.
Затворена тема
Страница 119 от 193 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120121122123129169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    О, Хасковско беше очарователният регион, в който "Опаааа!" се счита за извинение, нали?
    То това не е само в Хасково вече хаха.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Всичко беше супер,надмина очакванията ми
    и сега не мога да разбера защо ми е тъжно.Може би защото свърши.
    Самотно ми е леко,искам внимание.
    Искам и да ми се оправи проблема,вече почвам да се притеснявам,
    дано мине скоро защото не знам какво да правя вече.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ъъъъъх, чувствам се много, много изморена и недоспала. прибрах се по светло :О. ама си заслужаваше ;д. днес не можах да си наваксам и да си доспя, дейба. все изниква нещо. май видях един съфорумник :Д, което ме подсеща..., седя си аз в метрото, до мен сяда един пич, след две спирки слиза и като става ми дърпа носа и ми казва 'усмихни се'. мамицата ви бе, що не се запознавате с мен докато има време?!? басиииии...

Ednookiq_Smok11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ъъъъъх, чувствам се много, много изморена и недоспала. прибрах се по светло :О. ама си заслужаваше ;д. днес не можах да си наваксам и да си доспя, дейба. все изниква нещо. май видях един съфорумник :Д, което ме подсеща..., седя си аз в метрото, до мен сяда един пич, след две спирки слиза и като става ми дърпа носа и ми казва 'усмихни се'. мамицата ви бе, що не се запознавате с мен докато има време?!? басиииии...
    А ти как изглеждаш - обещавам, че ако те видя нейде - ще те поздравя и запознаем.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    световното започва след 2-3 дни ,а аз трябва да уча за изпити.. fuck my life

COME ON ENGLAND <3
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на Jaune
    Просто искам хората да са откровени, бе, мамка му, толкова ли е трудно, защо не може да се държиш красноречиво, защо всяко действие трябва да има 10 тълкувания. Или аз прекалено много се задълбочавам /т'ва всъщност е по default/, ИЛИ и хората срещу мен са с няк'ви неизяснени мисли/чувства и т'ва рефлектира пряко върху поведението им.
    Дори не мога да се наканя да се издразня тоя път, няк'во свикнах на тия тъпизми :Д
    Което не е добре!

Мега фен Аватара на draid
    Ако спре да ме боли главата и някой ми сготви нещо да изям ще се чувствам върха.

Мега фен Аватара на Colouring
    Шок.
    Шок
    И пак Ш О К!!!!!!!
    Никога не съм предполагала, че е възможно такова нещо; никога даже не ми е минавало през акъла. Леле, вцепених се в началото. Малееееееее, не, не, не. Отричам, ама пък може и да е истина. О.о Не знам. Не че ще има някакво значение де, нищо няма да се промени, обаче толкова ще ме сюрпризира, че не е истина. Само дето няма как да го науча. А искам.
    В главата ми е ей така: WTF? WTF? WTF? WTF?
    ///
    Иначе той не е забравил. <3 Ой, миличкият ми!

Мега фен Аватара на xoxi
    Кофти вечер.
    Денят беше повече от прекрасен, но нещо не завърши както трябва.
    Отново се направих на идиот и отново казах повече, отколкото трябваше.
    Дано не си повтарям грешките отново и отново, както тази вечер.
    И мда, започвам сух режим. Само водичка.
    Омръзна ми да се чувствам подута от безалкохолни и алкохолни напитки.
    ЯЯЯЯ си пий вода, за да ти е мирна главата.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Днес другарче ще ми бъде учебника по митнически контрол, добре че поне има формата на нормална книга и е с малко на брой страници няма да се отчая напълно от живота, а наай-хубавото от всичко е че няма да ми се налага да решавам каквито и да било задачи!
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Искам...
    И аз.
    И ми липсва...

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    И ми липсва...
    Мда и на мен. А не знам защо, при положение че почти постоянно съм в негова компания.

Пак сънувах тъпи неща и усещам как пак няма да спя довечера.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    И аз.
    И ми липсва...
    оф и на мен...
    искам просто да се свърши всичко,под такъв стрес съм,че ще ми гръмне мозъка
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    искам просто да се свърши всичко,под такъв стрес съм,че ще ми гръмне мозъка
    Това. Тези изпити просто ще ми вземат здравето, едно огромно кълбо от нерви съм, хубавото е че на 30ти юни кошмарът ми приключва за тази година...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Последните няколко дни бяха пълни, запомнящи се иии прекрасни! А утре си тръгвам и имам чувството, че всичко приключи толкова бързо. Мхм, не съм се прибирала от година и не знам как ще се напасна със страната отново :Д А пък и на летището ще се срещнем около 10 приятели за изпращане, хах! Обичааам.

