- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Еее, писна ми от рутината. Ама друг избор нямам. Чудя се дали ще ми се получат заплануваните неща, за които не съм се консултирала с правилните хора, така че не знаем изобщо защо го мисля, като без тяхното съгласие няма да се получи. Ама.. да има. Ще виидм. Живот и здраве.
Пак се скарахме заради майка му.Той е най-прекрасният на света!Винаги знае как да ме успокой.Не съм напълно спокойна и цялата тая сватба отиде на кино заради тия драми.Малко по малко осъзнаваме какво ще стане на тази дата и сърцата ни се качват в гърлата.Не ме е страх че цял живот ще съм само с него-даже го чакам с нетърпение.Притеснено ми е за тие 100 деши дето ще са вперили поглед в мен през целия ден.А на всички ни е ясно че не съм особено изискана и ролята на център на вниманието ще покаже точно това в мен.
Мноооого ми е съклетноооо. Ще пребия някого, постоянно имам чувството, че забравям да направя нещо. Грррр!
Страхотно ми е, той е тооолкова сладичък, най-красивото детенце на света, обожавам го просто![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Оф,че си мила.
Обичам те!
И ти налазих баницата
Днес релаксирам, изкъпах се, дано новия шампоан спаси косицата ми. След малко отивам за по бира със съученици, а вечерта се прибирам да си пия с нея и с компания. Само той липсва, би било по-забавно, ама се съмнявам да иска след цял ден на работа.
Поне утре ще се видя с една приятелка, а може да го организирам малко и да се видим и с него, че ми залипсва хаха
много ми е мил понякога ;д
Страшно тъпо, но имам вяра някаква. Някак си. Искам да съм щастлива, ама сама със себе си, не искам да разчитам на друг човек да ме направи щастлива. Искам да ми се случват вълнуващи неща и да се чувствам удовлетворена от себе си (!), просто ГР.
как е възможно да съм толкоова тъп.
Аз ли съм виновен , че никога не ми се е налагало да го правя?!Пък и не ми изглеждаше толкова трудно.Страшното е , че все по - често ще трябва да го правя , а аз още не съм се научил.Как пък реших , че т'ва се учи.
Всеки път става така.Няма време.Няма и признаци , че ще успея.Ще мине един месец , ако зарежа нещата сега , но защо да не се опитам още няколко пъти , пък после май месец няма да ми е до това , сигурно.Ще се забрави по - лесно.Не искам да се отказвам , а пък и да не се откажа ще дойде време , което ще ме принуди.Някак си един ден ми решава цялата седмица.Имам две седмици , дали няма да е същото.Бях измислил всичко и едно малко нещо трябваше да ми обърка нещата.Може би .. не трябва да го мисля толкова.Не знам , обърквам се.Има по - важни неща от това , а аз го поставям , едва ли не , на първо в момента.Няма никакъв смисъл , предвид това , че съм до никъде.А някак си се случи , ще имам малко време да се насладя.Омръзна ми да не мога да се докажа.И после да се примиря.Заривам го някъде дълбоко и след време се сещам , но всичко е минало.Има едно местенце , трябва да отида малко да си повикам на воля.Има някои неща , които искам да кажа , но просто не мога , поне там може и да ги изрека.Пък и се стопли времето.Разминаха се ските.Няма ли нещо хубаво да се случи , мамка му?!Не мога да се сетя за нещо , което да ми прави удоволствие като го правя.Това ме стресира.Искам да спре времето , защото нещата започнаха да се развиват твърде бързо.Ха , пък преди това исках.Даже , ако може да го върна , супер.И да си задам въпроса , няма да мога да отговоря.Не е добре това.Какъв е смисълът , въобще има ли такъв?!Уж правя всичко , а се оказва , че нищо не правя.Целта ми звучи добре , а толковаа ли е трудно да я постигна.Струва си да се боря за нея , но докато стигна до там трябва да се справя с тези работи , а аз не успявам , не с всички , де.Защо нещо толкова повърхностно, ме кара да се замислям.Явно не е повърхностно.Добре , защо , като няма да има големи последствия , не мога?!
https://www.youtube.com/watch?v=g7VTUErOLhs
Последно редактирано от stynioo : 03-17-2014 на 17:21
Супер excited ми беше цял ден, някак готино се чувствах.
Сега започна да ми отминава това чувство обаче, може би защото ми е малко скучно и самотно.
не мога да разбера срам ли го е да бъде с мен или има нещо друго,
трябва да престана да го мисля
искам любовввв,да обичам и да ме обичат.
да видя ,да имам нещата ,които искам и ,за които не трябва ,но завиждам
Имам чувството, че ме е налегнала някаква пролетна умора...сдухвам се и от най-малкото нещо. Планирам след час да си взема чая и най-накрая да си завърша книгата.
Заминавам да живея в Германия на края на месеца и се чувствам много добре.Писна ми да седя в България.Не смятам да се връщам в милата ни родина.Писна ми от глупостите тук.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Уморена, счупи ми се зъб, искам да легна и да спя,а имам да учазабавно. А и си скъсах дънките, прекрасно,просто зашеметяващо...
maDamn
Имам много тестове другата седмица, а на Май външното оценяване ме тревожи най-много. Познай как се чувствам. .-.![]()
Пф, след като майка няма намерение да си използва kindle-а скоро аз ще си го присвоя малко и ще си кача лекции, които да чета на него. Перфектно ми е. Само дето сега осъзнах, че няма батерия и също, че не съм работила с такава машинка през живота си, амааа ще се оправя.
Започвам да се уморявам от това чувство на непрекъснато притеснение. Не знам какво ми става, но не е добре така. Да се надяваме, че ще мине бързо, защото започвам да се изнервям и да се ядосвам от дреболии.
С един приятел се разбрахме за известна "почивка" тия дни, ама не знам какво, кога и как ще се получи.
Кога мина тази ваканция? От утре пак се почва, а за другият месец направо не ми се и мисли, но и това ще мине.
това, това!
чак не мога да повярвам, че днес се съгласих и се видяхме най-накрая с него, въпреки че приличах на клошар ;д и въпреки всички набивани ми комплекси от кой ли не, някак си той като че ли.. ме хареса.
ох, няма да overthink-вам днешния ден, пък каквото стане![]()
Ей, за нищо не мога да разчитам на нея. Колко услуги съм ѝ вършила, колко пъти съм я съветвала, колко пъти само съм я изслушвала и не съм я занимавала с моите проблеми, за едно нещо ще я помоля и тя ще ми откаже.
Еми, пак ще си правя нещата самичка.
После той се чуди що само с него споделям. Еми, като е единственият, който изразява някакво двустранно общуване...
Имам четири огромни проекта до края на месеца, трябва да се подготвям за изпита в началото на следващия, предстои ми пътуване следващата седмица, изобщо не знам какво да правя. Bye bye social life, не че тая година изобщо го имам.
Да си продължавам по-добре курсовата, и без друго нямам избор.
Изцедена, ама доволна. За начинаещи било, вика. Аз отсега усещам мускулната треска, представям си утре как ще ставам от леглото :д Ще го изям с парцалките на следващата тренировка.
Мързи ме дори да се изкъпя, камо ли да спрягам глаголи на френски. Честно... н-е-в-ъ-з-м-о-ж-н-о е да се закарам до банята!
Да има сега кой да ми прати новата серия на "под прикритие", направо ще е чудесно.
Сегашно!
И са такива сложни глаголи като "идвам", "взимам", "работя"...![]()
Това твоето са бели кахъри.Нека да стигнете до съгласуването на времената и подчинително наклонение, ще видиш каква е радост.
![]()
Welcome to the Jungle...