.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

харесвам двама

Възможно ли е да имам чувства към двама.Сега не ме наричайте к*чка,к*рва и така нататък.Наистина моля без обиди.Та възможно ли е.Имам чувства към двама души.Постоянно мисля за тях,и за единия и за другия.Наистина кажете ми какво да правя.Не ходя с тях но искам да си изясня за себе си чувствата.Не мога да кажа кой повече харесвам,но наистина съм объркана
    П.С и не съм 87-ми набор!!

Град
    София
    Ние не можем да ти кажем,кой обичаш повече.
    И,да....възможно е .
    Сама си прецени.

Отиваш целуваш единия, после другия, и с който ти хареса повече - него харесваш/обичаш.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    И аз бях така преди около 2 месеца.Ходих с един и уж много го харесвах,постоянно мислех за него,беше ми мн гадно като се скараме и в същия момент си мислех постоянно за онзи от преди,който не можех да забравя и осъзнах,че този новия е бил просто "пълнеж,за да опитам да забравя другия.Абе филми. Така че,замисли се,ей така просто остани сама и си помисли наистина кого искаш повече.

Град
    София
    него харесваш/обичаш
    ^^Между 2-те понятия има голяма разлика.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Хахахаха, познато. Да, в главата ти е възможно да е така, но всъщност обичаш само един.

Ако първият те е разочаровал доста, било то с държанието си, отношението си и т.н., се предполага че един вид си се "отчаяла" и затова е станала цялата тази мешавица и с другия човек.

При мен се получи същото, оказа се, че вторият е просто залъгване.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

++1,мноого вярно !

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    него харесваш/обичаш
    ^^Между 2-те понятия има голяма разлика.
    Не разбрах дали го харесва или обича, за това написах и двете. И ми е пределно ясно, че има разлика, изобщо не съм и споменавала, че са еднакви.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    изчакай известно време (седмица-две) и чувствата ти към единия ще отслабнат или направо ще изчезнат.
    И.. проблемът ти е решен
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

единия го харесвам от 3 години а другия от 5 месеца

Град
    Долината На Идиотщината
    Хвърляй монета

Голям фен Аватара на JuStElly
    Трябва сама да си изясниш към кого имаш по - силни чувства ..

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Всичко е възможно!
    Анализирай цялата ситуация и добре помисли дали и към двамата изпитваш нещо или единия е просто временно увлечение.
    Да не стане накрая от двата стола на земята!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teodora87
    единия го харесвам от 3 години а другия от 5 месеца
    ^^Три години го харесваш и не си направила нищичко по въпроса,зада го имаш?
    ТИ си нерешителен човек.
    Изясни си кой ОБИЧАШ първото,което е .

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577

++1,мноого вярно !
    +2

По темата: Харесваш този, който е от 3 години повече. Щом новия не е успял да изхвърли предишния от съзнанието ти. Но е крайно време ти сама да му теглиш чертата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Според мен НЕ обичаш нито единия,нито другия...Първият е неизживяна дългогодишна тръпка,а другият е нова неизживяна тръпка...Прецени сама кой те привлича повече и оттам нататък предприемай действия,които могат да доведат до нещо по-сериозно...Ние не знаем как се чувствам и не можем да ти кажем кой да избереш,това трябва ти сама да разбереш...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Няма да повтарям банални мнения, има ги достатъчно.

Ще ти предложа един метод, който действа безотказно и лично на мене много ми е помагал.

Вземи един лист и го раздели на две колони (съответно по една на момче) и започни да пишеш първо в едната плюсове (неща, които харесваш в него) и съответно минуси. Когато си готова, минус и плюс се унищожават.. Който има повече плюсове, той е човекът.

Звучи супер налудничаво, но на мен ми помогна. И не е нещо особено гениално.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Няма да повтарям банални мнения, има ги достатъчно.

Ще ти предложа един метод, който действа безотказно и лично на мене много ми е помагал.

Вземи един лист и го раздели на две колони (съответно по една на момче) и започни да пишеш първо в едната плюсове (неща, които харесваш в него) и съответно минуси. Когато си готова, минус и плюс се унищожават.. Който има повече плюсове, той е човекът.

Звучи супер налудничаво, но на мен ми помогна. И не е нещо особено гениално.
    Напълно правилно, подкрепям мнението! Още повече мога да ти помогна като ти кажа да прекараш 2 дни с единия и 2 дни с другия. Който те впечатли повече с държанието си и жестовете си, без ти да си предизвикала по никакъв начин (например: направи ми кафе, масаж, прегърни ме), следователно - той е твоят човек. Разбираш ли? Просто не прави нищо и гледай как те те обсипват с внимание и показват загриженост и отговорност. Ако един от тях наистина те харесва, то той ще си го покаже. Така ще си сигурна за себе си. Надявам се ги познаваш достатъчно добре. Просто прекарай с тях известно време и анализирай резултатите чрез метода с плюсовете и минусите.
    Live now, this is your time!

Bella Stoyanova
    Guest
    и аз се обърках..миналия месец започнах да харесвам едно момче, което е с година по - голямо, този месец му казах, но той ми писа, че харесва друго момиче.с него почти не се познаваме, дори ми бърка името, но е готин!около ден - два след това едно бившо гадже ме пита дали искам да се аъберем...пламенно ми се извиняваше и каза, че ме обича! КАКВО да правя???

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Bella Stoyanova Виж мнението
    и аз се обърках..миналия месец започнах да харесвам едно момче, което е с година по - голямо, този месец му казах, но той ми писа, че харесва друго момиче.с него почти не се познаваме, дори ми бърка името, но е готин!около ден - два след това едно бившо гадже ме пита дали искам да се аъберем...пламенно ми се извиняваше и каза, че ме обича! КАКВО да правя???
    Започни с това да не ъп-ваш стари теми... -.-

Честито и аз съм така но съм наясно, че момчето, което харесвам от толкова години винаги ще ми бъде тръпка и винаги ще искам да бъда с него.. с когото и да съм, само да ми "свирне" както се казва и летя към него. ето по този начин разбрах, че няма как да се откажа от него другите.. колкото и различни да си харесвам, той винаги остава

съжалявам, не видях че темата е стара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си