- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо на мен?
Значи много се залавям за думата при положение, че ти ми правиш забележка, че не ги използвам правилно, аз те опровергавам и ти ме пращаш на психотерапевт ? Брех, ако бях като теб вече щях да съм те правил в психиатрична клиника за проблемите с гнева и психично отклонения, заради недостъчно контакт с хора на живо( виждаме, че знаеш как да комуникираш само като се опитваш да тролваш и унижаваш хората в темите). Та я пак кажи пак къде ми е проблема, доколкото разбрах аз..... мисля, пази боже, болест, как може човек в 21век да мисли ?!?!? Че и на всичкото отгоре от мислене в депресия да изпадна (i like your logic,bro) Първо затвор за мен няколко години да се отърва от ужасния навик да мисля, а чак после психотерапевт.
Не искам някой да ми идва на крака да ми правя лекции как да правя това или онова, ПОМОЛИХ за насоки. Мисля, че с останалото мога да се справя и сам.
П.С. Дано намериш по-рано, по-добро място за изливане на гнева, защото съвсем скоро ще станеш за смях на целия форум
Последно редактирано от Nevrotika : 03-15-2014 на 21:53
Успех с терапията,отново.Даже на психоаналитик ходи допълнително.
И знаеш ли колко ме ебе,че ще стана за смях ?![]()
![]()
! Хахахах. И другото,е че няма да стана - за смях. А не както ти вече стана. Имаш още, до 40 year old virgin. И къде видя,да си изливам...гнева? Aз те иронизирам нон-стоп. Това...ако е гняв...Ти даже и не се изразяваш правилно. Абе ей,момченце,ти си супер сбъркан. Ужас и потрес! По-зле си от колкото си мислех. Изобщо изреченията са ти несвързани и лишени от смисъл. Прескчаш от мисъл на мисъл и се опитваш...да ми кажеш нещо? Ама какво?? То дори не стига до мен,просто защото не си и правя опит да тълкувам писанията ти. Даже "логиката ти" (ако има такава) не мога да я схвана. Като си помолил за насоки,аз ти рекох:
"няма кой да ти помогне,освен да се справиш сам". "Беееее!!!" (както блеят,овците).
п.с.: още се залавяй за думите ми.
край,до тук бях в тая тема; повече на автора,който си противоречи и сам не си вярва на написаното,няма да му се обяснявам; не може да твърдиш,че не знаеш как и какво да направиш,и в същото време да ми претендираш,че знаеш. Просто си яко объркан. Потърси помощ,честно.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-15-2014 на 23:43