.
Затворена тема
Страница 117 от 195 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 4861
    Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Аве ЕЙ, наредете се на опашка, първо аз ще харча милярдите!!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Днеска всичко е спане, лежане, книжки и музика. Боже, колко хубава българска музика имаме! От часове слушам и си припявам отстрани. <3

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Аве ЕЙ, наредете се на опашка, първо аз ще харча милярдите!!!

А на мен ще дадеш ли?

Ще ти дам лев и двайсе да си купиш сладолед.

САМО? о.О

Ще ти се разсърдя ве!

Feeling alone. Всички забягаха на някъде, други пък са на линия, но не ми отговарят. Ебати сада.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    САМО? о.О

Ще ти се разсърдя ве!
    Радвай се, че в Лидъла им и по 80ст. ...

Хаха не е само в ЛИДЛ.

Изтощена съм, но съм супер доволна. Не съм тренирала от няколко месеца, а от цял час веднъж не спрях да си почина. Почвам да тренирам сериозно, надявам се след няколко месеца да имам резултат. Решила съм си, че цяло лято ще тренирам като животно, да видят те с кой си имат работа.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    САМО? о.О

Ще ти се разсърдя ве!
    А да, ще ти купя и чисто нов микрофон.

Да пиеш с приятели цяла вечер на реката. И после да хванеш нощния автобус и той да бъде пълен със студенти, които едва си стоят на краката. И поредният идиот да ме преследва до вкъщи и да ми се предлага. Хаха, и аз да се правя на англичанка и, че не разбирам и той да ми повярва.
    Понякога животът е прекрасен. Въпреки всичко ужасно, което ти се случва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Днеска заслужена почвика тия 3 дена бяха убийствени .Но пък беше страшно вълнуващо и с радост бих се включила следващият път за цялото .Страхотни тръпка и адреналин не съм предполагала че ще ми хареса толкова .

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Отпочинах си, свежо ми е едно такова, след малко се залавям с ученето, само една кола ми липсва, попринцип не я пия особено, но точно сега умирам за една студена количка и нещо сладичко за душата... ех мечти, после като се разхождам с малкия, ако не забравя ще си угодя
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на xoxi
    Тежка вечер, още по-тежка сутрин.
    Въобще не знам какво ще правя днес, за да съм свежа като краставичка за утре. Толкова много път ни чака, толкова ангажименти, а аз... уф.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    за пореден път се събуждам от НЕаларма. 'спиш ли?' нема по тъп въпрос. 'аааъъъъ не' нали съм си учтивичка. криво ми е и аз нз що. искам да е много студено и да затрупа сняг. и аз ест да нямам никва работа и да си остана в леглото цял ден <3. защо желанията ми са толкова неизпълними?! наближава юли и коремчето ми се свива все повече и повече. какво ли ще стане... започнах да се замислям дали пък не съм...идолизирала (така ли се пише, се тая) връзката ни и него. възможно е, но не вярвам. скоро ще разбера, но няма да е съвсем обективно. за толкова време човек се променя. и аз не съм същата. въпросът е доколко обаче сме се променили и дали тези нови.. 'черти' да кажем, ще се харесат на другия. възможно е да си се влюбил в едно нещо, но то да е изчезнало, а новото да не ти хареса. и тогава кво? о, не искам и да знам. трябва да спра да мисля за това. всичко ще бъде наред. аз съм една сляпа оптимистка. сляпа оптимистка. оптимистка...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Изненада-парцал съм отново!Врата,главата,ранат на устата,болки в яйчниците,гърлото,кръста,к аката.....Нямам летни обувки.Имах,ама са в коша.нямам заплата и скучая на работа,вместо да скучая вкъщи/т.е. да чистя вкъщи/.

Сърцето ми е пълно с надежда!Проверявам си мейла на всеки 15 минути и всичко ми се е свило!Мое си е пък!Хайде пишете че съм наета и готово-няма какво да го протаквате

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Абе много нови лица у форумО...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ей сега излезнах от банята и след малко отивам да творя в кухнята. Слънчево е сега, дано да не завали пак, че довечера ми се излиза.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изпитът по английски беше - гнусен...егасимус.
    Иначе сега ще си хапна,почина и ще се шматам после с моята шматка! Ураа!
    maDamn

Петък, не ми се работи, искам бира и май ще си я получа довечера стига да не завали, че тука се удавихме !

Мега фен Аватара на pandabear
    стабилна почивка си взимам от всичко. утре сутринта заминавам. трябва да съм сама. трябва ми тишина. трябва ми природа и може би една книга в ръка, нищо друго. всъщност...не бих отказала и малко любов, но... за всичко има време уж, ха.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не ми се получиха нещата.Не съм наета....а толкова ми се искаше.Сега съм ве дна дупка.поредната дупка.Отчаяна съм и това не е от скоро.Заплати нямаме.нещата във фирмата само се влошават.Аз нямам смелостта да напусна.Никой няма желанието да ме наеме.първото ми интервю от месеци и не спиам да мисля къде съм сбъркала.Бях толкова убедена че поне на второ интервю ще ме викнат.Имам стажа.Покривам 98 процента от изискванията...Майка му стара!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Айде готово 3 от 3 ечемика вече са в историята.Само още известно време капане на капки и мазане пък в началото на Юли докторката ще каже тежката си дума по въпроса.И вече ако някоя е решила да ми намига да не го прави толкова злобно Иначе поне ако съдя по думите на докторката организмът ми много странни ги беше "народил" Първият в момента на рязане така изпръскал гной,че явно и капсулата му е извърчала на памука.Така и не можа да я намери.Вторият уж беше едно миниатюрно топченце отвътре, а се оказа по-голям отколото изглеждаше.Но третият пък дето ми го махна вчера буквално ги заби в земята другите два.Операцията беше малко по неприятна като усещане сякаш от първата,но пък после по-малко ме боля,а сега виждам доста по-добре от първият ден миналият път и не си "събирам съзлзите в кофа".Освен,че се оказа много по-голям и пълен отколкото изглеждаше и не външен,а вътрешен и му извади "една кофа" гной се оказа,че е много странен.В капсулката се бяха образували прегради,които са я разделили на части и в тях освен гной имаше и някакви миниатюрни кръгли образованийца приличащи на камъчета.Сега ми свалиха превръзката и само оттока да ми спадне и остават както споменах само капките и мазилата.

А иначе както е тръгнало другата седмица току виж се заформили две купончета един след друг.На 13ти сбирката на випуска,а на 14ти домашна сбирка с компанията.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

^Oх горкия. По-бързо оправяне ти желая. Още от както говориш за тези ечемици ми е много кофти за теб.

Аз се чувствам изморена. Накупих си някои неща за утре и сега съм капнала от умора. Поне обувки да си бях намерила.

Kurdzhali, I'm coming. ;3

Оф, тъкмо се зарадвах на резултатите си иииии
    ЕСТЕСТВЕНО
    други хора се намесиха и ми развалиха настроението с глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си