- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
глей си работата , не ти влиза в нещата , любипитна патко
Не съм ядосана или наранена, не ми липсва нищо, не ми е кофти, тъпо и гадно. Чувствам се излъгана и най-кофтито е, че предния сама се насилих да забравя и простя. Сиреч съм се излъгала сама. Нямам търпение да свърши учебната година и да почна някаква работа, че ми идват едни овчи мисли ама ми трябват пари за осъществяването им. Или пък, евентуално ако успея, ще изкопча някой лев от когото трябва, хаха. Ама все тая де, тва е далеч във времето за сега. По-скоро трябва да измисля/им хавата с вилата и класа, че пак пари ми трябват, а сега е малко по-кофти положението. Не че нещо ама здраво ми се пие. Хм... Сега ми е гладно и мързеливо, да живеят свободните дни!
Неверояно сииии прекарах! Целия випуск, учителите, родители! Музика, храна, дискотека, алкохол, всичките ми приятели от 6-те години прекарани тук. После секс, гушкане, спане, брррр! 2/3 от завършването вече минаха и съм каша от емоции.
Влюбено ми е. Много.
И ми е щастливо.
многомногомного.
минаха и тези емоции покрай даскалото, всичко беше прекрасно. следват нови и по-хубави моменти обаче! сега до средата на юни пълен релакс ;3 след това малко зор и пак почивчица. очертава се едно чудесно лято: море, а после Балкан и река, с него, афффф...нямам търпение, бе!
организирахме се довечера за "Godzilla", junk food и билярдче. утре може би ще правим някаква разходка из Витоша със скаричка и бира. трябва да се възползваме докато още всички сме в България.
Последно редактирано от pandabear : 05-28-2014 на 15:50
така ме боли главата, че си усещам пулса и буквите ми се размиват докато чета ;/ от няколко часа се въргалям в опити да заспя ;/ само къде си пропилях деня
Чертая. Още няколко чертежа и ще приключа за тая вечер. Напълно ми е приятно бих казал.
зле ми е, грр. винаги като съм в нас ми е така, хм, съвпадение? днес ми беше най-хубаво с него от всичките ни срещи досега :3 и ми беше дори физически добре до него, нито гърлото, нито корема ме боляха тогава ох <3
тъжно ми е като наблюдавам майка ми, как е забила поглед в телевизора и гледа за чужди, по-интересни и хубави животи от нейния.. не искам и аз да ставам такава, не искам да си пропилявам живота, да се оплаквам всеки ден, да живея на място и с хора, с които не искам.. хаха ето пак се държа като 40-годишна жена, менталната ми възраст както и оня тест доказа е по-голяма хаха така че той няма никво право да се чувства виновен, че бил с 10 години по-голям от мен :Д
не се превъзнасям толкоз чак, рано е да се каже, но определено се чувствам по-свободна и се радвам, че никога не съм съдела и категоризирала хората по тяхната възраст. айде стига спам :3
сега ще се ровя в бг-мама да търся хитринки как да спра тия пристъпи на кашлица, че се чувствам като парцал
http://www.imdb.com/user/ur5046805/w...f_=nv_wl_all_0
За какво ти е ?
Последно редактирано от draid : 05-28-2014 на 19:18
http://prikachi.com/images/638/7356638Q.jpg
мило, мило, мило.
не заслужавам, не заслужавам, не заслужавам!
чакам бати да дойде и отлитам.
главата ме боли, постоянно ми причернява, замаяна съм...
баси