.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Търся филм : )

Та преди много време бях гледал 1 филм за 1 момче което трябваше да влиза в училище или колеж ще ви излужа.
    И на 1-вия му ден го докараха полицай в усмирителна риза и с нещо като намордник уж че е опасен и за да се стреснат всички . Така и немога да се сетя филма а много искам да го гледам пак и го турся от бая време ,ако някои може да помогне ще съм благодарен : )

P.s Маската беше нещо подобно http://img293.imageshack.us/img293/5292/emup4.jpg

Мерси но го няма : )

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Според мен това е Hannibal Rising, но не съм сигурен.

silvias143
    Guest
    Здравейте, от доста време търся един филм, който гледах като бях малка. Мисля, че често го даваха по Диема. Филмът се разказваше за едно момиче, което беше на стаж в полицията и помагаше в разрешаването на случая с едно убито момиче. Същото момиче се беше влюбило в едно момче, което искаше да е полицай и дори мисля, че лъжеше, че е. След като се запознаха последваха още убийства на млади момичета. Накрая се оказа, че това момче е убиеца. Също така си спомням, че имаше и някакъв панаир, в които убиеца намираше жертвите си. А убиеца всъщност го разкри момичето, като намери снимки, които той беше направил на една от жертвите си. Това е всичко, което си спомням от филма. Нямам спомен нито за заглавието, нито за актьорите. Ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете да го намеря

Благодаря

Благодаря много това е филма : )

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си