- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Чувствам някаква психическа и емоционална тежест и не мога да разбера откъде идва. Отвратително чувство е обаче. Все едно се притеснявам за нещо, а не знам за какво.
Това беше, край.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 06-04-2014 на 12:07
*сън*
Честит рожден ден на рожденничките!
Аз...не знам защо пиша тук.Нямам нищо за споделяне.Е,не е вярно,де-винаги има какво да кажа.Както ония мъж в самолета ми каза "You are cute but do you ever just shut up?" Имам чувството че и мъжът ми мисли същото.Разговорите се водят само от мен,а от негова старана следва или мрънкането "Уморен съм" или "Айде да гледаме филм".Как иска да гледаме филм като не ми купува пуканки?
И както си беше мълчаливш ,един ден просто каза 2 изречения и ме остави безмълвна.Споменах му,че тя ми липсва.Че с времето си спомням само хубавите неща и от време на време се усещам че като се случи нещо интересно, през ума ми минава мисълта,че трябва да й се обадя да й разкажа.Той само ме гушна и каза нещ от рода "Знам,че ти липсва,но тя те предаде.И не те предаде само тук,предаде те на майната си като бяхте,беше самичка на хиляди км,разчиташе само на нея и тя ти заби нож в гърба".Тя ще иска да се видите,ще ти каже че това,за което сте се скарали,е било детска работа и ще те нарани отново.Не искам да страдаш вече.Имаш и друг приятелки."И странното е че тя очно ми писа за сватбата и как съм й липсвала,как сме развалили едно хубаво приятелство заради детски работи.Съгласих се да се видим,но ме е страх честно казано.Никога няма да сме приятелки като дено верем.Че то едно време ми беше като сестра.Но и това умря....
Нещо ме удря в гръдния кош и ми пречи да си поема въздух и май се казваше "паника" това нещо
нямам време дори за препинателни знаци
изпита идва а нямам идея как да си синтезирам нещата и да уча
ох натъжавам се
Честит Рожден и от мен Ина.
На Бени (все ми е на езика Уеди от Wednesday) вече и честитих
Пожелавам ви и на двете да си прекарате невероятно рождените дни днес
За как се чувствам нещо ме мързи да пиша.Не знам,сякаш и на мен ми е леко празнично.Нищо,че моят рожден ден е чак след един месец и 10 дни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да искаш да си похарчиш парите и да не намериш за какво.. много разочароващо. Или пък аз изоставам от модните тенденции и изложените дрехи хич не са ми по вкуса. Ама все нещо трябва да си взема, че нямам дрехи.![]()
You are broken, I can fix you...
Честит рожден ден и от мен. ;3 Много щастие ви желая, другото ще дойде покрай него. ;3
ПРИБРАХ СЕ! НАЙ-ПОСЛЕ СЪМ СИ ВКЪЩИ! Да станеш в 5 и да се прибереш в 4 след обяд не си е работа. А имам и да пиша доклад. Пак. Сад.
Оправих си компютъра и най-накрая ще спра да пиша като каруцар с разни кирилизатори. Йей!
Мяхчето ми е пълничко, филмирам се яко. 3 теми назад съм днеска, ама не ме ебе. И без т'ва вече не съм продуктивна, ня'а смисъл да седя кат' робот с учебника в ръка и нищо да не разбирам.
И... мисля си.... времето е чудесно като за шлифер... Тря'а ми само обаждане.![]()
толкова ми е.. тъжно. мисля, че се пристрастих, свикнах към прегръдките и целувките от друго живо същество, адски много ми липсваше такава близост, но иначе.. на моменти ме кара да се чувствам толкова тъпа, ограничена и филмирана.. то че се филмирам, да, но не може да разбере, че макар да не са ми големи проблемите това не пречи да ги изживявам адски тежко.. такава съм, слаба ми е психиката, детска ако щеш, но ако продължи да ми омаловажава мислите и думите.........
Не мога да повярвам, че гледам аниме и ми хареса.Нда, над, много важен факт като за завръщане в темата!
А аз продължавам да си бездействам. Имам състезание след 10 дни и изпит след 16. Не мога да се гледам!
Не мога със старите си приятели, бе, просто не мога. С други искам (и съм). Пък той сигурно е прав, ама така жива се чувствам със тях. И аз не знам как точно. Meh. То няма лошо по принцип, да, ама...
Бясна съм, супер нервно ми е, днес бях отвратителна просто. Ама така де, като се започна от сутринта, до обяд вече щях да експлодирам с пълна сила. Баси и шитнята направо, отвратителен ден. Чудя се аз ли съм някакъв олигофрен, или почти всички около мен днеска се правят на идиоти, за да ме дразнят.
Особено това момиче, някой ден усещам как ще й ударя един шамар, или ще й се развикам, няма такава просто, няма човек, който да ме дразни повече от нея. Браво на мен, че се озовах с нея. Супер. Вярно, че ми помага с домашните и т.н, ама такъв емоционален тормоз няма просто. И физически, понякога. Толкова съм тъпа, задето го търпя това, ама като знам, че ако я зарежа аз ще стана лошата и никой няма да се занимава с мен, не мерси, по-добре ще чакам да свърши годината.
По едно време щях и да се разрева, от яд. То като ме погледнеш виждаш, че се треса от нерви и че съм бясна. И на всичкото отгоре дъжда ме хвана, и цялата се намокрих.
Добре, че е брото ми, че да оправи малко нещата и да ме усмихне.
Съжалявам за дългия пост, пълен с оплакване :Д Честит рожден ден на рожденичките и от мен. Да са живи и здрави, че това е най-важното.
ЧРД и на двете!
Ям джанки и правя смешни физиономии, 'щото са кисели. Ах, детство, ах, кеф! :Д
Пералня + сушилня+гладене, аре гладенето отдавна е отписано,ама да си вземеш дрехите от пералня и да са мокри,ама несе ебавам...не просто влажни - мокри , си е направооооо
И кво да правя- ще уча. Щото няма време. И ми е умряло, за пореден път, дейба...сесията ме убива.
maDamn
Просто не ми е писано да миткам само по организъм.
Паник атаки се редуват с нерви и липси. Найс, а? Едно... криво ми е и имам буца на гърлото, и от време на време трудно си поемам въздух, ама не е от цигарите, дееба.Самонавивам се и така ми се пада. Дори не мога да си направя като нормален контрол фрийк списък с + и -, 'щото знам че не мога да съм обективна.
Дано си взема насрания изпит, че ми писнА на имагинерния кОр от един месец едно и също.
И говнявата сватба... И... супер изнервена съм. 'Ма си мисля, че ако ме погалят, ще се размъркам.
Защо се занимавам с простотии?
Имам нужда от интервенция. Май.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
http://www.obekti.bg/misterii/13166-...8F%D0%BB%D0%B0
оххх, счупих се от смях с това, не мога да съм тоооолкова смотана и не само аз, де, нищо, поне ми премахна от раз гадното настроение
Овен:
Ах ти егоцентричен скапан егоманиак! Винаги поставяш твоите нужди пред моите. А аз? Как се чувствам аз, а? Това винаги е бил основният ни проблем – всичко се върти около теб!
Лъв:
Искаш да ме напуснеш? Какво ти е? Пила ли си си лекарствата?
язък ни за караниците, разговорите и сърденията...има прекалено много его в цялата история, явно заради това нищо не се променя
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....