- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Бахти, ентусиазма 'дето ме обзе снощи след края на мача. Само с бира не бях капитанствала, та така и стана. С'амо 'дето никой не ми обясни, че душата ми ще е камбана като се събудя, а аз се събудих от главобола си.
Т'ва... нещо ми е звъняло през нощта. Притесних се първоначално дали не му се е случило нещо, ама той нямаше да звънне на мен, ако беше такава работата..Изобщо ня'а и да му звъня.
Тоя бас напраоо ме бие по главата със кофа за боклук (от онези старите )![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Начииииииии... имам баааали в нас няма вода
ебаси късмета...
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
искам да убивам хора...не ми се занимава с тъпия стадион, искам той да се държи като нормален човек, ама няма, искам да се махна за седмица някъде, или да се събудя след защитата...не съм доволна
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
same here..при мен е още по-трагично положението,тъй като и последните хора,на които разчитах да дойдат няма да могат;така че най-вероятно ще бъда само с роднините и разни семейни приятели.Вярно че ще съм вкъщи 2-3 часа докато дойдат да ме вземат,за да потегля към "истинския" бал ,но ми е някак криво без нито един "личен гост" .
Ами на мен пък не ми правиха нито бал с приятелите само, нито с роднините. Единственото беше в ресторанта с класа и си ми беше окей, щото не се тревожех, че трябва да бързам, за да може някоя леля, дошла да се наяде с кебапчета, да ме види. (примерно)
Спи ми се, та две не виждам, а тъпата книга не съм я превела. Дано да мога да замажа положението.
И Марти ще ми се обади след 2 часа и кога ще се виждаме-нямам представа
Дам,имаш правоПросто ми е някакво гадно чувство,че няма да имам маса с "мои" си хора,с които да си приказваме и с които да се забавлявам повече през тези няколко часа;това си е то невероятен късмет-всички да имат или работа,или пътуване,или техния си бал
А като знам,че ако беше няколко седмици по-рано,щях и кавалер да имам,а сега съм сингъл,допълнително допринася за сдухването ми :Д
С толкова мило и прекрасно обаждане се събудих днес! Сега си правя нещо вкусничко и се нагърбвам да си свърша работата. Едно такова ми е мотивирано. Въпреки, че сега само аз имам още няколко изпита, в средата на юни си излитам за България, а другите ще се явяват на поправка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Храна, книги, слънце, любов и щастие!
Ахх! Щастливо ми е.
Отново имам гадни болки в кръста :/ Не знам защо се случва, но съм като пенсионер и не мога да се наведа....май ще трябва да посетя лекар..Иначе вчера мина супер, малко се почуствах отново като абитуриент![]()
>>DjBelev<<
Най-накрая!!!
Минаха матурите, мина и балът... сега поне една седмица имам пълна свобода.
Ще излизам да снимам, ще чета, ще гледам филми, ще прекарвам вечерите по парковете с компанията, ще имам време само за НЕГО!!! Даже мисля, че няма да е зле и една екскурзийка да си организираме. Страшно ми се пътува с влак...
Една седмица (поне) ще е абсолютно безгрижие. Ако и времето се задържи така хубаво, кой като мен!!
![]()
Дори аз не знам вече как съм...
R.I.P.
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...71992472_n.jpg
Извинявай, че ти се бъркам, обаче ми става много тъжно като чета нещо таковаПомня какво беше на моя бал :3
Перфектни неща няма. Не се стреми към перфектното, защото така никога няма да си доволна - приеми нещата такива, каквито са ... и не се притеснявай, защото в спомените нещата винаги изглеждат много по-добре, отколкото са били : ) Какво ти пука, че роклята ти е малко по-къса? Пак ще си перфектна в очите на близките ти и хората, които са дошли да те изпратят. Повярвай ми, никой няма да гледа крайчеца на роклята, всички ще гледат ТЕБ.
Колкото до хората ... ще бъдеш толкова ентусиазирана и развълнувана самия ден, че изобщо няма да усетиш кога са минали часовете с гостите и вече си в училище, с приятелите и компанията ти : ) Наслади се на деня и приятно прекарване ти пожелавам!
Онтопик: защо никога няма да се науча да не искам нещата да се случат веднага?! Нервна съм и развълнувана едновременно, не мога да се спра, а знам, че е не е хубаво ...
Скапана съм. Пред очите ми има списъци с имена и ЕГН-та и се побърквам. Ако чуя думата "избирател", "гласуване" или "бюлетина" отново ще скоча от някъде.
Имам нужда да поговоря с приятелите си, не мога да повярвам, че цял ден нямах никакъв контакт с никой, който познавам. И искам да го гушна.
Леле, не мога да гледам ,лягам.......
Русия са световни шампиони
Фетел доста зле тоя сезон
Доста неприятен ден.
След 4 часа и половина трябва да съм станала. Предвидливо си легнах рано, спах два часа и се наспах??? Ужасна съм.
Преди 2 години, по това време, взех едно от най-грешните си решения...или по-скоро не взех никакво решение...и до днес съжалявам за това..
>>DjBelev<<
Ох, много добра тренировка! Доволна съм, въпреки че малко ме боли. Днес пак пътуване, ама...поне ще е за кратко. Беше приятен уикенд, ама пак ме тревожат разни глупости... Всъщност не са глупости, изобщо даже. Но не мога да се амбицирам да се заема с тях.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
До никое време снощи се учих да броя.сега съм объркана като видя че след 12 е числото 13,а не просто ООООООООООООООООООО!Кви беха тия тъпани?Кви беха тия зурни!Сурва ли е да му се нема?по никое време!Старите хора спят!Верно че и аз бях овчарин на бала,но виках в ресторанта и и бях абсолютна противничка на зурните и тъпаните.вижте ме,вече съм голяма и имам дълга рокля!Ако знаете какво ви чака след това....няма да ви е до броене