.
Затворена тема
Страница 110 от 195 ПървиПърви ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 726 до 2 750 от общо 4861
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За какво се подготвяш?
    Иначе... това е пълен абсурд, ще ти писне, ще го намразиш тоя език.
    Няма да го намразя.
    Английски съм имала по 5 часа на ден, че и по 6, така че ми е кажи-речи същото.
    И говоря за учебни, не астрономически часа.

Всичко е супер днес, само гадния дъжд!! ААА
    *сън*

Имам толкова много за учене по различни предмети, а цял ден само лежа и нищо не пипвам. Уморена съм вече, а точно сега трябва най-много да се стегна. Искам да минава този месец и да правя неща, които обичам без да се чувствам гузна от това.

Мега фен Аватара на xoxi
    Толкова е хубаво чувството да усетиш, че ти си НАЙ-НАЙ в живота на някой друг човек. И то не защото сам си си внушил това, а защото този другия човек иска всячески да ти го покаже и докаже.
    Днес ми е влюбено! Много, много, много! И обичам да съм обичана...

Political Animals маратон Припомних си защо толкова се бях зарибила по сериалчето (само Себастиан да не трябваше да играе ролята на обратният син, понеже хич не му отива.)

Гледам снимки от бала на бившия ми приятел и някак си ми се струва нереално,че момчето с костюма от снимката е било с мен толкова време..че го смятах за най-близкия ми човек и тем подобни глупости..И не мога поне малко да изпитам самодоволство от факта,че "дамата" му и вече сигурно приятелка не отговаря на очакванията,които имах за нея..принципно винаги съм иронизирала типичната женска злоба и реплики от сорта на "аз съм по-слаба/с по-хубава коса/зъби" и производните ,ама точно такива работи ми минаха през главата И в същото време изпитвам неприязън към него,явно съм достигнала до фазата,в която всичко,свързано с него ме дразни и ми се струва отблъскащо..Като цяло ми е много свежо и започвам да си извеждам някаква поука от всичките ми преживявания с този човек,и за разлика от преди,не изпитвам нужда да анализирам толкова,може би и наближаващото лято оказва ефект.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението

И най-тъпото е, че не мога да разкажа това на никого и да поискам съвет. И сама се набутвам все по-навътре във филма. ;д

лс =)))

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Няма да го намразя.
    Английски съм имала по 5 часа на ден, че и по 6, така че ми е кажи-речи същото.
    И говоря за учебни, не астрономически часа.

Всичко е супер днес, само гадния дъжд!! ААА
    За какво се подготвяш? Сертификат някакъв?

Мега фен Аватара на babity
    Е, не беше както го очаквах. Ама беше поносимо. Може и да се смях на тъпотии, ама поне се забавлявах.
    Ня'а как да си обясня защо ме гледа толкова изумено когато казвам, че съм искала да го видя. Не знам дали съществува човек, за който да е неочаквано т'ва. Уж ми е приятел и тря'аше да ме разбира...
    Е, не го видях, но съм щастлива, че си комуникираме на няк'во човешко ниво. Странно е, ама за мен и т'ва не е малко.

Гушаво ми е. Липсва ми патка, в която да си свра пърдялника и да заспя кат' къпана.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Липсваха ми тези разговори. Бях се чудила преди време какво ще стане с тях, ако връзката ни се разпадне. Е ето какво. ;3 Щастлива съм, че съм отново част от тях, щастлива съм, че разговорите са отново на лице, щастлива съм от развоя на събитията. Това, което ми казаха днес ме потресе доста, но поне видях, че имам много голяма подкрепа от тяхна страна. Дори и от страна на човека, който подхожда с това шеговито. Може би това е по-правилният подход и за мен. Днес ми е доста емоционален ден всъщност. Даже и с него си говорих. <3 Доста приятно. ;3

