти-социален; nolifer; PC gamer; даже кат те гледам си и инфантил!) - освен самия ти
    -никой не може да те научи на флирт освен самия ти чрез личен опит
    -никой не може да ти каже "най яките фрази" какво да говориш на жените освен самия ти
    -никой не може да те научи как да разбиеш бариерите на възприятие освен самия ти
    -никой не може да те лиши от срам; както се вика: срам путка, не ебе
    -никой не може да те направи красив и мускулест - ако от това се притесняваш - тук вече НИКОЙ не може да ти помогне;
    -никой не може да ти покаже - как се ебе; Няма да съм Аз там, или някои от форума за да ти показва как се пипа жената, как се стимулира; няма кой да те научи на любовна игра; няма кой да те научи на целувки;
    -никой не може да те научи как да си го извадиш и как да работиш "с него"
    и т.н. по веригата.

А сега да опровергаеме едно от по горе посочените неща:
    - има т.нар. пичове дето се занимават със Свалки или PickUps. Aко имаш кинти, е ходи плати им да те научат как се "свалят жени". Също така има клипчета и книги за тея работи. Но живия опит...си е жив опит.
    Бих ти препоръчал да четеш книги свързани с езика на тялото. Има една книга наречена: "Скрити секс сигнали". Естествено, има всякакви. Това ти го казвам,за да се "подготивш" и да флиртуваш поне "от разстояние" и да разчиташ женските сигнали,щото като те гледам си големо дърво.

Но нищо от това не ти е нужно. Нужна ти е самоувереност,търпение, наблюдение и действие. Повече контакти,повече излизания. Престраши се да го е**. Отиди на дискотека. Там...луди луди х*ох(р)а... лудии... т.е. пияни,имам предвид...

Успех...

п.п. и стига си тровил хората около себе си, и себе си; спри да се оплакваш - и действай.Бъзльо. Шубе. Ако си сложиш тиксо на устата по ще ти отива. Така жените ще се чудят аджеба що имаш тиксо на устата,и може би ще искат да си мецнат нещо с тебе.. you know what I'm sayin' ?
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-14-2014 на 08:51

до тоя над мен^^
    Първо не знам защо си редактира коментара,но, за съжаление, тогава нямах възможност да ти отговоря.
    Второ много благодаря, че успя да отделиш на 1 тийнейджър толкова много време да го нахраниш в интернет пространството. Очевидно ти нямаш най-забавният, интересен, вълнуващ живот щом има толкова омраза да излееш върху някой непознат , което показва каъв пъзльо си в живота. ОЧЕИЗВАДНО няма накъде другате да насочиш този твой гняв/ярост/ недоволство, а трябва да е тук
    Та така по темата - PC игри не съм цъкал от много време. В телефона си имам повече от 20 номера( не, нямам ОГРОМНО семейство с по 10 лели, чичовци, братовчедки и прочие). Имам достатъчно, ИСТИНСКИ приятели. Целувал съм момиче и с език ( ех, май не очакваше толкова от мен, а ?) Далеч не мога да кажа, че съм анти-социален( виждам, че ти имаш много опит и лесно разпознаваш кой е if you know what i mean )просто, както казах, мога да говоря с момичета, да ги разсмея, НО след последния път( и първи) когато бях отблъснат, се спичам, когато трябва да стане нещо повече.
    Последно редактирано от Nevrotika : 03-15-2014 на 19:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си