.
Затворена тема
Страница 100 от 195 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 4861
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    дейба,личи ли ми... :/
    спокойно, в косата си ги качила

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    мега хипарски се чувствувам. некво ми се излиза НАВЪН сред ПРИРОДАТА
    Маугли моде

О, виждам че са писани найс неща за мен зад гърба ми <3 *топли чувства*.

Аз ли? Неутрално, никак. Досега медитирах.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    спокойно, в косата си ги качила
    Ох,йес!
    maDamn

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Много е хубаво да си щастлив и влюбен ;3 единственият минус е, че времето с него минава прекалено бързо и в един момент осъзнаваш, че седите на пейката не половин, а два часа и си си изпуснал всеки възможен градски транспорт за вкъщи ;д
    Утре ще е интересен ден, 3 бала, ходене до старото училище, подготовка на секцията (ъгх), но в неделя ще са мъките ;(;(

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Под нас има 10 машини и 25 работника и полагат асфалт цял ден и сега в 2 часа продължават...Като ги гледам до къде са стигнали, ще я слушам тая лудница до 7 сутринта...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Каквото и да ми е се надявам да мине от кремчето.
    А ноктите да ми заздравеят от новите витаминчета.
    Наработих се, продължавам с превода, че иначе тия пари ще ги видя през крив макарон. Знам че ги имам и искам да ги пазя за море, ама като няма с кого да отида за какво са ми ?!?!?!
    Прави ми се секс, а ще е чак другата седмица. Писна ми с това разстояние, но като няма друг така е. А и не мога да се прибирам по-често заради едното удоволствие.
    Мрън! Искам някой по-наблизо! Искам него по-наблизо. Damn...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Егати късмета, честно.
    Първо не си харесвам матурата.
    Сега ме жегна толкова лоша новина.
    Няма да може да дойде на бала, дори и операция е трябвало.
    Как пък точно преди бала.. ДЕН?!
    Какъв е тоя късмет, че и мен няма да ме има 4 дни да му помагам.
    Няма никой покрай него иначе, как ще се оправя не знам.
    Супер ми е гадно, а щеше да се облече в костюм, заради мен.
    От повече от 10 години не съм го виждала с костюм, това щеше да е яко, ама..
    След 1 седмица ще се знае повече.
    И парите заминават, само за магнитен резонанс колко пари отидоха.
    Ох, само да се оправи, че ми е много жално, че сега аз ще се забавлявам, а той сам, вкъщи.
    Че и не мога да и кажа, че ще вземе да се вкара тая жена в болница пак.
    ААААААААААААААааааааааааа аааааааааааааа!!!!!
    Ще се побъркам.
    Плаче ми се.
    Ама няма.
    Ще съм силна и да...
    После като се върна от бала, немския ще почака с малко.
    АРГХ! Защо все на мен. Аз като казвам на всички, че съм карък!!!
    Вярвайте ми, бе хора! Вярвайте!!
    *сън*

Мега фен Аватара на xoxi
    fUcKsMiLe, горе главата. Не знам за кого говориш, но щом е бил готов костюм да облече, но е възпрепятстван по такъв отвратителен начин, според мен ще се чувства по-добре, знаейки, че ти си прекарваш добре. Едва ли ще му е много кеф да си мисли как непрекъснато се притесняваш и се чувстваш зле, защото не си до него.

По темата: Днес е балът... И ме мързи да се приготвя.
    От един час си играя с ноктите, тооолкова бавно става. Но пък се получават страхотно. Като свърша с маникюра, трябва да си приготвя дрехите за следобед, да си взема един дъъъълъг душ и да заминавам на фризьор и гримьор. Грр. После и гости ще посрещаме... Чудо. Айде да минава и тоя ден вече, че всички се побъркаха от нерви покрай мен.
    Няма още 9:30, а баба вече звъня 5 пъти да ме пита защо няма да съм с моя човек на бала, а ще водя "някакъв си друг там", както тя каза. Новините в това семейство се разпространяват по-бързо от чума... Ох. ;D

Мега фен Аватара на Dagichka
    екстра, по ирония на съдбата се разболях точно днес преди бала. цяла безсънна нощ, опити за повръщане, болки в гърлото, кошмари, температура, треперене и виене на свят, яко си беше пхах и в тоя момент пак си мислех за него ебати, дори му писах едни глупости, интересно ми е как ще реагира като ги види :д как ще се държа утре, как ще викам и танцувам, като сега едвам се държа на краката си? да си пикам на късмета

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ахх дори не знам защо ми беше толкова тъжно цяла вечер..Някаква носталгия ме обзе..Не бях плакала от доста време за това..Ако това може да се нарече плач де..Спала съм точно 2 часа..Точно 2! Пак като не е като последните ми няколко спанета по над 12 часа..Всъщност добре се чувствам вече..Май беше време да премина и през това..Рано или късно щеше да дойде този момент, знам се каква съм все пак. Пише ми се..Доста ми се пише. Нямам време сега за това де..Ще го изчакам да стане, а през това време ще изгледам още един епизод..Може даже да си пусна пети и шести сезон да се теглят. А в 12 съм на бал..Ако се наложи и до Бургас да ходя, ще се самоубия, честно. И за нея ми е много мъчно..Дано поне деня ѝ да мине добре, другото се надявам да се нареди..