Мега фен Аватара на skatew
    Неделя сутрин е, аз станах в 9 часа и си ям мюсли. Не знам защо, но се чувствам все 1 съм 7 клас . В 1 отивам до баба и дядо, че имат годишнина, преди това трябва да напиша поне 1 протокол и да се наблъскам ;д. После ме очаква цял ден учене, ма ми е яко
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на xoxi
    Честит празник, дечицаа!!
    Аз се събудих тая сутрин в стая пълна с шарени балони, а за всеки балон беше привързан и по един детски шоколад Milkinis.
    Номномном. Реално и вълшебно... ^^

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^склйкдкла колко сладко :3

аз се събудих в 10 и половина, което беше странно, като се има предвид, че от месец си ставам в 7 и не мога да спя нормално, днес явно ми е спокойничко и подозирам, че книгата има пръст в това :3
    наистина ще се опитам да съм позитивна и да си контролирам мислите, крайно време е. днес колкото и да ми се ще да изляза с него няма, ще седна да си преговоря за държавния утре, ще започна да си развивам темите за по-другия понеделник и така. ох, като това всичко свърши, ако той още ме иска ще бъде едно много яко лято :3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Добре, дразня се, когато е на линия и не ми пише. Това не е хубаво, твърде навътре го приемам. Той е никой, той е минало, той е най-много приятел. Нищо не искам, гррр.

Може би причината за раздразнението ми е, чееее... хъъх, не знам. Може би по някакъв начин ми накърнява гордостта. Дрън-дрън. ;д

Аре, по-сериозно. Лигави работи, момиче.
    Ами може и ти да пробваш да му пишеш първа отвреме навреме.Да речем...през път. А това че не го харесваш май убеждаваш само себе си ми се струва.Не е лошо и да заложите предимно на срещите на живо ако имате тази възможност.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Купони, джакузита, приятели, споменииии. Бал след 4 дни, прибирам се след 9 ии ми е ентусиазирано, и същевременно неприятно, ноо съм щастлива. Много, много, много. Прекалено много.

И ми е влюбено. Повече от всякога.
    Мхммм.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    МАГДАЛЕНА!!!!!!Прибираш се след 9 дни и искам да те видя!
    Иначе,мех ми е...една идея по-добре от вчера.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Свободна съм цяло лято :Д Звънкайте, да пием по кафе

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Деам, чувствам се супер, поне така обичам да казвам. Дните след бала са много скучни, последните два месеца от училище бяха супер яки, постоянно в движение, имаше за какво да се тревожа и какво да правя, а сега? Нищо. С една комшийка се сприятелихме последния месец-два и си бъбрим почти всяка вечер, и сега тя ще заминава за морето да работи и няма да има с кой да си бъбря, май няма да чакам проклетото дипломиране, а направо ще си събера багажа и ще заминавам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За какво се подготвяш? Сертификат някакъв?
    Да. И за кажи-речи същата програма като ида в Германия. Само че там ще е нещо от сорта на 10 часа на ден, докато не овладея езика на ниво поне B2.
    *сън*

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Да. И за кажи-речи същата програма като ида в Германия. Само че там ще е нещо от сорта на 10 часа на ден, докато не овладея езика на ниво поне B2.
    Кога ще си в Германия и коя специалност си избрала?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    противна, дебела и неприятна се чувствам днес. мда.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бяснаааа... с блокирана карта...бедна се чувствам...аргх...
    maDamn

Повече от фен
    Чувствам се предимно тъпа...нормално за сесия, предполагам...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    противна, дебела и неприятна се чувствам днес. мда.
    И ми се дотрещя много. Ама няма. Изядох света, с'а чакам да ми слегне храната, да си лашна кафенцето.

Мега фен Аватара на an7raks
    тъпо ми е... всъщност, винаги неделите ми отъпява зверски...

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Кога ще си в Германия и коя специалност си избрала?
    Октомври. Ще съм във Фрайбург.
    Мениджмънт, но първо ще карам курс по немски.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си