.
Затворена тема
Страница 115 от 195 ПървиПърви ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 851 до 2 875 от общо 4861
    Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам някаква психическа и емоционална тежест и не мога да разбера откъде идва. Отвратително чувство е обаче. Все едно се притеснявам за нещо, а не знам за какво.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Честит рожден ден на Инка и на Албенка Да сте живи и здрави,щастливи,успешни,с греещи усмивки и постигащи целите си.
    Аз имам да уча.Поспах си поне...г/д,ходих на лекции.Сега чакам поспаланко да се събуди, за да ядем,пошим и клюкарим и после да си чета.
    И аз им го чЕститя, ма туй щот съм жаден, пие ми се бира, уиски, домашна сливова ракия, в краен случай водка, ма да не е Спирт... а такова Флирт.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    Гледайте сега как от 12 до 15 автобусите ще се напълнят с четящи хора,само и само да пътуват безплатно .
    кво това?

чрд на Бени и Ина

гуд ми е, след малко поша, правя си салата, мия се и отивам на работа...
    тъп дъжд , спирай, мразя те.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Това беше, край.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 06-04-2014 на 12:07
    *сън*

Супер фен Аватара на Cloud9
    Честит рожден ден на рожденничките!

Аз...не знам защо пиша тук.Нямам нищо за споделяне.Е,не е вярно,де-винаги има какво да кажа.Както ония мъж в самолета ми каза "You are cute but do you ever just shut up?" Имам чувството че и мъжът ми мисли същото.Разговорите се водят само от мен,а от негова старана следва или мрънкането "Уморен съм" или "Айде да гледаме филм".Как иска да гледаме филм като не ми купува пуканки?
    И както си беше мълчаливш ,един ден просто каза 2 изречения и ме остави безмълвна.Споменах му,че тя ми липсва.Че с времето си спомням само хубавите неща и от време на време се усещам че като се случи нещо интересно, през ума ми минава мисълта,че трябва да й се обадя да й разкажа.Той само ме гушна и каза нещ от рода "Знам,че ти липсва,но тя те предаде.И не те предаде само тук,предаде те на майната си като бяхте,беше самичка на хиляди км,разчиташе само на нея и тя ти заби нож в гърба".Тя ще иска да се видите,ще ти каже че това,за което сте се скарали,е било детска работа и ще те нарани отново.Не искам да страдаш вече.Имаш и друг приятелки."И странното е че тя очно ми писа за сватбата и как съм й липсвала,как сме развалили едно хубаво приятелство заради детски работи.Съгласих се да се видим,но ме е страх честно казано.Никога няма да сме приятелки като дено верем.Че то едно време ми беше като сестра.Но и това умря....

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Нещо ме удря в гръдния кош и ми пречи да си поема въздух и май се казваше "паника" това нещо
    нямам време дори за препинателни знаци
    изпита идва а нямам идея как да си синтезирам нещата и да уча
    ох натъжавам се

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Честит Рожден и от мен Ина.
    На Бени (все ми е на езика Уеди от Wednesday ) вече и честитих
    Пожелавам ви и на двете да си прекарате невероятно рождените дни днес

За как се чувствам нещо ме мързи да пиша.Не знам,сякаш и на мен ми е леко празнично.Нищо,че моят рожден ден е чак след един месец и 10 дни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Да искаш да си похарчиш парите и да не намериш за какво.. много разочароващо. Или пък аз изоставам от модните тенденции и изложените дрехи хич не са ми по вкуса. Ама все нещо трябва да си взема, че нямам дрехи.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Честит рожден ден и от мен. ;3 Много щастие ви желая, другото ще дойде покрай него. ;3

ПРИБРАХ СЕ! НАЙ-ПОСЛЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ! Да станеш в 5 и да се прибереш в 4 след обяд не си е работа. А имам и да пиша доклад. Пак. Сад.

Мега фен Аватара на babity
    Оправих си компютъра и най-накрая ще спра да пиша като каруцар с разни кирилизатори. Йей!
    Мяхчето ми е пълничко, филмирам се яко. 3 теми назад съм днеска, ама не ме ебе. И без т'ва вече не съм продуктивна, ня'а смисъл да седя кат' робот с учебника в ръка и нищо да не разбирам.
    И... мисля си.... времето е чудесно като за шлифер... Тря'а ми само обаждане.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    най-накрая ще спра да пиша като каруцар с разни кирилизатори.
    Тъкмо се зарадвах и прочетох 2 реда по-надолу.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    'ми занапред недей.

Няма.

