.
Затворена тема
Страница 114 от 195 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118124164 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 4861
    Вече започвам да се изнервям,не знам дали ще мога да се справя с толкова много информация за толкова малко време и осъзнавам колко време съм пропиляла в безмислени занимания,а можех поне 1/3 от работата да отметна
    И осъзнавам,че явно имам много слаба психика,щом позволявам на един 3 часов телефонен разговор да ми повлияе толкова много,след като уж бях so over it ,някак си ми липсват хубавите моменти преди да се опознаем един друг толкова добре и всичко да се прецака..Липсва ми може би не толкова самият той,колкото самата емоция,усещането че живееш в някакъв прекрасен романтичен филм,имам предчувствието,че скоро няма да изпитам такива вълнения.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    бало си е макята.
    не знам що обещавам да се видя с някой, когато нямам никакви сили за това още повече пък да разтягам локуми. тъпичко. от сутринта се занимавам с глупости, после класът, после ядове, после пак излизане, което ме натовари психически още повече. нещо пак ме дращи гърлото. пих некво разтворимо кафе, щото мразя чайове, ма дано да успея да заспя ;д. ще взема хап, но доколкото се познавам кафе плюс умора е равно на никакъв сън. тъпичко на квадрат. :/

Свърши се. Официално почивка. И от много недоспиване и празнуване днес вече не знам къде съм. Толкова съм уморена, а не мога да заспя. Довършвам останалото вино и май ще минавам на джин.

Ама това със абитуриентите е много комично. Имам чувството, че половината вече са се отрязали здраво. Тази година поне не всички са прависти с по 10 000 евро заплата. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Мерси, Cloud9

Ох, мина ми и този изпит, резултата ще го видим по време на другия изпит, който е в събота, което пак ми напомня, че имам страшно малко време да уча и се побърквам мдааа и ми се спи много много много много.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Все така объркана като преди 2-3-4-5-6 месеца.

В и около мен цари някакъв осезаем хаос. И за 90% от него съм си виновна аз.

Забърквам се все по-дълбоко в тази каша. Ще ми е за урок.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    денят след утре
    колко поетично

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Един мой близък човек споменава, че можеш да лъжеш някого дълго, но не и вечно. Сигурно затова съм го запомнил. Обаче лъжецът със сигурност не предполага какво ще получи в замяна.
    Welcome to the Jungle...

Чувствам се някак странно, децата ми завършиха и догодина няма да са в тази детска градина. Някои от тях са били около мен последните 4-5 години и определено ще ми липсват. Поне снимки си направихме за спомен

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ужасно много ми се спи. В последните три дни съм спала съответно 2, 5 и 7 часа и имам чувството, че ако и довечера спя по-малко от 8 часа, ще вървя като зомби утре.

В събота заминавам за Кърджали за 2 дена. Въпреки че единствените ми познати на събирането ще са родителите ми и евентуално един-двама бивши пожарникари /най-вероятно само те ще ме помнят, но това е друг въпрос/, смятам да си прекарам супер. ;3

Мега фен Аватара на skatew
    Спах на една много приятна мантра и сам се събудих в 6 часа, 15 минути преди алармата ми Разтегнах се, изкъпах се, изпих си сока дето си стискам и немога да повярвам, че е възможно да съм толкова свеж толкова рано ;д само да заверя днес и всичко би било чудесно! нямам търпение да дойде петък, ще ходим на вилата на един приятел малко на планина
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на pandabear
    уплашена съм. всичко се случи много бързо. телефонът звънна, облякоха си и тръгнаха към тях. треперя цялата. не успях да отреагирам толкова бързо, колкото те. само чувах какво се случва, но главата ми се мотаеше, стана ми лошо. трябваше да тръгна с тях. страх ме да звънна, за да питам какво става. видях, че и нямам пари за такси, за да тръгна и аз към болницата. просто се моля да не е нещо много сериозно, защото тотално ще се срина психически.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^гууш

май беше грешка да ям кашу вечерта, после гърлото пак като ме хванаа, два пристъпа получих и грр. и той не ми беше писал, та пак аз се правя на разсеяна и му писах, макар да имам право да се сърдя.. май. чудя се днес дали да го изненадам в обедната с понички, макар че.. заслужава ли? дзз.
    чувствам се леко сдухано, а трябва да съм позитивна, позитивна, позитивнааа.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Един мой близък човек споменава, че можеш да лъжеш някого дълго, но не и вечно. Сигурно затова съм го запомнил. Обаче лъжецът със сигурност не предполага какво ще получи в замяна.
    You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all the time; but you can’t fool all of the people all the time.

Ейбрахам Линкълн

Слънчево ми е, дано да ми тръгне днес... В края на краищата, и да не го взема, няма да е фатално, просто ще трябва да уча лятото сама. Сад.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    оф искам вече да спра да кашлям и да спре да ме боли гърлото... нз от колко време вече, писна ми. Оф трябва да се оправям за работа..
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    You may fool all the people some of the time; you can even fool some of the people all the time; but you can’t fool all of the people all the time.

Ейбрахам Линкълн
    Мда, добре го е казал.

