- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Поредното разочарование
Що ли се занимавам с когото и да е въобще, само боклуци
Сетих се, че имам още малко неща за спамене... Това не е работа просто, 'баси филмите които правят ръководителките ми, все една срещу друга, все нещо не им отърва, пък са жени на по 40-50. Така са ми омръзнали вече, че не е истина. После защо не ги харесвам.
И утре или в сряда съм на фитнес. Пфф, една седмица без тренировки. Не, че е толкова много, но ще видя зор докато вляза в ритъм.
Но ми харесва в какъв човек се превръщам! Уча се, "дресирам се" някак, но въпреки това не е изкуствено, а наистина се променям. Гледам на нещата по различен начин.
Не може ли да се прощават грешки?! Дори и разговор с мен не искат. Голямо съм лайно на моменти.....
Толкова съм влюбена, че направо ми се реве (буквално).Имам едни такива периоди, в които отново и отново преживявам началния етап на всяка връзка - присвиването в стомаха, напрежението, нетърпението да го видя и какво ли още не. Егати...
Иначе днес ми е мързелден. Имах време да си поседя на задника, да си прочета имейлите, да си обърна малко внимание на блоговете, да изгледам някой филм, да сваля друг... и т.н. и т.н., все безполезни занимания. Още ми е някак психически изморено. Сега, когато напрежението покрай изпращането, матурите и бала - мина, не мога да се свестя.Той е поел цялото домакинство, чувствам се сякаш съм на гости. Понеже ми става неудобно вече някой друг да ми слугува два дни, от утре се взимам в ръце и си поемам моята част. Без глезотии!
Не ми се спи особено, излиза ми се с приятели (в 3:04)Утре имам класно по АЕ и ме мързеше да уча и тест по паскал (програмиране). Абе влобще не ми се мисли за утре
Направо ще ни разгърмят живи с моя фр ама ...
Та така иначе седмицата се надявам да си я прекарам добре, мисля да гледам Годзила :P да chill-на малко неделята на планина или просто да си поспинкам <3 zZzZzZ. Ааааа иначе съботата отново сме прецакани имаме финален тест по биология абе направо кво да ви кажаТази седмица се очертава уморителна.
Ужасен ден, скоро няма да ми мине това чувство на вина. Все още не мога да повярвам и постоянно се стряскам като видя празният ъгъл.
Освен това си помислих, че полудявам вече. Докато бях в задния двор започнаха да ми се "привиждат" феички... то се оказа, че било "woolly aphid" дори не съм знаела за съществуването на такова нещо
http://3.bp.blogspot.com/-yVlkdOOjzf...0/DSC_4989.JPG
^олеле искам и аз да видя такова
хм, нещо свикнах да ставам в 6-7-8 най-късно, което е странно, но не е лошо де ;д това гърло ме побърква, не знам цикълът кога ще ми се възстанови от тия хапчета, направо екстра.. излиза ми се, пият ми се бири в парка, ама тва време какво по дяволите му стана, вчера тъкмо си извадих всички летни дрехи да ги пера и стана потоп навън о.о хах, не мога да осъзная още колко бързо минава времето, скоро ще сме месец юни? имам чувството, че си пропилявам живота и не го усещам кога минава, пък и той не минава изключително смислено и интересно както ми се ще.. пфф
Отново се успах, този път с 2 часа. Как ги чувате тея аларми не знам. Сега имам 3 часа, през които трябва да се надъхам да уча и после отивам на лесо. Снощи до 2 часа бях на бал и после с приятели в квартала, как няма да се успа. Даже малко нарочно се случи такаЧувствам се малко странно в момента, като пия кафе и се изкъпя ще се оправя, ай приятен ден
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Впуснах се в свят, различен от истинския. Свят, който винаги трае не по-дълго от няколко вечни мигове. И не искам да го напускам.
А трябва.
Ъх.
