.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

За един недостатък ...

С приятеля ми се заедно от 2 години. Обичаме се, показвал ми го е много пъти, но има един проблем или той има един недостатък, който понякога ме разстройва. Значи, когато сме на кафе с негови приятели или мои приятели, той обича да разсмива хората и просто понякога не се чува какво говори и казаното от него прозвучава по друг начин.

Не че казва кой знае какво, но казано като шега или не добре премислено, другите разбират погрешно и градът ни е безумно малък и клюкарите безумно много и се тръгват едни клюки. Говорили сме с него за това, той знае, че понякога не премисля добре и звучи гадно това, което казва. Аз знам, че не го мисли, но хората и тяхната глупава жажда за интриги и клюки. . .

Супер фен Аватара на Anonys
    И к'во искаш да направим ние? Затвори го в карцер.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Не беше ли пуснала същата тема преди около 2-3 месеца?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Всеки с недостатъците си. Перфектни хора няма. Щом се обичате какво ти пука какви клюки се разнасят насам и натам. Дори без шегите му, пак ще си има интриги и клюки. Хората са такива, а на теб да не ти пука. Пък и честно казано не мога да си представя какво точно казва и да изглежда по друг начин.

Тази тема я чета поне за 3ти път. Ако нещо не ти харесва- говориш с него, ако той отказва да се промени имаш две възможности, да се примириш с държанието му или да се разделите.

Дай пример какво точно казва.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Дай пример какво точно казва.
    Това мислех да попитам и аз.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Малък град казваш, а в профила ти пише „Пловдив“. Ако Пловдив за теб е малък град… ^^

Иначе трябва да си поговориш с него да се сдържа малко или не знам, ние няма по какъв особен начин да ти помогнем, за да не прави повече така той…

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е дай пример .. така не се разбира особено дали реално имаш проблем или просто си въобразяваш ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Всеки с недостатъците си. Перфектни хора няма. Щом се обичате какво ти пука какви клюки се разнасят насам и натам. Дори без шегите му, пак ще си има интриги и клюки. Хората са такива, а на теб да не ти пука. Пък и честно казано не мога да си представя какво точно казва и да изглежда по друг начин.

+++

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Да не би да сте от малко село случайно, ама да се изкарваш гражданка...? Не разбирам какво му е гадното да си от село...
    Как да е... Я обясни - след като се обичате с човека и сте наясно с това - какво ти дреме за хорското мнение и клюки?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нещо не схванах .. Прави се на шут за да забавлява хората и когато каже нещо сериозно те си мислят, че е на базик? Или говори сериозни работи, но хората не го взимат на сериозно?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Нещо не схванах .. Прави се на шут за да забавлява хората и когато каже нещо сериозно те си мислят, че е на базик? Или говори сериозни работи, но хората не го взимат на сериозно?
    Тъкмо щях да напиша второто, но забелязах, че двете ти мнения са почти едносмислени. И в двата случая излиза, че говори сериозно, но те не го приемат така, казано просто по различни начини, или ти просто си се объркал. хД

Може би по-скоро казва някакви шеги, а те ги взимат насериозно, щом момичeто казва, че после тръгват клюки и интриги.

Примерно: Аз спах с еди коя си, за което се шегува, а те го взимат сериозно и почват да го разправят. В началото си мислех, че казва неща, от които се засягат, но сега схванах, мисля, че е това
    Последно редактирано от fenkaaa : 03-10-2014 на 20:43

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Тъкмо щях да напиша второто, но забелязах, че двете ти мнения са почти едносмислени. И в двата случая излиза, че говори сериозно, но те не го приемат така, казано просто по различни начини, или ти просто си се объркал. хД
    Тц. Съвсем различни неща са. Първото е, че нарочно говори разни простотии за да забавлява хората целенасочено и когато каже нещо наистина сериозно те си мислят, че е поредния базик. Второто е, че говори съвсем сериозни неща, но ги казва по такъв начин, с такава интонация и словоред, че на хората им изглежда иронично или абсурдно. Познавам хора и от двата типа ..

Не сядаме на кафе и си разговаряме, той казва нещо на майтап, ноо хората го разбират погрешно и ,,бум'' след 3 дена сериала е готов.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И? Теб те притеснява кое? Мнението на селяните?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си