Мега фен Аватара на Dagichka
    толкова ми е.. тъжно. мисля, че се пристрастих, свикнах към прегръдките и целувките от друго живо същество, адски много ми липсваше такава близост, но иначе.. на моменти ме кара да се чувствам толкова тъпа, ограничена и филмирана.. то че се филмирам, да, но не може да разбере, че макар да не са ми големи проблемите това не пречи да ги изживявам адски тежко.. такава съм, слаба ми е психиката, детска ако щеш, но ако продължи да ми омаловажава мислите и думите.........

Супер фен Аватара на mayaaa
    Не мога да повярвам, че гледам аниме и ми хареса. Нда, над, много важен факт като за завръщане в темата!
    А аз продължавам да си бездействам. Имам състезание след 10 дни и изпит след 16. Не мога да се гледам!
    Не мога със старите си приятели, бе, просто не мога. С други искам (и съм). Пък той сигурно е прав, ама така жива се чувствам със тях. И аз не знам как точно. Meh. То няма лошо по принцип, да, ама...

Бясна съм, супер нервно ми е, днес бях отвратителна просто. Ама така де, като се започна от сутринта, до обяд вече щях да експлодирам с пълна сила. Баси и шитнята направо, отвратителен ден. Чудя се аз ли съм някакъв олигофрен, или почти всички около мен днеска се правят на идиоти, за да ме дразнят.
    Особено това момиче, някой ден усещам как ще й ударя един шамар, или ще й се развикам, няма такава просто, няма човек, който да ме дразни повече от нея. Браво на мен, че се озовах с нея. Супер. Вярно, че ми помага с домашните и т.н, ама такъв емоционален тормоз няма просто. И физически, понякога. Толкова съм тъпа, задето го търпя това, ама като знам, че ако я зарежа аз ще стана лошата и никой няма да се занимава с мен, не мерси, по-добре ще чакам да свърши годината.
    По едно време щях и да се разрева, от яд. То като ме погледнеш виждаш, че се треса от нерви и че съм бясна. И на всичкото отгоре дъжда ме хвана, и цялата се намокрих.
    Добре, че е брото ми, че да оправи малко нещата и да ме усмихне.
    Съжалявам за дългия пост, пълен с оплакване :Д Честит рожден ден на рожденичките и от мен. Да са живи и здрави, че това е най-важното.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Това май само аз не го разбрах.
    Ех, че съм русичка днес

Я, че изненадващо поздравление получих за рождения ден!! Ебати якото, наистина не очаквах!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-04-2014 на 15:08

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Много благодаря на всички за пожеланията ))

Мега фен Аватара на Colouring
    ЧРД и на двете!
    Ям джанки и правя смешни физиономии, 'щото са кисели. Ах, детство, ах, кеф! :Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пералня + сушилня+гладене, аре гладенето отдавна е отписано,ама да си вземеш дрехите от пералня и да са мокри,ама несе ебавам...не просто влажни - мокри , си е направооооо
    И кво да правя- ще уча. Щото няма време. И ми е умряло, за пореден път, дейба...сесията ме убива.
    maDamn

Просто не ми е писано да миткам само по организъм.
    Паник атаки се редуват с нерви и липси. Найс, а? Едно... криво ми е и имам буца на гърлото, и от време на време трудно си поемам въздух, ама не е от цигарите, дееба. Самонавивам се и така ми се пада. Дори не мога да си направя като нормален контрол фрийк списък с + и -, 'щото знам че не мога да съм обективна.
    Дано си взема насрания изпит, че ми писнА на имагинерния кОр от един месец едно и също.
    И говнявата сватба... И... супер изнервена съм. 'Ма си мисля, че ако ме погалят, ще се размъркам.

Мега фен Аватара на draid
    Говори ми се с някой, ама няма с кой наоколо. Лошо.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Защо се занимавам с простотии?
    Имам нужда от интервенция. Май.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    тиешко ми е
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    http://www.obekti.bg/misterii/13166-...8F%D0%BB%D0%B0

оххх, счупих се от смях с това, не мога да съм тоооолкова смотана и не само аз, де, нищо, поне ми премахна от раз гадното настроение

Овен:
    Ах ти егоцентричен скапан егоманиак! Винаги поставяш твоите нужди пред моите. А аз? Как се чувствам аз, а? Това винаги е бил основният ни проблем – всичко се върти около теб!

Лъв:
    Искаш да ме напуснеш? Какво ти е? Пила ли си си лекарствата?

язък ни за караниците, разговорите и сърденията...има прекалено много его в цялата история, явно заради това нищо не се променя
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си