Вчера добре минаха изпитите утре също ме чакат изпити .Доволно е поне че чак в Петък отивам в Москва
https://www.youtube.com/watch?v=BDYETEsDTp8
На рипийт я слушам, бе.
Добре ми е, умишлено си го правя да е добре, че ако се замисля какво не ми е наред, най-много да се депресирам.
Предпочитам да ми е надъхано, готинко и замечтано пък.
Изпаднал съм в някаква литературна дупка............ чете ми се нещо, а не знам какво, всяка книга, която хвана и ми е безинтересна(като изключим "Колелото....."
)
Иначе към края на юни се очертава да се местя в нова къщуркаи вече официално открихме сезона на "Коня....."
![]()
Много ми се спи, въпреки че си легнах толкова рано снощи.
Ще го убия Крис, чак сега забелязах какви смени ми е направил. Бъзика ли се с мен или иска да види дали мога да издържа късна дневна днес и сутрешна утре? В най-добрия случай ще ми остави 5 часа за спане. Оф!
Е, те по звучене са доста различниКефи ме как "убирайся" е go away
Мелодията е суперзарибяваща! Ако имаш още любими, пусни ги на лично, моля
Първата не я разбирам съвсем, че няма превод на английски, успявам да хвана повечето от украинския и превода на руски, но е мноооого нежна!
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-27-2014 на 09:34
Edit: Стана твърде дълго затова,който не му се чете изобщо да не го започва.Само не ми мрънкайте.
Нещо такова.
Последното нещо,което мога да нарека интересно ми се случи,когато на 23ти отидохме на националният стадион да отпразнуваме 100 годишнината на Левски.Беше емоционално
Иначе усетих тръпката да ядеш яко бой от 5-6 полицаи.Не...за щастие не в реалността, а в днешният ми сън нищо,че усещанията докато се събудя си бяха съвсем реални.![]()
Та една форумка преди някоя и друга страница се питаше един въпрос Защо често сънува някакво момче въпреки,че почти нямат в даденият етап някакви допирни точки? Та и аз това се чудя.Защо в дадени периоди сънувам една съученичка въпреки,че нямаме кой знае какви допирни точки,а освен това тя е омъжена и си има две деца,което за мен изключва вече възможността да я виждам като по този начин желан обект.Даже и да ги нямаше тези фактори едвали щеше да се получи нещо.Тя е добър човек и никога не се величае,но...е свикнала още от ранна детска възраст на доста охолен живот и даже и да приемем,че може и да ме е харесвала някога,когато правеше опити да се закача с мен,даже и да бях друг и да имаше шанс да се получи нещо...бързо щях да и писна. Не отричам,че в 7ми клас я харесах още щом я видях за първи път.Още повече че и когато веднъж си бях забравил Атласа за 6ти и 7ми клас и отидох в нейната паралелка и поисках, тя единствена се отзова.Не отричам и че имах желанието да ми стане съученичка,което наистина стана.Не отричам и че няколко години я следях постоянно с поглед,но нещата вече са съвсем променени оттогава.Тя си има семейство.Изглежда и че е щастлива въпреки,че може би една част от нея съжалява за това,че на почти 27 е омъжена и с две деца.На това ме навежда мисълта,че преди време във Facebook ми хареса една публикация,която гласеше: "Да се ожениш/омъжиш на 20 е все едно да си тръгнеш от купона в 20:30", а по принцип не е като да харесва всяко едно нещо,което поствам.Даже се случва и рядко да ми хареса нещо.Странното е че тя се омъжи именно около 20тата си годишнина.Иначе почти не се виждаме вече.Когато се засечем в някое заведение си казваме Здрасти и Чао и евентуално понякога се чукваме и това е.Засичаме се предимно на ежегодните ни сбирки,където в повечето случаи заради нея не мога да си пия кротичко на масата.Най-често тя и една друга съученичка гледат по възможно най-бързият начин да ме изкарат на сцената и да ме сложат в центъра на вниманието.Винаги сякаш гледа да ми се покаже че е там,а на последната сбирка след като два пъти и казах,че ще стана по-късно като ме канеше на хоро,което аз не мога да танцувам третият път без никакви уговорки директно си ме хвана за ръката и с всичка сила ме издърпа на сцената при нея и другите.
