- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Как ме изплаши като ми проговори на българскисигурно съм я изгледала много тъпо, но не съм свикнала така и стоях сигурно минута без да знам какво да и отговоря. Как може да сме в един клас вече 3 месеца и нито аз да разбера, че е българка, нито тя мен
Не знам дали да се самонабия или да преям с храна и да му тегля една майна на всичко. Има дни, които са просто твърде кофти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
наядох се добре.
сякаш ми оправи деня , който не беше толкова лош.
Бааааахти циклажа, да го еба! Тря'а нещо да земе да стане....
Идеално ми е така гушната в него . Сега ще си догледаме филма и в 9 се отправяме към страната на сънищата . Утре имам да представям 3 проекта и, ме боли главата.
Трябва да почна да си лягам в нормално време, за да мога да издържа следващите няколко седмици. Поне довечера ще си гледаме Breaking Bad двамата
да, ама в България преобладават Българите в университетите, а тук има хора дори от Танганайка. Нямам намерение да споря с теб на тази тема точно тук.
Оказа се, че пак не съм видяла, че една част от лекциите няма да са на изпита. Толкова по-добре за мен. Тази вечер трябва да успея да ги мина повечето.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да, до тук бях с това да си давам пароли на разни хора. Вече си искам личното пространство за себе си!! Естествено, facebook е на дневен план. Ок, приех, че е прочела нещо, защото човекът, с който съм си писала е бил доста, ъм... необичаен. Да му чувам името от някой друг обаче не го приемам! Няма да се карам, няма да се сърдя, не е голяма работа, въпреки че ме издразни, но просто нова парола и на никой повече няма да я давам! Следващият път може да е "голяма работа" и тогава какво? От доста време се хващам, че си задавам въпроси от типа "Ами, ако някой прочете това или онова?" и ся си се чудя от какъв зор съм се занимавала. Просто си се ядосвам на себе си.
Уморена съм :Д Тоя ден... безкраен бре!
Имам 4 точки на петминутката по математика, ухухууу! Само дето можеха да се пет, ако можех да смятам, ама уви :Д Все тая, по-добре от предишната... с 0 :Д
Иначе не беше лош ден, хубав беше даже ^^
Иска ми се още нещо, ама... тихо, тихо. Всъщност искам просто да се чувствам по... i don't know, more attractive примерно. Бла, бла.
Денят беше хубав.
Мако се напих азПих си дежурния аналгин след ракия и си лягам
![]()
>>DjBelev<<
Уфф тая топографска карта . Лягане в 9 и ставане в 5 просто безценно добро .
Финалът на лъжкините наистина беше мега яккк, сега ще си пусна и древните, дано да е интересна серия, че без Ребека :/ мааалко ме съмнява... Хрупкам си мини бейкроуза и ми е гот на душата.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Обичам пролетните утрини. Когато се събуждам точно в седем без десет. Пия любимия ми зелен чай, преглеждайки вести.бг най-често, след това закусвам, гледайки 20 минутния ми сериал и започвам да върша задачи. А навън е светло и приветливо, което пряко влияе на настроението и нагласата ми. : )
Сънено едно такова...
http://media.tumblr.com/tumblr_m21psqZTkZ1qko7hb.gif
Последно редактирано от Glamour92 : 03-19-2014 на 12:43
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Чувствам се много по-спокойна, когато не ходя да им гледам физиономиите.
Чета си историята, невробиологията и си решавам висшата математика, придружени с много чаши чай/кафе/мляко, докато навън се сипе снежец. И ми е много доволно.
Петъка се очертава купон и после цяла вечер с него, ии нямам търпение.
Обичам заетостта, разговорите, срещите и знанията.
Хубаво ми е. Само дето ми липсва, защото не се бяхме чували от снощи, но ей сега, след половин час максимум ще е при мен и ще го гушкам. Помолих го да мине през някой магазин да купи орео и ще гледаме нещо сигурно. :3 Обичам го. И бтв малко ми е притеснено - казаха ми, че е болен и ранен. Дано не е нещо кой знае колко сериозно.
Може ли да легна да спя и да се събудя на 6ти април. Примерно?
Чудесен момент да се разболея.
Чудесен момент и всички да ми обърнат гръб.
Поне Хомо Идиотикус направи нещо полезно днес.
никак.
Уморена, а утре след лекции ми се налага отново да замина.
Много ми е приятно вкъщи,но мислех поне този уикенд да остана тук. За съжаление обстоятелствата на зависят от мен...
maDamn