- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
позитивно ми е, въпреки че като си погледна гърлото ми е на ями, прилича на каша, ама поне вече почти не ме боли деутре държавен по практика, радвам се, че се паднах в една група с него, къвто е сметкаджия все ще измисли как да го направим за отличен :д и осъзнах, че на едната ми буза има супер многото малки пъпчици, а на другата не о.О все тая, искам да го видя и целуна, евала, че на него не му пука каква съм грозотия!
Тъпо...
все повече одобрявам приятеля на сестра ми
а като се запознахме му бях казала, че ще го счупя от бой, ако и стори нещо :Д
четох няколко страници от the lovely bones и като излизах по тъмно, такова шубе ме хвана... постоянно се обръщах и бях нащрек :Д
Супер весело ми е. Отдавна не се бях хилила като идиот пред компа заради някой :Д
Това беше последният път в който го търся! Добре, че се реших да си направя среднощно бягане, мини разходка и студен душ... заредих малко батерията си, която цяла седмица беше на нула. Дано утре съм по-добре.
Тъпичка съм си аз. Поне се сдържам и не правя глупости.
майната му. свикнах вече с пълния шит. за пореден път се убеждавам, че щастието при мен винаги идва, но за кратко. ама все тая, няма да се жалвам. ще си намеря нещо да ме разсейва, определено. в края на т'ва лято ще съм доста променена, усещам.
Ох пак кофти мисли. Не трябва да мисля за този човек. Защо ми липсва? Защо, защо, защо? Мислех, че съм минала през онова "израстване", но всеки път щом се спомене за него, ми става много кофти, независимо как реагирам. А не трябва да е така. Имам човек до себе си, човек, който наистина ме кара да се чувствам щастлива, но той все още ми липсва. Всъщност никога не съм си мислела, че ще стане толкова лесно, защо точно сега? Може би се събраха прекалено много хора, които да ми говорят за това. Всеки ден някой ме пита "Лин, добре ли си?" "Хей, той притеснявал ли те е?" "Виждаш ми се омърлушена, да не би да си се чула с него?" "Видя ли какво публикува вчера той във фейсбук?". Да не говорим за всичките разговори относно това, независимо дали на шега или сериозни. Просто ми се иска всички да забравят за съществуването му. Едва ли е толкова сложно поне пред мен да се правят, че го няма. Или пък е?
начи най-големия косур на обществото ни е ранното ставане. кур за т'ва
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^мдааа... с такъв кеф бих ходила на работа, стига работния ми ден да започваше от около 9,30 -10,00, ама с това ставане в 5 просто усещам как всеки ден умирам малко по малко.
Снощи беше хубаво иначе, ама тя се сетила да ми се прави на мила и загрижена в последния си ден вкъщи.Много смешно ми стана и изрично ѝ казах, че няма нужда от такива фантазии след като за цяла година не намери един час време да седне и да ме пита всичко наред ли е. Май се обиди, ама не ми дреме.
Заеби клишетата. Няма "трябва" и "не трябва", когато говорим за емоция. Напълно окей е да имаш емоционална дупка, да чувстваш празнота, когато някой си тръгне от живота ти преди да си била готова да го пуснеш. Липсата не значи, че го искаш обратно, значи просто, че огромна част от ежедневието ти липсва. Новият човек няма да може да запълни тази празнота... известно време, след това дори няма да се сещаш за бившия. Това е все едно 10 години да си тренирала балет по 4 пъти седмично, изведнъж по някаква причина, различна от твоето желание, да спреш. Е, няма как да не ти липсваПовярвай ми, ще стане по-добре. И говори с приятелите си да спрат да питат.
Аз съм добре. 7.22 е, пия ментов чай и тъкмо прочетох писанията на много близка приятелка, която за съжаление ми е доста -стотин километра. Мисля, че ми прие буквално думите, че искам да видя отговор от поне 5000 думи, когато се събудя!
И така - изчезвам за библиотека след малко, изпит от 14, после малко по магазините и -изненада- пак в библиотеката, че следващият изпит е в четвъртък. Айляк. Като пет пари в кесия съм, суперспокойна съм, вече имам пръчка под носа, след която да тичам, всичко ще преживея
Усмихнат ден на всички!!
Ако аз запивам цял ден и цяла нощ в някой друг град с приятелка, обещала съм да тръгна с влака в 6 сутринта и от снощи не си вдигам телефона, той ще избеснее, та знае ли се. Ама аз защо да съм бясна? Няма причина. И накрая sms с 1000 правописни грешки, че бил добре и щял да хваща автобуса в 10. + едно "споко" преди всичко. Няма да я бъде.
Утре ме чака най-важният изпит, а съм супер спокойна. Сигурно защото ми е най-любимото да правя това, което трябва да правя за него. И днес пак ще бъде един изпълнен с дизайн ден. А той ще мие и ще готви като е толкова умен.
Такамм, отивам на интервю за работа..Много се надавам да е това с което ще се справя и както горе се спомен, моля се работния ми ден да започва след 9-9:30Но като знам работата и късмета си, дано не ми се налага често и 5 да съм там.
>>DjBelev<<
Всичко ми се струва тъй наложително да го свърша, когато съм в сесия и имам да уча.. било то да изчистя, или пък да гледам сериал - все неотложни задачи, особено втората.
Не знам дали има причина да се притеснявам. Иска ми се да вярвам, че всичко е наред. Прекалената ми съмнителност ми смущава спокойствието обаче.
You are broken, I can fix you...
Божеее доживях да съм почивка))) нищо че имам да решавам куп листовки за изпита утре, но поне ще си лежа в нас
ооо даже ще си направя едно бяло фрапе..от кога ми се пие
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Мисля да стана вегетарианка. А може и веган.
Интервюто ми мина соу-соу.. ддз.
Ще правя йога днес. Супер съм.![]()
Отново станах по обяд. Взех тия дни доста да си поспивам, ама лошо ли е? От днес не очаквам нищо необичайно. Довечера имам един ангажимент, за които трябва да съм официална. Мда, ще взема да се понаконтя малко, хах. Иначе времето е прекрасно - леко студено и вали. Обожавам!
Едно ми е такова...безразлично. Пак неква апатия... Поне поръчката ми дойде и съм доволна. Много! Ама...въпреки това ми е смотано. Може би заради времето, или заради изпитите, или заради това, че не ми се случва нищо интересно напоследък... Сега пък и още един повод за притеснение... Еми, писна ми вече. Искам вече всичко да е наред.![]()
Дано времето се оправи, за да си направя тренировката, та да се поразсея малко, че само се напрягам за глупости. И новите съседи тоооолкова ме дразнят! Ужасно шумни са. Не разбират ли, че има часове, в които хората си почиват?!?! Нужно ли е да викат постоянно. Еб*си!
I`m trying to make your dreams come true...
Имах някакво предчувствие, че ти ще си първата, която ме цитира хаха.Благодаря ти за изписаното и също за съвета. ;д
По темата: Милото, много е стресирано. Много гадно ми стана като разбрах, че го е ухапало друго куче, а като се прибрах и го видях толкова изплашен, още пó. Май вече е малко по-добре..
Много скапан ден беше. Бива ли за 1 час да говоря с всички хора, които не понасям? С всички! Отвратително ми е, но ще мине. Позитивната страна на нещата е, че утре ще се видя с Радо и ще ми разкаже всичко. ;3 Не съм го виждала от изпращането му.![]()
Последно редактирано от Lilanda : 06-02-2014 на 10:48
офффффф, ненавиждам се, и него хич не го харесвам в момента...искам да се промени нещо, накрая...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...