.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    На мокра коса в корените, впръскваш и разтриваш.
    Да не би да има и пръскало?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението

Някои имат, други не.
    Какво ще избереш и как ти е по-удобно - ти си решаваш.
    *сън*

След като напръскаш в корените , напръскай и цялата коса. Ефектът е по-голям !

Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението

Да, аз ползвам тази на Милва и тя има пръскало

Мега фен Аватара на tori
    Милва имат три видя шишенца - две големи с пулверизатор и без и без в по-малка разфасовка. Зависи как ти е по-удобно. Разликата в цената на голямо шише със и без пулверизатор е 50-60 стотинки някъде.

dodolechka
    Guest
    Много зависи от самият тип коса . Толкова ми я бяха хвалили тази хининова вода ,че реших и аз да пробвам преди няколко месеца. На моята коса ефект нямаше , слагах си редовно по 1-2 пъти на ден в продължение на месец и не бях задоволена , но пък една приятелка ми каза ,че нейната коса порастнала с близо 4 пръста за месец и половина. Аз ти препоръчвам бадемовото масло. Можеш да го намериш в магазини за козметика. То е доста мазно и се маже в корените преди да влезеш в банята . Трябва да стоиш около час с него, за да попие в корените. На мен не знам дали ми е помогнало толкова за разтеж, защото вече спрях да следя дължината на косата си , но ми прави косата доста мека и я сресвам по-лесно. А една моя приятелка имаше доста редки вежди :/ и ми сподели ,че си е мазала веждите с бадемовото масло и сега наистина се вижда ефекта доста по-гъсти са! Така че нищо не пречи да опиташ. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си