.
Затворена тема
Страница 101 от 193 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Бахти, ентусиазма 'дето ме обзе снощи след края на мача. Само с бира не бях капитанствала, та така и стана. С'амо 'дето никой не ми обясни, че душата ми ще е камбана като се събудя, а аз се събудих от главобола си.
    Т'ва... нещо ми е звъняло през нощта. Притесних се първоначално дали не му се е случило нещо, ама той нямаше да звънне на мен, ако беше такава работата..Изобщо ня'а и да му звъня.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тоя бас напраоо ме бие по главата със кофа за боклук (от онези старите )
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Начииииииии... имам баааал и в нас няма вода ебаси късмета...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    искам да убивам хора...не ми се занимава с тъпия стадион, искам той да се държи като нормален човек, ама няма, искам да се махна за седмица някъде, или да се събудя след защитата...не съм доволна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Колко много мразя анонимни хорица... не е истина.

Настроението ми е... странно. Смесица от хубаво, тъжно и развълнувано. Хубаво ми е, защото бях на бал на една от най-верните ми приятелки от предишното училище, развълнувано, защото и моят предстои... И тъжно, защото... не знам, просто защото хората, които исках да дойдат, най-вероятно няма да присъстват. В общи линии от "моите лични" гости, тоест от приятелите ми, ще дойдат само двама. А ми се искаше... да бъда с други хора. Тъпо е да разчиташ на друг да те забавлява, не е правилно! Искам да бъде хубав... хубав... бал.
    same here..при мен е още по-трагично положението,тъй като и последните хора,на които разчитах да дойдат няма да могат;така че най-вероятно ще бъда само с роднините и разни семейни приятели.Вярно че ще съм вкъщи 2-3 часа докато дойдат да ме вземат,за да потегля към "истинския" бал ,но ми е някак криво без нито един "личен гост" .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    same here..при мен е още по-трагично положението,тъй като и последните хора,на които разчитах да дойдат няма да могат;така че най-вероятно ще бъда само с роднините и разни семейни приятели.Вярно че ще съм вкъщи 2-3 часа докато дойдат да ме вземат,за да потегля към "истинския" бал ,но ми е някак криво без нито един "личен гост" .
    Ами на мен пък не ми правиха нито бал с приятелите само, нито с роднините. Единственото беше в ресторанта с класа и си ми беше окей, щото не се тревожех, че трябва да бързам, за да може някоя леля, дошла да се наяде с кебапчета, да ме види. (примерно)

Спи ми се, та две не виждам, а тъпата книга не съм я превела. Дано да мога да замажа положението.
    И Марти ще ми се обади след 2 часа и кога ще се виждаме-нямам представа
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Дам,имаш право Просто ми е някакво гадно чувство,че няма да имам маса с "мои" си хора,с които да си приказваме и с които да се забавлявам повече през тези няколко часа;това си е то невероятен късмет-всички да имат или работа,или пътуване,или техния си бал А като знам,че ако беше няколко седмици по-рано,щях и кавалер да имам,а сега съм сингъл,допълнително допринася за сдухването ми :Д

С толкова мило и прекрасно обаждане се събудих днес! Сега си правя нещо вкусничко и се нагърбвам да си свърша работата. Едно такова ми е мотивирано. Въпреки, че сега само аз имам още няколко изпита, в средата на юни си излитам за България, а другите ще се явяват на поправка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на leadyflame
    фък, пак ще го ям куреца.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Храна, книги, слънце, любов и щастие!

Ахх! Щастливо ми е.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Отново имам гадни болки в кръста :/ Не знам защо се случва, но съм като пенсионер и не мога да се наведа....май ще трябва да посетя лекар..Иначе вчера мина супер, малко се почуствах отново като абитуриент
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-накрая!!!
    Минаха матурите, мина и балът... сега поне една седмица имам пълна свобода.
    Ще излизам да снимам, ще чета, ще гледам филми, ще прекарвам вечерите по парковете с компанията, ще имам време само за НЕГО!!! Даже мисля, че няма да е зле и една екскурзийка да си организираме. Страшно ми се пътува с влак...
    Една седмица (поне) ще е абсолютно безгрижие. Ако и времето се задържи така хубаво, кой като мен!!

Дори аз не знам вече как съм...
    R.I.P.
    https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...71992472_n.jpg

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ Неее! ;( Какво се случи?

