.
Затворена тема
Страница 118 от 195 ПървиПърви ... 1868108114115116117118119120121122128168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 926 до 2 950 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    ^Oх горкия. По-бързо оправяне ти желая. Още от както говориш за тези ечемици ми е много кофти за теб.

Аз се чувствам изморена. Накупих си някои неща за утре и сега съм капнала от умора. Поне обувки да си бях намерила.

Kurdzhali, I'm coming. ;3
    Мерси.
    Но така като се замисля въпреки,че си получих тоя път леко сърцетуп и по едно време се усетих,че започнах да треперя като лист под гадното блестене на лампата над отвореното ми почти насила, замъглено от предупоечните капки око и инжекцията отвътре,която беше доста по-дългичка заради големината и единият тон хора от екипа в предоперационната дето бях ,за разлика от миналият път,когато бяхме аз сестрата и докторката и по-големият ечемик беше външен, а вътрешният въпреки,че беше по-голям от очакваното не беше като този.Дали поради тази причина или поради това,че повече време си говорех с докторката и се отнасях този път усещането ми се стори малко по-гадно въпреки,че предишният път поради незнанието какво да очаквам ме беше повече страх. И все пак така като се замисля,се радвам,че поне не бях на мястото на дядото след мен, на който му предстоеше операция с местна упойка на перде,демек да му сменят лещата (затова и не си давам мускулчетата,прекалено висока цена ми се вижда за евентуално просто малко повечеко естетика) И да не дърпам дявола за опашката,дано да ми беше за последен път,но предпочитам десет пъти да ми го правят това отколкото един път да ми вадят сливиците например.Имам си база за сравнение вече И едното и другото са ми го правили по 2 пъти.Дано останалата ми повторно пораснала средна сливица да си и жива и здрава до моят си край
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-06-2014 на 15:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    стана ми тъпо на душата някво. и аз не знам кво. днес беше забавно, обикаляхме като луди тъпия вход за да намерим зъболекарката, ни табелка с надпис, ни нищо, ебати тъпаците, честно. после се видях с нея, хаха как се спряхме по средата на графа и 10минути се моткахме докато си разберем резултатите от матуритее и после яко тъпкане в дънкин-а ном ном :3
    обаче той.. не знам и аз какво да мисля, нещата не са като преди, окей, разбирам, че явно отминахме тоя период, но сега.. какви сме? държи се все едно сме си заедно и даже караници имаме, но в същото време си пуска тактично лафчетата "та то аз винаги съм си свободен".. пфф не знам и аз. и тва "слънце как си" дето ми го е писал.. вместо да ме зарадва само ми усили гадното усещане, нямам желание дори да му отговоря..

anonymous708973
    Guest
    Безумно доволно ми е!!
    Направо не стъпвам по земята.

Айде сега и маркетингът да ми тръгне и да се окаже, че съм скрит талант, ехе!
    И времето е хубаво, утре може да се закарам да уча на свеж въздух!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Мерси.
    Но така като се замисля въпреки,че си получих тоя път леко сърцетуп и по едно време се усетих,че започнах да треперя като лист под гадното блестене на лампата над отвореното ми почти насила, замъглено от предупоечните капки око и инжекцията отвътре,която беше доста по-дългичка заради големината и единият тон хора от екипа в предоперационната дето бях ,за разлика от миналият път,когато бяхме аз сестрата и докторката и по-големият ечемик беше външен, а вътрешният въпреки,че беше по-голям от очакваното не беше като този.Дали поради тази причина или поради това,че повече време си говорех с докторката и се отнасях този път усещането ми се стори малко по-гадно въпреки,че предишният път поради незнанието какво да очаквам ме беше повече страх. И все пак така като се замисля,се радвам,че поне не бях на мястото на дядото след мен, на който му предстоеше операция с местна упойка на перде,демек да му сменят лещата (затова и не си давам мускулчетата,прекалено висока цена ми се вижда за евентуално просто малко повечеко естетика) И да не дърпам дявола за опашката,дано да ми беше за последен път,но предпочитам десет пъти да ми го правят това отколкото един път да ми вадят сливиците например.Имам си база за сравнение вече И едното и другото са ми го правили по 2 пъти.Дано останалата ми повторно пораснала средна сливица да си и жива и здрава до моят си край
    Ох радвай се, че си го преминал вече и че си жив и здрав, това е единственото, което трябва да те интересува. Аз ти пожелавам да не ти се налага повече да минаваш през каквато и да е операция, дори и рутинна. И успех занапред. ^^

