- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
От три години съм студентка и все още се притеснявам за изпити, тресе ме предизпитната треска : D
Просто искам да взема и другите изпити, които ми остават с прилични и може би хубави оценки и да се чувствам доволна и удовлетворена мамка му!
Дано продължа да имам хубави отношения със свекърва ми, че като гледам мама и баба направо ме побиват тръпки, днес отново стана страшна бъркотия, татко ще се цупи, абе ужас и половина.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Хубаво е че е не само мен ме тресат вълненията за работа и свекърви.
И моят невъзможен критерии е работата да е от 9,да е на 15 мин от нас,да има наблизо къде да хапвам,шефовете никакви да ги няма,колегите да са млади и готини,да се развивам и да научавам всеки ден нови неща.Заплатата да е всеки месец на 30-то число.И да не е минималната ако може.И да съм вкъщи най-късно в 18.Аааа и най-важното-почивка събота и неделя и всички официални празници.Реалността ми обаче е друга-заплата от Великден за Богодорица и после една за Коледа.Почивки събота и неделя,освен ако не са празници-тогава се работи двойно.100 души и нагоре екип,всеки мрази другия.Платени отпуски-мръсна дума!Работно време-от 07:30 до 17:30!Затъпявяне на макс в правене на едно и също.Шефове колко си щеш и все са ти на главата.
TheDevilInMe , що се отнася до свекървите до човек си е.Свекървата на майка ми не ни харесва грам и тя се опита да се държи мило с тея,но просто не си заслужава.Проявява се уважение колкото пред мъжа ти да не си злата,защото мама си е мама.С моята уж се разбираме.Имахме преди време кавга,в която мъжа ми ме защити,вместо да е на вечно правилното нейно мнение и тя када че едва ли не се отказва вече от него.Тя по принцип не е сърдечен човек и все си мисля че не ме харесва,особено след като примамих синчето й в друг град на цели 70 км,като има покрив над главата,изпрани чорапи и манджа всяка вечер.Не ме е срам!Но пък се случи нещо лошо с баща му /който ме харесва/ и аз бях до семейството им неотлъчно,въпреки че никой не ме е канил.От тогава си смени поведението.Предполагам във всяка връзка има спадове тъй че не се плаши.Ти си се дръж добре,но не давай да ти се качват на главата!
Бебо е прекрасен!Все така усмихнат да ви е!
Чувствам се щастлива, въпреки дъждовния ден.Вървях си по улиците цялата мокра, защото си бях забравила чадъра, и се радвах на деня, хората сигурно са ме помислили за луда то вали, а аз с една глупава усмивка ...сега обаче трябва да се подготвя за учене.
Е, от випуска засега сякаш малко по-малко започнаха да поддават след като им дадох малко зор пък и една девойка дето тази година видимо доста и се ходи и тя.Подхвърлих,че ако някой чака обаче аз да уреждам нещата от Четвъртък до най-рано Понеделник да забрави. Просто няма как да стане имайки предвид, че в този период ще си виждам качествено само с едното око и няма как да се влека до центъра така, а може и да трябва и на контролен преглед да ходя.И да, разбрахме се с лекарката и в Четвъртък ще ми реже другият ечемик. Не е лошо.Датите с 5 и 8 в тях ми харесват.Дали заблуда или не,но сякаш винаги са ми носели някакво макар и малко щастие.Само ме попита кога искам.И аз казах,че не искам единствено на Петък 13ти,защото на следващият ден най-вероятно ще имаме сбирка на випуска.Бързо се съгласи с изказването,че ама изобщо няма желанието да прави операция на Петък 13ти. Не и допадало като мисъл.Та така и това го отметнах.Няма да е от нещата,които ще ми пречат. Най-много да трябва да ходя със зелен клепач/и ако едни "люспички" от другата страна продължават да ми упорстват,че имало опасност да направят нов/и ечемици.И все пак засега не ми даде зеленото,защото предпочитала да го дава на момиченца,защото можело да не им личи И така. Всъщност тази дата 14ти така се оформя,че е все купонджийска.Даже и да не се състоеше сбирката, аз пак щях да съм на домашно купонче с моята компания.Е, сега няма как да съм и на двете,но нищо де
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-02-2014 на 12:50
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защо винаги като получа интервюто решавам че съм получила и работата?Стискайте палци!
Днеска ми доиде музата. Не помня откога не е било, ама ми е доста палаво. Не, че ще думна нещо довечера, просто се радвам на ентусязма си.
Доволна съм, че си изпълних и задачките за днес. Сега следват серялки и заслужена почивчица.
п.п. бахти насраня кирилизатор :х
как може баща ми да е бил такъв стойностен човек, а сестра му да е такава зла вещица круела
днес ми пищеше, че съм дала някакъв изостанал боб с наденица на кучо и котетата... мислех си "и без туй трябва да поотслабнеш", но си го спестих заради уважението към възрастните ;/ ама следващия път няма
а пък сестра ми по-мизерна не може да бъде, все едно имам брат, не сестра :д
и нямам търпение да си отида при кака в созопол и да се махна от побърканото си, гръмогласно семейство
писна ми да ме товарят, искам спокойствие
Последно редактирано от galaxy29 : 06-02-2014 на 16:20
Ей, много обичам когато ревнувам момче, с което даже не сме приятели. Супер забавно.
Защо точно него трябваше да харесам, не знам. След цяла учебна година мълчание, изведнъж си проговорихме малко, и айде.
Пък ми е толкова тъжно и гадно като знам, че никога няма да ми обърне внимание...поне добре, че почти свършихме. Няма да го виждам така.
Колко съм глупава само.
болнаво ми е, гушкливо ми е, самотно ми еее :д
днеска 5 часа на тоя дъжд и вятът в парка, добре ли е? наистина имам чувството, че яко си прецаках здравето, ама имам още изпити и задачи, не мога да тръгна по лекари сега, пък и като си знам тъпата докторка пак ще ми изпише чайчета и хапчета за гърло и айде довиждане.. искам на уши, нос, гърло (колкото и да съм ги намразила от малка)
искам и него да видя, обаче с тоя курс дето почва.. тотално и в обедната вече няма да може да се виждаме и то отива на кино цялата идея.. уф уф
малееее как се наблъсках #bahtikyfsymzdraw
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ще запушим сифона и ще плуваме в банята
Ми,тъпо ми е някво,всичко ме боли, but chill ш се оправя.
maDamn
'Баси епизода.
Няма да го гледам това повече. Край!
Дълбоко травматизирана се чувствам, лягам си да спя и ще се надявам да нямам кошмари.
А какви прекрасни смени ми е сложил шефа тая седмица, ако можех, с удоволствие бих го цапардосала с някой мокър парцал.
Нямам мотивация за нищо.
Как за един миг ти се обръщат нещата без причина?!
Ох, не искам да разочаровам никого. Себе си - най-много.
И днес ми е много емоционално.
Искам да го чуя. Да си поговорим за разни неща.
Ако ще и за 15 минути, I don't care.
От друга страна ми е интересно да уча.
Малко не мога да схвана някои неща, ама и това ще мине.
Получих си албума със снимки с класа.
Аз съм хубава, другите и те, но не колкото мен.![]()
Не, сериозно се харесвам за първи път как съм излязла на снимките. Лол.
Още малко остава. 2 месеца и нещо.
Трябва да изтърпя всичко и ще ми бъде хубаво!
*сън*
Празно ми е някво такова... Даскалото свърши, а на тренировки не съм ходил от седмица... Не съм свикнал на толкова свободно време...
тъпо , тъпо
пак се повтарят тия шитни
писна ми бе
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.