Мислех, че сме затворили въпросната страница, но явно не сме. Чудя се докъде ще стигнат нещата този път.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен
    Гледайте сега как от 12 до 15 автобусите ще се напълнят с четящи хора,само и само да пътуват безплатно .

Супер фен Аватара на Jaune
    Как е да си легнеш в 6.30 (вечерта) и да станеш в 9 на другия ден.
    Ебаси, как ме боли главата, не, спирам цигарите, т'ва на нищо не прилича, гнусни, миризливи, гадни... спирам ги. Дори не съм препушила, ама съм сигурна, че от тях ме цепи така. Иначе явно цялото емоционално напрежение последните седмици/месеци си казва думата. Все едно някой ми (беш)е извадил батериите и просто не мога да функционирам адекватно.
    И тия моите приятелки защо ме ползват като буфер, непрекъснато няк'ви интрижки, чак аз се отвратих от себе си и се чувствам долна лицемерка. Игричките вместо да бъдат сведени до минимум, стават все по-долни. Т'ва ли е да пораснеш? :о Ай сиктир..
    Днес трябва да ида на фитнес, обаче ми е толкова лошо, че въобще не знам как ще се случи, ами то поне да грееше няк'во слънчице, да се предразположа... оправдания де. И още: забравих да се обадя на г-жата по литература да се видим /щото заспах в 6.30/, не съм върнала книгите в двете библиотеки, от които съм ги взела, а съм закъсняла мега много, и направо ме е срам, и ще ме хваща още повече срам, докато не ги върна. :д
    Дали да не чекна джобс, туй-онуй... вече почвам да се разколебавам/разочаровам, защото няма да ме вземат на работа, а ако ме вземат, няма да искат да е за 3-4 месеца, колкото мога да си позволя с евентуално предстоящ университет, а ако ме вземат за 3-4 месеца, то ще е като сервитьорка. Не че има нещо лошо да си сервитьорка, но хич няма да се справям с такава работа... виж, продавачка по-става. Ама не ме викнаха от Ориндж ;/
    Ох, да.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Честит рожден ден на Инка )) Само хубави емоции ти пожелавам и всички изпити да ти минават като по вода )

Иначе, добре съм, сега ще свърша няколко полезни неща и се изнизвам. Щастливо ми е.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ужасно много ми се спи. В последните три дни съм спала съответно 2, 5 и 7 часа и имам чувството, че ако и довечера спя по-малко от 8 часа, ще вървя като зомби утре.

В събота заминавам за Кърджали за 2 дена. Въпреки че единствените ми познати на събирането ще са родителите ми и евентуално един-двама бивши пожарникари /най-вероятно само те ще ме помнят, но това е друг въпрос/, смятам да си прекарам супер. ;3
    Пиши в скайп когато имаш възможност!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    телефонен звън ме събуди в 8. майка ми. асоциациите, които правя с образа й (цербер, харпия и тн) я описват точно като такава, но някак...в добрия смисъл на думата. тази жена много ме обича. как не съм го осъзнала досега. да, тя е малко студена и понякога далечна (нямам предвид само физическото разстояние м/у нас), но тя... тя е ..тя. не ме остави намира ;д. в крайна сметка ще й се подчиня. разбирам мотивите й, разбирам и че е много доминантен тип. показва любовта си по неин си начин, но в крайна сметка важното е, че я има. след като усети, че се унасям по тела, най-после ме остави и заспах. умората от вчера ми дойде в повече. днес ще се отдам на 'идиот'. мда, определено интересна книжка.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-04-2014 на 08:38

Супер фен Аватара на tireheb
    тиам си вкъщи, не моа повече.
    нема одим на изпит, нема одя на държавен, нема завърша
    туйто

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мда, приятничко беше на Гребната снощи, разпуснах си, въпреки че май понастинах. Само не мога да се начудя на хората, които ходят да тренират с дънки?!
    Искам да се наспя! От седмици не ми се е случвало! Новите комшиите ме побъркват наистина. Защо трябва да викат, защоооооо?!?!?! Има и други фактори, заради които не мога да се наспя, но да се надяваме, че скоро няма да ги има, иначе ще психясам тотално! То не се издържа вече...
    Днес ще гледам да почета повечко, въпреки че имам и доста други неща за правене, ама нищо... Дано ми се успокоят нервите, защото сама не мога да се търпя така. Безсънието е голяма мъка!
    I`m trying to make your dreams come true...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    нема одим на изпит, нема одя на държавен, нема завърша
    Хахаха, и аз съм на тая струна днес :д
    Пълно равнодушие ме е обхванало, ама ще си свършва квото зависи от мен, пък... да става квото ще.
    Пия кафе, ям шоколад, добре ми е!!

Мерси, Wednesday )
    Честит и на теб! Съвсем съм забравила, че сме на една дата :д
    Искрено ти пожелавам да си го прекараш по-забавно от мен :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-04-2014 на 13:28

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честит рожден ден на Инка и на Албенка Да сте живи и здрави,щастливи,успешни,с греещи усмивки и постигащи целите си.
    Аз имам да уча.Поспах си поне...г/д,ходих на лекции.Сега чакам поспаланко да се събуди, за да ядем,пошим и клюкарим и после да си чета.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Просто не виждам как ще науча цялото това чудо за 7ми, реве ми се.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си