Супер фен Аватара на mayaaa
    'Баси шибаната постъпка... А после ми пращаше няк'ви засмени емотикони на чата. Нда, много смешно! Като ще правиш така поне можеше да ни предупредиш... Ок, не, че нещата после не ми се подредиха супер яко, нооо... беше някаква странна смесица между това да ми е кофти и да съм просто ядосана. Но както и да е, ще си говорим по-късно, да му видя реакцията.
    Пфф, да се наспя най-накрая, че се чувствам като някакъв парцал. Утре школа и ми се иска да се уреди нещо след нея, ама каквото стане.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цял ден голям фън. Нов цвят на косата, най-накрая го видях и аз този Beach Bar. Можехме да излезем тази вечер, но естествено няма как да се пропусне грандиозно излизане с доста по-грандиозен човек от мен
    Един мой учител е починал, стана ми тъпо за това, но това е кръговрата-нека да почива в мир

Сега ще се наслаждавам на самотата си
    Последно редактирано от bloodyF : 06-06-2014 на 18:46
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Този месец ще бъде напълно погубен заради смотания университет.. и още по-смотаните изпити.. Не ми се учи, не ми се занимава
    искам почивка от всичко и всички на някое хубаво,далечно, топло място искам да се запозная с много нови хора искам да бъда Щ_А_С_Т_Л_И_В_А и в главата ми да няма стари глупости...да нямам време за мислене!
    искам едно хубаво, весело лятооооо
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Male, пръснал съм тотално minimal-a... !!! #absolutnarazbivaciq
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Изтрещях покрай тая сесия, честно. Да минава тоя скапанярски изпит, следващите по-полека ще ги карам. Пълна излагация ще е, ако не се представя подобаващо. След туй планирам мощно разпускане.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на skatew
    мн айляк, днес заверих семестъра ма мн се пръснах и заспивам, лека
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    в такива моменти...е добре, че съм си вкъщи. утре мооооже би ще се соцна малко. надявам се да не направя нещо, за което да се намразя. от толкова много мислене съвсем се обърках. тва като: толкова е студено, че чак пари. замаяна съм. този път приятно замаяна. установих, че причерняването изведнъж изчезна. да, цайсите ми ходят, хаха.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми, спи ми се. Ама пък ако легна да спя ще стана чак довечера и после пак цяла вечер няма да мога да си намеря място..Засега с кофата с кафе, пък после ще видим.
    И той цял ден на работа ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Colouring
    А си казах, че ром повече няма да пия. Е, поне поляхме доволно резултатите, та и до сутринта откарахме. Много тъпо така като се събираме от време на време нашата компания, когато се насъберат повече хора в града, а него все го няма. Уф, кофти е.
    Whatever.
    За днеска нямам интересни планове. Спах 2-3 часа макс, обаче в момента не изпитвам никаква нужда от сън. Може би следобед ще ударя една дрямка.

Мега фен Аватара на skatew
    Ако имам дъщеричка смятам да я кръстя Кичка и като са праи на пичка да я стрижа на паничка
    Последно редактирано от skatew : 06-07-2014 на 10:38
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Бясна съм, тази тъпа професорка явно е решила да ми съсипе образованието и така се опита да ме унижи, някои хора нямат никакъв срам...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    обаче той.. не знам и аз какво да мисля, нещата не са като преди, окей, разбирам, че явно отминахме тоя период, но сега.. какви сме? държи се все едно сме си заедно и даже караници имаме, но в същото време си пуска тактично лафчетата "та то аз винаги съм си свободен".. пфф не знам и аз. и тва "слънце как си" дето ми го е писал.. вместо да ме зарадва само ми усили гадното усещане, нямам желание дори да му отговоря..
    Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?

