- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
леле, тоя конспект го поглъщам катооо..
този път май ще се явя на изпит с научени всички теми
а дано, че последният миналата сесия беше трагедия ;д
скапана съм, днес не ми се отрази добре социализма, искам да спя, но искам и да си почина с клипчета в ютюб
това и ще направя ;3
Оф, от сутринта пак сме се качили на метлата и вкъщи отново е Джурасик парк.
Welcome to the Jungle...
Спи ми се , а имам да уча... и то не малко...
аргхххх
maDamn
Нещата взеха да се подреждат...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Супер уникалните 30 часа. ^^ В Кърджали е страхотно, Главатарския Хан и той е страхотен, изживяването беше страхотно. Абе с една дума СТРАХОТНО.
Естествено няма да минете без снимки!
На път
На път 2
КосЪ
КотИ. ;3
It's selfie time a.k.a. мини-форумна <3
Малко от Хасково. ;3
СЛАДУРОНКО!!!!
СЛАДУРОНКО2!!!!!!!
СЛАДУРОНКО3!!!!!!! отстрани си личи какво е да пътуваш с куче![]()
Няма такъв олигофрен като мен просто. Имам изпит след 12 дена на целия материал от годината, нито учебник, нито речник не съм пипала. Ужас, усещам как няма да мина накрая. Трябва да се стегна малко, точно последния месец се размекнах.
^^ като чуя/видя Хасково и се изприщвам :/
Ей, Джон е егати манякаЦялата простотия продължи само 4 часа, слава богу, че не можахме да гледаме последното видео, щях да умра от тъпотия.
И к'ви забили хора, малеее, то бива-бива спрели. :/ Направо се отчаях от живота.
Най-накрая имам няколко дни за себе си и утре смятам да си подаря шопинг.
Форумът нещо ми се подиграва и ми трие постовете, аман!
^Именно.
Един от тези много "интересни" хора живее в съседната стая. Направо да не са ти в къщата.![]()
Утре съм на изпит, а в главата ми е каша...Очаква ме безсънна нощ. И кафе. Много, много кафе!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
О, Хасковско беше очарователният регион, в който "Опаааа!" се счита за извинение, нали?
Всичко беше супер,надмина очакванията ми
и сега не мога да разбера защо ми е тъжно.Може би защото свърши.
Самотно ми е леко,искам внимание.
Искам и да ми се оправи проблема,вече почвам да се притеснявам,
дано мине скоро защото не знам какво да правя вече.![]()
ъъъъъх, чувствам се много, много изморена и недоспала. прибрах се по светло :О. ама си заслужаваше ;д. днес не можах да си наваксам и да си доспя, дейба. все изниква нещо. май видях един съфорумник :Д, което ме подсеща..., седя си аз в метрото, до мен сяда един пич, след две спирки слиза и като става ми дърпа носа и ми казва 'усмихни се'. мамицата ви бе, що не се запознавате с мен докато има време?!? басиииии...
Просто искам хората да са откровени, бе, мамка му, толкова ли е трудно, защо не може да се държиш красноречиво, защо всяко действие трябва да има 10 тълкувания. Или аз прекалено много се задълбочавам /т'ва всъщност е по default/, ИЛИ и хората срещу мен са с няк'ви неизяснени мисли/чувства и т'ва рефлектира пряко върху поведението им.
Дори не мога да се наканя да се издразня тоя път, няк'во свикнах на тия тъпизми :Д
Което не е добре!
световното започва след 2-3 дни ,а аз трябва да уча за изпити.. fuck my life![]()
COME ON ENGLAND <3
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ако спре да ме боли главата и някой ми сготви нещо да изям ще се чувствам върха.
Шок.
Шок
И пак Ш О К!!!!!!!
Никога не съм предполагала, че е възможно такова нещо; никога даже не ми е минавало през акъла. Леле, вцепених се в началото. Малееееееее, не, не, не. Отричам, ама пък може и да е истина. О.о Не знам. Не че ще има някакво значение де, нищо няма да се промени, обаче толкова ще ме сюрпризира, че не е истина. Само дето няма как да го науча. А искам.
В главата ми е ей така: WTF? WTF? WTF? WTF?
///
Иначе той не е забравил. <3 Ой, миличкият ми!
Кофти вечер.
Денят беше повече от прекрасен, но нещо не завърши както трябва.
Отново се направих на идиот и отново казах повече, отколкото трябваше.
Дано не си повтарям грешките отново и отново, както тази вечер.
И мда, започвам сух режим. Само водичка.
Омръзна ми да се чувствам подута от безалкохолни и алкохолни напитки.![]()
ЯЯЯЯ си пий вода, за да ти е мирна главата.
Последните няколко дни бяха пълни, запомнящи се иии прекрасни! А утре си тръгвам и имам чувството, че всичко приключи толкова бързо. Мхм, не съм се прибирала от година и не знам как ще се напасна със страната отново :Д А пък и на летището ще се срещнем около 10 приятели за изпращане, хах! Обичааам.
Днес - цял ден с любимия.