Всичко ми е толкова сиво без него .

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    fUcKsMiLe, горе главата. Не знам за кого говориш, но щом е бил готов костюм да облече, но е възпрепятстван по такъв отвратителен начин, според мен ще се чувства по-добре, знаейки, че ти си прекарваш добре. Едва ли ще му е много кеф да си мисли как непрекъснато се притесняваш и се чувстваш зле, защото не си до него.

Мерси за подкрепата. Стана ми много мило и си много права.
    Вече съм малко по-добре, снощи беше големия рев. :Д
    Иначе за баща ми става на въпрос. : ))

Моята баба пък ми вдигна кръвното, дето моето е супер ниско, в момента е супер високо, точно заради нея. Един ден не може да се спре и най-хубавата ми вечер от както приятеля ми го няма, ще бъде превърната в кошмар докато съм тук, затова при татко с гримове, преси, маши, рокли.. и другите да се оправят без мен у нас. Дреме ми за гости, баба ми да се оправя, на мен не ми е до хора в момента. -.-
    Ще помоля брат ми да ми занесе едни ниски обувки, за да мога да вървя, като се прибирам.
    Едва стигнах до даскало, пред нас двете улици, които водят към него са разбити, със сума камъни.. Абе, ужас!

За сметка на всичко гадно, очаквам една прекрасна вечер, със съученици, които не харесвам особено, но поне знаят как да се забавляваме, като сме заедно.
    *сън*

Мега фен Аватара на babity
    Пие ми се кафе, а т'ва мършеходче още яде най-вероятно. И аз съм гладна, ама се възспирам. Тря'а си изпия голямото лошо хапче. И ме боли ръката. Мрън! Имам кафе, а ня'а сметана, деееба.

Повече от фен
    Пия си кафето и чакам да се обади. Нямам очаквания, но пък ми се иска да ме изненада положително .
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на pandabear
    днес ще ходя при баба и дядо да ме черпят ;3 усещам как утре балната рокля няма да ми стане, ако прекаля с на баба вкусотиите, хахахааха. утре е Денят. не се вълнувам толкова заради бала, колкото заради това, че ще го видя и...афффф. развълнувано ми е (((((((((((((:

летя.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    а баба вече звъня 5 пъти да ме пита защо няма да съм с моя човек на бала, а ще водя "някакъв си друг там", както тя каза. Новините в това семейство се разпространяват по-бързо от чума... Ох. ;D
    Ми че права е жената

Ох, пак закъснях за библиотека. Нищо, де. Времето поне най-накрая се върна към нормалните немски температури, какви бяха тия нелепи 20-25 градуса през май Малко да повали, малко статистика, пък за тая вечер дано се измисли нещо :д

Мега фен Аватара на skatew
    Няк'во земетресение ме люлееше досега, както си лежах в леглото имах чувството, че съм на кораб. Та мина, жив съм. Чувствам се добре, че съм жив. Даже така предапокалиптично мисля днес да се напия, пък и съм на бал. Сега излизам със звяра и едни лостчета
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Уплашено ми е още, имаше толкова силно земетресение, милото ми бебче чак се разплака...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Dagichka
    deja vu май му се вика на тва, тамън след безсънната нощ да си заспя сладко и сладко и бааам, да се събудя от земетресение точно както преди 2 години и 2 дни близо.. и сега аз ще си треперя като мини-земетресение поне още седмица хах :д толкова много ми се насъбра тия дни, че изнемогвам физически и душевно, направо не знам.....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Земетресение не усетих, за разлика от родителите ми,може би защото бях в градския транспорт , но се видях с учителите и приятели си. Радвам се ,че и тя и той са добре и не е било опасно при тях.Първоначално си изкарах ангелите като не можах да се свържа, ама всичко е 6.
    Сега ще си почина и ще се залавям с учене.
    maDamn

Не съм сигурна дали откакто съм отворила очи има дори 5 минутен интервал, в който да не съм ядяла нещо. Чувствам се кат' торба с олово. Ня'ам търпение да стане време за една гребничка, майна. Ако имам повече късмет, може да думна 1 биричка, нали съм трезвеница за 2 седмици.
    Мно'о ми е заспало.

Супер фен Аватара на Jaune
    Бате, майната му на всичко, заклевам се.
    Вдигам ръце.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Бате, майната му на всичко, заклевам се.
    Вдигам ръце.
    същото.
    .
    .
    .
    .
    .

Мно'о съм яка! И с'а като се донакипря... И причесчица, и гримче може малко. И ще пея на въздушни микрофони. Няууууу!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си