Ех, добре ми е. Ама много ми е добре даже
    Свежо, доволно, слънчево... Прасците не ме болят даже, мога да поскачам после на въже, после серия стабилни упражнения за корем, ех. И нещо вкусничко за вечеря и направо ще запея.

Супер фен Аватара на Jaune
    Хубава се чувствам (: Майната му, ако ще да не съм 45 кила.
    Не съм учила нищо за утре, ама не ми е и нервно.
    Спокойно ми е.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Съвсем случайно се отвори чата с него и аз подскочих като ужилена.
    Защо продължава да ми влияе така!?
    Снощи определено беше най-лудата ми вечер от години, чувствах се като в някаква паралелна вселена, все едно не бях аз, не бях там, но същевременно бях и не знаех какво се случва.
    Тази вечер дано успеем да се разберем, че с това нейното нямане на телефон нито мога да и звънна, нито нищо. А с моя скапан телефон и по фейсбук не мога да й пиша.
    Ако не се цупеше и правеше на ултраученолюбива (само за пред мен де, за пред други -не) можеше да дойде, ще е забавно със сигурност.
    Суша се и отивам да изкарвам парички, че трябва да си плащам водките някак
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не искам да се меся, но вместо да си съкращаваш живота с душевни терзания, защо не поставиш въпроса ребром?
    няма проблем, аз даже си мислех тема да си пусна, да чуя външни мнения, ама айде няма. веднъж се опитах да говоря с него по тая тема, отговорът беше "не знам какво искам, не си правя планове аз, още ми е гадно от предишната връзка, но знам, че те харесвам" - ее..

иначе днес цял ден учене, почивка, учене, почивка :д само 4 теми са, ама пак си е сериозна работата, дано го взема с 6-тица и този изпит, че да ми се вдигна дипломата след тоя тъп английски.. и навън е лятно време вече, радва ме!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Направо не знам да се смея ли, да плача ли. Уникален късмет имам с противоположния пол - тоя пък се оказа гей, че и в 5-годишна връзка. Не, не, изобщо няма да се занимавам повече.
    Тежка седмица беше, днес получих първия си бакшиш , утре съм на обучение, така че не се тревожа, после два почивни дни да си почина най-после.
    Той няма ли да става най-накрая, искам да му се оплача официално от ужасно скучния ден, който имах.

Ядосана съм. Ми, не, няма да стане така. Изобщо не мога да разбера как се очаква просто ей така да се съглася с нещо, което ми идва от никъде. То бива бива да не ми приемат чувствата на сериозно..направо ебахти и работата просто. Изобщо никой не ме приема на сериозно. Хаха, не е като да съм човек със собствени чувства и мнения, нали?
    Разбирам, че съм най-малкото, но изобщо никой не обмисля мнението ми. Изобщо броя ли се във важни ситуации? Освен, ако не е за да ми викат и да ми натякват, че мнението ми е грешно, разбира се.
    Оф, направо нямам думи. Нямам търпение да се изнеса, че скандалите ми станаха много, и от двете страни на семейството.

Супер фен Аватара на paradosou
    Желана на квадрат . Донякъде ми беше избледнял споменът колко е приятно да го усещам точно по тоя начин.
    //заринах се с един куп психологически книги и всичките, разбира се, са интересни, да видим дали ще ми стигне търпението да ги чета с нормално темпо . Отделно може би ще работя при приятелка... Ех, ползотворно лято предстои.

Що не може цикъл веднъж на 6 месеца. Криво ми е. Ей така без никаква причина. И всички си легнаха рано и няма даже с кой да си говоря. Не знам какво да правя. Мразя да изпадам в такива настроения.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Ами легни си и ти.

Вчера си легнах в 5 сутринта, ама котките решиха да не ме оставят да спя и в 5:30 им посочих коридора, обаче мъжкия упорито драска по вратата още 10мин и бях на крачка да ги затворя чак в другата стая.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    хаха...втори път за 4 години ми подари цвете, за първи път без повод, ей тъй, да се почувствам жена, е, изля се ебаааати пороя, сладко е, ама по-добре да не ми подарява повече, че щях да се измокря брутално
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си