Днес - цял ден с любимия.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Още не мога да се освободя от т`ва напрежение... Май сега наистина разбрах колко съм се привързала и, че си е заслужавало всичко. Нямам търпение вече да се видим. Започнах да се самоуспокоявам напоследък, в крайна сметка не мога да мисля постоянно и само за гадните изпити и да се притеснявам толкова за тях. Знам, че ще ги взема! Все някога... Просто НЕ трябва и НЯМА да си създавам излишно напрежение. Лятото дойде и, въпреки че го мразя, ще му се насладя. Ще си ходя по плажчета, ще си пия коктейли и това е. Напрежението е в основата на всички неприятности, така че...КРАЙ! Ще я карам по-спокойно и ще се забавлявам.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И моят...надявам се
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    И моят...надявам се
    Всичко ще се оправи, няя страшно, звездите ми го говорят!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Всички ли сте такъв филм с изпитите? И да не ги вземете сега-ще ги вземете на есен. Спокойно , дишайте

заспало ми е, отивам на работа, последни 5 часа и после 2 дни почивка
    вкараха ме в ебати филмите, ще ви разказвам друг път обаче
    слънчев ден ви желая
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Dagichka
    моите изпити свършихаа хаха още не мога да повярвам, доволно ми е :3 изтеглиме темата, която знаех най-добре, писах.. май всичко, дано имам над 5.80, че да ми се вдигне дипломата още повече :д и тая стипендия като за последно ми дойде добре хаха чудя се за какво да ги изхарча парите
    и ако утре станат нещата за работа ще съм щастлива, имам жестока нужда да се разнообразявам с нещо за да не ми гръмне главата, толкова тъпо, буквално тъпо ми е от всичко станало с него.. цяла неделя го нямаше, забрави ме то тотално и аз въпреки тва се старая да съм добричка, чак оная картинка му пратих хах а той ми пише "как си" само, абе яяя...

тъкмо влизам да се пофала и аз. чувствам се свободна. нямам повече изпити. е, един евентуално, но има време до него. остава да си взема дипломата и гуд-гуд-гудбай малоумни даскали и съученици. плюя си на петите и хич няма да поддържам контакти с тях. не всички де, но почти всички. очертава се...знам ли какво лято. зависи какво ще стане др месец. надявам се да не изпадна в дупка. надявам се всичко да се оправи. не спира да ме гложди обаче мисълта, че ако нещата се наредят /евентуално/ дали ще бъде същото /едва ли/ и дали новото ще ми хареса. нз, нз. не си падам по промяната. оффффффф

Чувствам се странно. Може би малко неудобно, даже неудобно май е меко казано. Трябва да си разясня всичко, вероятно има доста променливи, които не са ми ясни. Все пак ми се иска да разуча ситуацията изцяло, нищо че не смятам да правя нищо повече по въпроса. Единственото, което ме притеснява е да не реша, че по-правилно би било да го убедя, че съм права, отколкото да стигнем до консенсус, защото осъзнавам, че в случая няма прави. Даже не е нужен консенсус, по-скоро искам мнение по темата с обикновен разговор, точно такъв какъвто водих до сега с онзи-който-не-бива-да-назовавам *кекекекеккеке*, а имам чувството, че ако довърша тъпия разговор, ще излезе само недоразбиране. В тази сложна ситуация, това най-малко ми трябва. Имам нужда от повече време за себе си май.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ужасно зле са ми оценките ама така е като цяла година
    си го карах айляк.Много ме е яд,дъня се сега на тестовете и се
    чудя къде да се хвана.Утре пак така ще стане,уф....

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ужасно зле са ми оценките ама така е като цяла година
    си го карах айляк.Много ме е яд,дъня се сега на тестовете и се
    чудя къде да се хвана.Утре пак така ще стане,уф....
    извинявай, но съм забелязала, че винаги пренасяш думите на нов ред на случаен принцип. въпросът ми е ЗАЩО? :Д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    извинявай, но съм забелязала, че винаги пренасяш думите на нов ред на случаен принцип. въпросът ми е ЗАЩО? :Д
    Свикнала е от скайп/фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си