- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Изморена и изнервена след тоя ефир. Ебати фитнеса, няма що.
И в нас е пълна кочина.
Утре трябва да изчистя, че иначе трябва така да си седи, да си платя наема, да си внеса парите в картата, да се изкъпя и накрая да отида и на работа. Други ще си веят дупарата цял ден, ама кво да се прави, не мога да чакам все някой да изчисти, ако седя да чакам ще живея в мръсотия цял живот.
А как искам на плажчето, с коктейлчето или бирата и пълен айлякех
Не си излагай съквартирантката, че вече си я представям мърлява и тъпкаща крадени дрехи под леглото :Д
свежнала съм. не ми се спи толкова. много не обичам да съм ме сварват неподготвена, ама инициативата за това не беше моя. не ми се занимава вече с нищо. тъпо е да прецаквам плановете на хората, ама що си ги праят без кръчмара. ш' тропна по масата! понякога имам чувството, че ме третират като кукла на конци: 'иди там, направи това, свърши онова...'. аз занимавам ли някого?! баси, стига се оплаквах. изглеждам чудесно :Д. have a nice day ( :
Наспах се! Поне така се чувствам. Съседите бяха сравнително тихи, другите фактори - също. Днес ми е по-спокойно. Ще си видя момчето, ще го погушкам и ще се успокоя съвсем. Мда... Имам нужда от безцелно гушкане, без секс след това. Даже не ми е сексуално тия дни. Еб*си! Нещо не е както трябва... Сигурно заради изпита. Дано да е заради изпита...
I`m trying to make your dreams come true...
Абе, тая съквартирантка, дето само се оплакваш от нея, същата ли е като в началото?
ммм, какво по-хубаво за правене преди изпит от това да си измия чиниите, да си сгъна прането, да се лакирам и да си слушам бодро музика?
Да става квото ще, айде... един изпит не е краят на света!
не мислех, че е толкова успокояващо да си кажеш всичко... сам на себе си, при това на глас. и това да ревеш докато се къпеш също е странно яко чувство :д сега ми е по-спокойно, ям си мед (поради липсата на друго сладко у нас) и чакам да стане време да ходя на летището да посрещам кака :3
Ами доскоро беше ремонт. Сега просто си говорят на висок глас и усилват телевизора на max. Все едно са ми в спалнята. От време на време се карат към 3-4ч сутринта, като караницата е придружена и с псуване, за разкош. Изобщо...много е приятно да си в съседство с такива извисени личности.
I`m trying to make your dreams come true...
^Друго е да се напсуват каруцарската и след това да се награбят ииии... после ти е бедна фантазията. Бях принудена да се махна от собствената си стая и да отида в хола да спя на дивана. И пак се чуваше! Клане ли беше, секс ли беше, не знам. Ама повече не я видях тая. :Д
Ааааааа, ужас, отдавна не си бях спомняла за това.
Сега лягам да спя. Не ме интересува, направо ще заспя докато скролвам.
Съквартирантката ми не е мърлява или тъпчеща дрехи под леглото, просто и двете сме малко по-мързеливи и като нямаме достатъчно време (коя на работа, коя на лекции или навън) и се получава така, че няма кой да пусне прахосмукачка или да разтреби, като това не е проблем.
Аз си се оплаквам профилактично.
За съжаление, пак се успах. Както имах адски много енергия преди няколко дни, сега нямам никакъв power. Не ми се прави нищичко. Май е от времето?
Имам алергия някаква и са ми излезли едни лишеи, едно парене около очите, ужасно е, не мога да гледам направо.
Много зле се чувствам, надявам се да поизгрее слънце и да ми оправи настроението.
Ох чувствам се супер лятно настроен, а времето е отвратителено.. След 2 дни си вземам слушалките, обадиха ми се да ида да си видя татусаидеята ми вече е на хартия, ако ми хареса заминава на гърба и ръката.. И крака..
Айде да приключват тия дъждове.. Че ми писна.. А утре цял ден почивка и релакс.. Ще се таркаляме цял ден с нея, филмчета едно друго.. А след 2 седмици... Ме очаква... България-Турция-Гърция-България-Китай-България, ако не друго поне ще си разкарам задника... И до Италия може да ида, но за там май няма да има нужда от човек.. Бе ще видим.. Айляче е..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ахахахаха добре дошъл :Д
да не забравиш да постнеш снимка с татуса
адмирирам минаването на многоточия.. така нема запетайки и не ставаш за смях
България - Кюстендил и обратно ;д
айляче е
Спи ми се ужасно много, но тия изпити не прощават, трябва с тях да се занимавам докато не пукна от учене.
Поне всичко приключва на 30ти юни, а през юли ми е рожденния ден.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Още по-притеснена и изнервена след тази лекция...тоя изпит ми взима здравето. Егасимус...искам да съм милионер-олигарх и да не ми пука от нищо и никой.
maDamn
Тук си бях.. За жалост в село Кюстендил няма да стъпя следващите 4 месецА.. ;(( Винаги съм си спамел многоточия.. А татуса чакай да видя дали добре е направен пък и ще го правя поне на 3-4 пъти по 4 часа през две седмици, демек има време... Но като идея е супер як, само дано татуиста да го е направил добре... Цяла седмица имаше..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мазния порой, почти преплувах до местата, където трябваше да ходя.
Иначе се чувствам добре. Страхотно е да имаш разбран човек до себе си.![]()
Welcome to the Jungle...
Не знам дали е хубаво или лошо , че някой от университета ни тролва и всичките ни изпити бяха са от 9 сутринта. От утре съм свободен обаче
Вързаха ми чудесна тенекийка...
Неочаквано за мен, не ми пука...![]()