.
Затворена тема
Страница 106 от 195 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 4861
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    нещо изтрих в моя по погрешка някои заглавия и да си допълня, предполагам сме гледали сходни
    мерси
    Ако някой филм те интересува питай ще ти кажа дали си заслужава.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    16 and pregnant?
    Филмът е уникален..;3

А иначе коментарът ми беше към по-горно мнение..

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Мале, добре че погледнах темата 1-2 страници назад, защото щеше да стане бая неловко

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Мале, добре че погледнах темата 1-2 страници назад, защото щеше да стане бая неловко
    Ахаххаа заинтригува ме.. Какво си помисли?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ако някой филм те интересува питай ще ти кажа дали си заслужава.
    znam az koi si zaslujavat
    бях минал 1000, ся до 950 ги докарах
    ама поне 100 си възвърнах
    мерси отново

Супер фен Аватара на weheartiit
    нежелана и комплексирана .
    пак ме налягат едни тъпи мисли ,трябва да спра да се сравнявам,
    но като не виждам как нещата могат да станат по-добре ...

Супер фен Аватара на leadyflame
    чакам и аз малко щастие да ме връхлети...

Мега фен Аватара на 102
    излизайте повече
    пийте бира
    в парка има избор
    бъдете каквито сте
    а именно - страхотни

страхотни сме, ама само за себе си

Мега фен Аватара на 102
    aurata na strahotnost se zasicha ot syshtite auri na strahotnost
    prosto trqbva da imate izbor

Моята, аура е ярка, просто ме е отхвърлила по слаба такава, ще търсим от греещите.
    ма пак зависи какви светове пръскаш

Мега фен Аватара на 102
    ако пръскаш лесно ще си намериш

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Все повече осъзнавам, че трябва да направя нещо за самочувствието си... не мога да живея вечно така и каквото и да ми казват другите като аз сама не се харесвам няма как да се оправят нещата.. а какво ли не съм пробвала.. отвратително чувство. Ужасноужасноужасно.
    Иначе открих успешно сесията и ми е доволно, лесното мина.

Гледахме "Her" хареса ми ама аз пак ревах. Просто вече не знам и аз какво ми става, постоянно рева на някакви филми. Онзи ден пък гледахме "Delivery Man" и аз и на него ревах, а уж трябва да е комедия, утре пък сме щяли да гледаме "Мечо Пух" за да избегнем моите емоционални изблици...ама кой знае.
    Иначе като цяло денят ми беше хубав, и задето почивахме Понеделник, цял ден си мисля, че е Вторник и като се сетя, че е вече Сряда и ми става едно такова приятно И поръчките ми най-после дойдоха, обувките(ако въобще мога тези платненки да ги нарека така) не ми харесва как ми стоят, ама няма да ги върна, ще си ги нося на работа...поне са червени

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пак ме боли главата и едвам гледам. Снощи оцелях на две кафета, чудно ми е колко ще ми трябват днес?
    Само дето мрънках толкова вчера Мина толкова добре, че даже сама се учудвам.
    Единствено ме дразни, че все още не ми дават да правя нищо особено, само повтарят едно и също и вече почва да ми писва да не правя нищо, освен да седя и да се усмихвам (хахаха). Да ми дават тая парола и имейла и да ме оставят да си се оправям с хората, нали съм ги предупредила, че при всяко неясно нещо ще питам. Пфу!
    Искам да е утре и да е 6-6.30рм.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    изпратих майка ми. тъкмо свикнах с нея и пак се разделихме. тъжно ми е.

Офф как мразя безотговорни хора .Вчера си чух момчето ..

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ебаси провала! Не знам гадно ли ми е, или смешно... Всичките ми представи се сринаха до основи. Аз си имах някакво предчувствие, де... Просто се надявах, че ще мине наистина идеално. Ама майната му, това нищо не означава!
    Харесва ми, че ме нарича така... Толкова е мило! ))
    Гладна съм. Много! Отивам да си купя сладолед.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на xoxi
    Щастлива, щастливо, щастиееее!!!
    Вдъхновението ми се завръща с пълна сила. Облива, залива, дави направо. Уникално чувство! Толкова време се чувствах като в някаква дупка, ограничаваща творческото мислене, идеите и дори желанието да изляза от дупката. Обаче не просто излязох, а се изстрелях с пълна сила нагоре.
    Бях забравила дори колко бързо минава времето, когато работиш по някакъв арт проект и влагаш цялото си желание и любов в него. От 2-3 месеца правех всичко сякаш по задължение и това се виждаше в крайните резултати. Времето ми течеше изключително бавно, чак болезнено. А сега имам чувството, че мога да изкарам и седмица без вода, храна, светлина... само да си работя върху идеите и тяхното изпълнение. Малеееееелелелеаааа.
    Пълно щастие!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ех, ама ми е хубаво коремчето, бе! Още може, ако поизкарам поне горните две плочки до месец-два, ще съм много доволна.
    Хапвам и заминавам да уча, дано се окаже, че може да направя единична тренировка във фитнеса, много ми се поти днес. Не мога да се позная

И ще се обадя да се накарам и ако получа отговор, различен от "Много съжаляваме, пратката ще е при вас до 3-4 работни дни", наистина ще се ядосам.

Слънчев ден на всички!
    много ти е хубаво коремчето , досущ като моето е с разликата че съм двойно на твоите кг

успокоявай се и го крии с тесни дрешки

Доста интересно регистриран си тоя месец и си намери с кой да се заяждаш ...

Он- Плаче ми се !!!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Доста интересно регистриран си тоя месец и си намери с кой да се заяждаш ...
    Че то да не се изисква стаж
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Друго имам предвит. Аз си знам какво

Мега фен Аватара на babity
    Тая седмица съм се поприбрала малко. Харесвам с така, като изключим, че няк'во стягане никак не ми е излишно, ама общо взето съм в добър период. Само 'дето ме преследват депресивно-маниакални мисли, че и от въздуха ще се разплуя пак.
    И като цяло кривея нещо тия дни, ама няма да му обръщам внимание. То да е само с'а - с мед да го намажеш.
    Искам курвенско излизане. Ама няма. И кат' няма, ще си курвея сама около мойти котита и твай!
    Пие ми се коктейлче.

Мега фен Аватара на Dagichka
    надявам се хапчетата да не са ми прецакали организма, странни болки и обриви имам обаче о.о и тва гърло дето не минава, уфф.
    не мога да осъзная още кога мина това време, вече сме почти юни? половин година си мина, вярно, че ми се случиха доста нови и хубави неща, но някак си от година-две не осъзнавам, по-скоро не усещам кога минава времето, странно е..
    в момента искам само да съм някъде далеч от познати и непознати, да съм на някоя къщичка в гората, заобиколена само от много възглавници, книги и него. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си