- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Uj bezvrednata marihuana nenoseshta posledici
Napravo se otchaivam ot jivota i ne znam kakvo da pravq.Bqh futbolist vuv cska trenirah 10 godini za koeto vreme misleh che sam si izgradil harakter i stabilna psihika. Na 17 godini sam i ucha v edno ot nai hubavite uchilishta v sofiq.Pusha treva ot 1 godina za koqto me nakara da izgubq smisala v planovete mi za jivota ili po skoro gi promeni , kakto i da e otkazah se ot futbola, no ot izvestno vreme ne znam kakvo mi stava..Ne smeq da se pogledna v ogledaloto ili kato se pogledna i vijdam edno nishto se edno ne vijdam sebe si i po tochno - ne mi pravi vpechatlenie tova koeto vijdam tam i postoqnno se gledam v ochite kato nqkuv.. da ne kazvam izrod shtoto predi se praeh na tarikatche taka daje v povechko i me boli napravo da go kazvam..taa i naprimer ne znam asocialen li stanah ili kakvo mi e no kogato se vozq naprimer v reis ii se chuvstvam nqkaksi razlichen .. seki gleda na nqkade i misli za neshto a az sedq i gi gledam i kato me poglednat si otmestvam pogleda i sqkash se edno se opitvam da procheta mislite im
i go pravq nevolno za tva mi e smeshno daje kato go kazvam .. abe daje ne znam kvo govorq v momenta ama vobshte ne e smeshno polojenieto .. ili kato hodq po ulicite se chudq kak izglejdam otstrani vuv vsqka edna shibana sekunda i kato se razmianvam s nqkoi se chudq kakuv chovek vijda toi v mene, chesto se i opitvam da priemam razlichni roli v tezi sluchki no si rpedstavqm kolko smeshno izglejda otstrani ako gleda nqkoi drug chovek .. sushto taka vinagi kato nqkoi govori si mislq che govori za mene v kakuvto i da e razgovor , kakvito i da sa hora.. mislq che sam poludql seriozno nqkoi ima li si na predstava kak moga da se opravq ot tova sustoqnie??? ne znam kvo se sluchva seriozno