Еми като не знаеш какво означава "очеизвадно" и с каква цел се използва не виждам направо смисъл да продължавам. Моля те, обясни ми логиката с това едно око, че очевидно не ми достига умствен капацитет да се справя. Да не би при положение, че говоря за ЕДНО нещо да трябва да сложа думата в множенствено число или пък да напиша "очиизвадно", като няма такава дума.Я ми обясни тогава ти, адвокате, като аз какво трябва направя на твоите преположения да ги игнорирам ?НЕ мисля, отговарям им. Щом искаш, ще продължа. Не съм се изкарвал спец в нещата в които не съм, не съм и казвал, че съм Дон Жуан. Казах, че просто не знам как да си го поискам. Проблемът е на психологическа основа и както ще кажа за пореден път, той настъпва в най-"важния" момент. Едиственото нещо, което всъщност каза и е вярно и не мога да споря е - срам путка не ебе И ТОЧНО ЗАТОВА ПИСАХ ТУК. За разлика от твоите опити за заяждане, някои всъщност се опитаха да кажат нещо смислено, което имаше полза. Истината боли така е, само че ти, приятелю, никакви истини не прозираш или споделяш. Чисто и просто се заяждаш и "скачаш" с главата напред, очаквайки отговор. Ето, получи го. So be careful what you wish for...'cause you just might get it