Та този път за разлика от другите пъти съня ми стигна малко твърде по далеч.Обикновенно все нещо си се забвляваме или си говорим или се смеем и така.Все неща,които могат да минат за напълно приятелски бъзичета.Винаги е или сама или само омъжена.Децата и в тези сънища никога не присъстват. Този път в съня си се събудих в някаква къща с много хора и нея.Изобщо си нямах и на представа как съм попаднал там.Реших,че пиян съм стигнал дотам и затова съм изгубил спомени.Мъжът и,който в реалността няма нищо общо с полицай,а е по-скоро негов антипод в съня беше такъв.Поради някаква причина ме гледаш на кръв.Личеше си че страшно ме мрази и сякаш само тя го спираше да ми скочи.По едно време си затръгвах от тази къща и и казах:"Хайде чао аз си тръгвам" И идва най-странното.Тя ми отвърна: "Не си тръгвай.Обичам те!" Аз в първият момент се опулих изненадано, а в следващият момент и казах: "Вече е твърде късно,но и аз",след което си тръгнах.Мъжът и сякаш отнякъде беше разбрал за този разговор.На отиване минах през някаква пряка,в която като влезнах и затвориха и двата изхода.Мъжът и се появи с още 5-6 полицаи.Простнаха ме на земята и с шутове и кой каквото може ме счупиха от бой.След това по едно време пак бях при нея заедно с някакъв друг мъж,който мъжът и също ненавиждаше и някакъв готвач дето приготвяше някакви изискани ястия и се подигравахме всички на мъжът и относно побоя над мен в същото време аз ясно осъзнавайки,че ако ме хванат отново ме чака същото,че и евентуално и по лошо.Но сякаш в момента това твърде слабо ме вълнуваше.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2014 на 09:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аааа, ебаси жегата! Направо се изнервих... Чак сега се сетих, че не обичам лятото... Обичам си зимата - да се облека дебело, да сложа шал и ръкавици и да си газя в снега. Може би заради манията ми чистота не ме кефи лятото, щото даже неколкократното къпане на ден не ми помага да се чувствам достатъчно чиста. Тия дни трябва да намеря и време да си купя разни летни дрехи, че нямам нищо от миналата година, което да ми харесва. Мразя да обикалям за дрехи. Все съм се чудила на момичетата, които го харесват тва занимание. За мен е тоооолкова досадно... Много обичам да имам нови дрехи, но ми е гадно да обикалям да ги търся. Ама ще гледам да ида до София да си напазарувам оттам, там поне бързо и лесно си намирам каквото ми трябва. Мда... Ако си взема и изпитите...ще е чудесничко, ама както "уча"...
Дано поне не завали, за да си направя тренировката вечерта.
I`m trying to make your dreams come true...
Спах 13 часа, денят вече започна добре. И с прекрасно обаждане още в 8 сутринта. Не знам как ще си плащам сметката за телефона вече. Днес нямам почти нищо за вършене и ще си почивам цял ден. Незаменимо!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
баси. спи ми се, а имам да уча.
имам нужда от дъъълъг период, през който да знам, че нямам нищичко за правене. и все някой ше ми мрънкя и ше ми дудне на главата. аз досаждам ли на някой?! чиба, ве! ееееееееее, колкото повече страня, толкова повече ми се натрапват.
^ Искам, искам, искам, искам, искам, искам !!!!!!!!!!!!
Язовир, езеро, по-дълбока река.... Искам, стига да не е море или басейн!
много ми е напрегнато и леко развълнувано,но реших да не се ядосвам за нищо и да прекарам деня в ядене на сладолед и шоколад, и гледане на "приятели"http://media.tumblr.com/tumblr_led76cPEmU1qdlkgg.gif