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^ Неее! ;( Какво се случи?
    Просто горкото животинче не заслужаваше стопанка като мен

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Искам да споделя... да се оплача по-скоро.
    Остават по-малко от два дни… какви ти два дни, остава един ден до бала ми, а аз се чувствам ужасно. Преди три часа се случи дългоочакваното събитие: взех си абитуриентската рокля… и съм страшно разочарована. Тъпата шивачка я е подкъсила повече, отколкото исках и отколкото беше нужно. Очевидно не е премерила добре и една част от плата е била по-къса, поради което се е наложило да скъси и останалата… Разочарована съм. Много, много, много. Егати, не може ли едно нещо да е перфектно, мамка му?! Цялото ми настроение, цялата ми радост от този бал постепенно се изпаряват. Омръзна ми да се примирявам с разни неща, които не са така, както трябва да бъдат… Просто искам нещо да бъде перфектно – да се чувствам перфектна и перфектно. А сега… толкова много неща… дребни, маловажни на пръв поглед, но част от цялото. И когато части от цялото липсват, то не е перфектно. А когато си представяш нещо и знаеш какво искаш, но нещата са различни от това, което си искал, се чувстваш разочарован. Първо, проблемът с кетъринга и грозните шатри, които баща ми ще поръча; после това, че трима от „личните“ ми гости – тоест хората, които наистина исках да присъстват, няма да могат да дойдат; сега… тази рокля… Не знам, просто не знам. Тъжно ми е, разочаровано.

И все пак... Хубава черта на характера ми е това, че бързо се разсейвам и игнорирам мислите, които биха могли да ме доведат до депресия. Все още се чувствам гадно за роклята, едва ли ще го преживея, но… непроменимото е непроменимо. Ще се опитам да не мисля за това… да се насладя на деня и дрън-дрън шикалки. Оф…
    Извинявай, че ти се бъркам, обаче ми става много тъжно като чета нещо такова Помня какво беше на моя бал :3
    Перфектни неща няма. Не се стреми към перфектното, защото така никога няма да си доволна - приеми нещата такива, каквито са ... и не се притеснявай, защото в спомените нещата винаги изглеждат много по-добре, отколкото са били : ) Какво ти пука, че роклята ти е малко по-къса? Пак ще си перфектна в очите на близките ти и хората, които са дошли да те изпратят. Повярвай ми, никой няма да гледа крайчеца на роклята, всички ще гледат ТЕБ.
    Колкото до хората ... ще бъдеш толкова ентусиазирана и развълнувана самия ден, че изобщо няма да усетиш кога са минали часовете с гостите и вече си в училище, с приятелите и компанията ти : ) Наслади се на деня и приятно прекарване ти пожелавам!

Онтопик: защо никога няма да се науча да не искам нещата да се случат веднага?! Нервна съм и развълнувана едновременно, не мога да се спра, а знам, че е не е хубаво ...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Скапана съм. Пред очите ми има списъци с имена и ЕГН-та и се побърквам. Ако чуя думата "избирател", "гласуване" или "бюлетина" отново ще скоча от някъде.
    Имам нужда да поговоря с приятелите си, не мога да повярвам, че цял ден нямах никакъв контакт с никой, който познавам. И искам да го гушна.
    Леле, не мога да гледам ,лягам.......

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Скапана съм. Пред очите ми има списъци с имена и ЕГН-та и се побърквам. Ако чуя думата "избирател", "гласуване" или "бюлетина" отново ще скоча от някъде.
    Имам нужда да поговоря с приятелите си, не мога да повярвам, че цял ден нямах никакъв контакт с никой, който познавам. И искам да го гушна.
    Леле, не мога да гледам ,лягам.......
    некой е бил в комисия ;д

Русия са световни шампиони
    Фетел доста зле тоя сезон
    Доста неприятен ден.

Супер фен Аватара на shmatarok
    След 4 часа и половина трябва да съм станала. Предвидливо си легнах рано, спах два часа и се наспах??? Ужасна съм.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    След 4 часа и половина трябва да съм станала....

Това и дори отпътувала.
    Още не съм си легнала, защото оправях багаж.
    Втора бална вечер- идвамеееееее!!! ^_^
    *сън*

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Преди 2 години, по това време, взех едно от най-грешните си решения...или по-скоро не взех никакво решение...и до днес съжалявам за това..
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ох, много добра тренировка! Доволна съм, въпреки че малко ме боли. Днес пак пътуване, ама...поне ще е за кратко. Беше приятен уикенд, ама пак ме тревожат разни глупости... Всъщност не са глупости, изобщо даже. Но не мога да се амбицирам да се заема с тях.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на Cloud9
    До никое време снощи се учих да броя.сега съм объркана като видя че след 12 е числото 13,а не просто ООООООООООООООООООО!Кви беха тия тъпани?Кви беха тия зурни!Сурва ли е да му се нема?по никое време!Старите хора спят!Верно че и аз бях овчарин на бала,но виках в ресторанта и и бях абсолютна противничка на зурните и тъпаните.вижте ме,вече съм голяма и имам дълга рокля!Ако знаете какво ви чака след това....няма да ви е до броене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си