- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
а плюс ка парфето е най-голямо (и сладко)![]()
Welcome to the Jungle...
биен сюр (за всеки с голям...нос)![]()
Welcome to the Jungle...
Чукам мислено един симпатяга по няколко пъти на ден.
Искам да го имам. Ма не само за секса...
Първоначално написано от antifashionshit
Хубаво, няма да спя пък.
Само дано очите ми не са червени на сутринта.
http://www.youtube.com/watch?v=S14IHuVC0uE
"Wake up with the knowledge you're a badass bitch from hell and that no one can fuck with you. And don't let anyone fuck with you!"
Хубаво ми се отразява това заспиване в 9 .
И не мога да разбера защо се разтрепервам всеки път като ме прегърне и го искам и искам все повече и повече .
Почти стана време да се изнасям.
Хайде да видим дали ръководителката на отделението ще ми свърши работа.
Оф, дано не ме кара да ходя на скенер, не ми се занимава особено.
А този протокол след колко време ли ще стане.. Абе карай, важното е, че свърших работа.
Добре се чувствам.
Започнах симулациите.
Да видим след колко време ще мога да съм добър ръководител кула..
"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
cuz I swear, I don't care ... ;]]
писна ми от доктори , които нищо не разбират.
искам да тренирам.
ще взема да стана един доктор , че ми е жал за хората.
Среден пръст и за вторник, часът е едва 11, а нервите ми са опънати ... имам си малко къшна работа, а след това ме чака 3 пъти конституцията на Република България и 2 пъти ПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ...
На всичкото отгоре ме боли...не само зъб,ами и целия гръб, кръст, корем и ...абе ш умиргам.
Тази седмица започна криво, а няма и изгледи да се подобри.
maDamn
Тази сутрин ми дойде вдъхновението! Вместо да се отдам на творческа дейност, ще прекарам 7 часа в сграда с хора, които не харесвам, правейки и слушайки неща, които не ме вълнуват особено много. Животец.
Ако времето се запази такова до събота, ще подскачам от кеф.
Сготвих и направих супер яките кифлички с кашкавал и чубрица, а в момента се отдавам на математиката. След това ме чака невробиологията.
Много кафе и знания. Мхм. Допада ми.
Може и да не ми личи, но бих желала да удуша някогоТова ставане в 5:30 е нечовешко
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Разбрал е....... Предполагал е, че го харесвам, ама иска да се запознае с друга.. Аз ако не ударя на греда, няма кой да е.
Първоначално написано от antifashionshit
пффф, толкова много работа, бясна съм, имам чувството, че само аз я върша...тръгвам да се ядосвам и да беснея, получавам похвала, точно преди да почна да крещя...не харесвам хората, писна ми от всичките ми ангажименти...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вече окончателно опознах всеки етаж на ВМА, хах. По-зле трудно може да стане, така че поне затова се радвам. Довечера си отивам на театър въпреки всичко обаче. Имам нужда от малко разнообразие. Задействах се, за да си оправя кашите, които свърших последните няколко месеца и се надявам всичко да се нареди, и края на лятото да се разкарам оттук.