- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Марихуана, чай
Вчера свихме чай, малко е тъпо знам. Предпочитаме да опитаме трева, но ако си вземем, дали няма да я прецакаме, защото сме неопитни. Може ли по някакъв начин да се получи хубав ефект от зелен чай, да ни е готино... Моля някой с опит, или който знае да ми каже как да продължим.
Абе малък си за такива работи.Не започвай от сега с тези боклуци.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Ами, решила съм да пробвам. Затова моля за мнение дали ще прецакаме тревата, ако си я свием сами?
научете се да свивате с няква подправка и след 10 хубави цигари сте готови да си вземете трева. Само не пушете съответната подправка с която свивате.
99 набор си? От първия път няма и да имаш ефект. Иначе да, опредлеено ще я прецакате, щом не умеете да свивате. По-добре си намери някой, който умее и по възможност да го познаваш, за да не те прецака.
А вие кога усетихте действието? На кой път? И трудно ли се снабдявате? Защото не знам как ще си намеря, честно казано. Все пак знам някого, но ще видим как ще се развият нещата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЧАЙ СВИЛИ
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
на 4-5. Внимавай да не препушиш още от първия път, попрочети малко из нета преди да пушиш. Също го прави с някой който е по-опитен, само ще похабите постата.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...80%D1%83%D0%BC
Дано да не е такъв.....
Зелен чай е! Аз просто споделих, не мисля че има нещо лошо. Какво имаш предвид под "препушиш"?
като цяло първия ти път малко вероятно е да е както трябва. Или ще препушиш и ще изпаднеш в кофти състояние и няма да ти се пуши дълго време или няма да те хване. И все пак няма гаранция, до човека е.
Мен лично ме хвана много яко от първия път още, но тва си зависи от коза и както Kamikazeto каза прави го с някой по - опитен и няма проблеми. Колкото до снабдяването просто трябва да се запознаеш с 1-2 човека и от там потръгва бизнесаТрева попринцип можеш да си намериш на всякъде.