.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Донякъде са прави, че не трябва да се смесват две религии, примерно женят се двама човека от различна религия после като имат деца те ще са много объркани, а още един проблем в случая, ако жената е мюсюлманка, а мъжа християнин, цялата ѝ рода ще се срамуват от нея и тя остава сама с роднините на мъжа ѝ ако я приемат такава.

Аз не искам нищо сериозно на тази възраст, просто момчето ми е харесало и искам да съм с него, но изглежда и че това е проблем за тях, заради мнението на хората и че после никой няма да иска да бъде с мен, а ако се намери някой щял да ме третира като низша жена.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Сядаш и говориш с тях, тоя път сериозно, без да позволяваш да те обиждат и да ти натрапват разбиранията си за религия.
    Правила съм ужасно много опити да говоря с тях за това, но както казах те просто ме игнорират като ми натрапват, че живота ще ми е ужасен с моите разбирания.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Threapletonn Виж мнението
    Донякъде са прави, че не трябва да се смесват две религии, примерно женят се двама човека от различна религия после като имат деца те ще са много объркани, а още един проблем в случая, ако жената е мюсюлманка, а мъжа християнин, цялата ѝ рода ще се срамуват от нея и тя остава сама с роднините на мъжа ѝ ако я приемат такава.

Аз не искам нищо сериозно на тази възраст, просто момчето ми е харесало и искам да съм с него, но изглежда и че това е проблем за тях, заради мнението на хората и че после никой няма да иска да бъде с мен, а ако се намери някой щял да ме третира като низша жена.

Правила съм ужасно много опити да говоря с тях за това, но както казах те просто ме игнорират като ми натрапват, че живота ще ми е ужасен с моите разбирания.
    *Ако си с някой, който те обича и дава всичко за теб, ако ти също изпитваш подобни чувства към този човек - какво те ебе родата?? Плюя аз на такава рода, която гледа собственото си щастие, а изисква да забравя за моето!!

*Относно сериозността, която искаш: след като не искаш нищо сериозно какво те брига, че пича се задява с други, след като ти си го отрязала? Още повече - защо изтъкваш религията и отношението на родителите си като проблем? Явно проблема е в теб, защото не искаш нищо повече! Ако човек иска нещо - постига го, ако не - отказва се... Съдбата, бог, случайността и късмета са просто оправдания за хора, които търсят извинение да се откажат от нещо (мисълта не е моя, просто не помня автора)...!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си