.
Затворена тема
Страница 121 от 195 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 4861
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Унищожен съм. Компютъра пак е заминал, изсипах една торба пари за да го оправя и няма и 10 дни, трябва да цъфне лан мрежата и да унищожи всичко по пътя си...
    май е време да си купиш нов, един куп пари пръсна по него вече

за бг пощи-получавам всичко със закъснение, така че имайте търпение /някой беше писал/

той е пич, кефи ме да си говорим, чудя се кога да му кажа за работата ми
    не мога да лъжа и това е
    утре трябва да си взема сандалките от работа и да ходя на интервюто и после някакви водки ще мислим
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на draid
    Прекалено много пари струва, че да си купя просто нов иначе отдавна да се беше случило.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Интервюто за работа мина, пък дали е добре ще разбера утре. Ще има яко бачкане, но пък парите са добри, а и ще правя нещо което не мразя.

Днес се влюбих(отново)...естествено в момиче на улицата, което не познавам и едва ли ще видя втори път В главата ми само как ми е тъпо сам, как искам връзка а у, а като има такъв момент не реагирам..Ама не съм човека който ще спре момиче на светофар и ще я попитам за името, номера и т.н.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на xoxi
    Мразя комарите! Мразя, мразя, мразя!!!
    Всички се оплакват от комари, а аз съм на път да се затворя в нас и да не излизам, докато не застудее. Ръцете и краката ми изглеждат така, сякаш карам три шарки едновременно. Идва ми да си сваля кожата направо... Не се търпи, а пък той ми се кара, когато започна да се чеша.
    На едно място даже подозирам, че цяла фамилия комари (до 9то коляно) са пирували. Изглежда адски зле. Ако не почувствам облекчение до ден-два-три, отивам на доктор. Да ме спасява.

anonymous708973
    Guest
    Умирам от кеф. Честно, толкова доволна не съм била от една камара време.
    Утре се очертава убийствен ден, дано да ми потръгна с концентрацията... само това да стане, знам, че не изпита ще го взема добре, ами света ще превзема!
    Мило ми е, сладко ми е, въодушевено ми е, GO GIRL!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Всичко съм очаквал, но да видя как гори кола пред собствената ми сграда... това не го очаквах. Добре, че колата на съседа е застрахована, че и тя изгоря покрай първата запалена. Ебаси мамата...
    Welcome to the Jungle...

Къде ме изпратиха да работя баш с тази? Бавна, мудна, мрънкаща, и постоянно ядяща, ама не, тя сега е на диета, ще отслабва за сватбата, нищо че изяде количество, достатъчно да изхрани целият клас от 15 хлапета. И този телефон щях да и го блъсна в земята накрая, ще се разкъсвам аз на 100 места, за да мога да прибера леглата, да изпратя децата да се мият, да ги следя да не се изпотрепят едно друго през това време, да наредя масата, да подредя кътовете, а тя върви и говори по телефона, и така почти час и за капак реши да си тръгне почти 2 часа по-рано и да ме остави сама... не че преди това пак не работех сама де

И все пак съм в добро настроение сега, кой не би се зарадвал да се прибере и да намери това https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...67002538_n.jpg

Супер фен Аватара на sometimes_
    Много приятничко беше снощи... Ама искам още! Е, можеше и по-добре да е, ама...нищо.
    Не ме кефи лятото и това е! Как ще издържам в тая жега - не ми е ясно!
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Днес другарче ще ми бъде учебника по митнически контрол, добре че поне има формата на нормална книга и е с малко на брой страници няма да се отчая напълно от живота, а наай-хубавото от всичко е че няма да ми се налага да решавам каквито и да било задачи!
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Тъжно ми е! Преди един час изпратих комшийката и ще ми липсва много, що толкова късно почнахме да се разбираме, егати. И днес ми сподели нещо супер тъпо за момичето което харесваХ и това малко прецака настроението ми, а впоследствие и нейното. Шматката(момичето което харесваХ) за пореден път опорочи и малкото щастливи моменти, които съм имал с нея. Едвам се сдържам да не я зачертая от всичките си контакти, но ще поставя определени хора в кофти позиция, за това ще потърпя, егати, яростно ми е, язък за пропиляното време, за пропуснатите възможности... :@
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 06-10-2014 на 08:53

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Всичко съм очаквал, но да видя как гори кола пред собствената ми сграда... това не го очаквах. Добре, че колата на съседа е застрахована, че и тя изгоря покрай първата запалена. Ебаси мамата...
    Кола.. пак добре(хубаво, че е нямало никой в колата). Аз гледах преди няколко години как изгоря къща и един гараж (на съседите) покрай нея. Ужасно е.

xoxi, аз съм същата. За една вечер.. не 1 час и нещо на кафе, отвън и ми направиха 12 ухапвания само на краката. Вече са повече и вкъщи ме хапят. НЕ знам как влизат.

//
    Много ми е хубавичко. Искам да продължи така forever или да спре времето. :3
    *сън*

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    нещо се обезкуражих, нямам никаква воля за нищо вече, пък още по-смотано ми става, като осъзная, че само оставям всички да ми се качват на главата и от проклетата си липса на самочувствие съм загубила и всякакво достойнство....
    Story of my life!
    Имам чувството че губа борбата с всичко...със себе си,с времето,с мухата дето ме дразни втори ден.Имам най-ниската заплата във фирмата /почти наравно сме с чистачките/, все по-отговорна ми е работата,но заплата не получавам.Уж щяхме да вземем за март и април и сега се оказа че е само половината за март.От къде самочувствие,бате!?Той пак се разболява,а аз нямам сили мен да си гледам, камо ли ти него да лекувам.Не ми е дошло още и усещам как всичко ме дразни и съм готова да избухна.ВСЕКИ ДЕН съм с тъпото главоболие и едва ходя.Миналата седмица си купих беналгин,а вече е наполовина.Вие ми се свят страшно много и косата ми пада на парчета!Искам да напусна!Чувствам се подтисната,затворена в малка кутийка и имам чувството че вече губя надежда че някога ще се измъкна невредима от тоя кръговрат!

Супер фен Аватара на shmatarok
    'Баси късмета.
    Нарочно се мотах вкъщи до последно, само и само да не се засека с единия, а в крайна сметка срещнах и двамата. Че даже и до магазина вървяхме заедно. Толкова awkward, че няма и на къде повече.
    Почивните ми дни заминаха, а единственото полезно нещо, което свърших, беше да си напазаря. И пари изтеглих да върна на съквартиранта. И до там. Нито на фитнес отидох, нито да си прибера курсовите. Все тая, ако успея да стана утре по-рано, ще свърша и двете.
    Цял ден от общината бръмчаха с тая косачка, ама сега цялата улица мирише толкова приятно на окосена трева и с това слънце. Ай, до сега висях в градината. Нещо взе да ми се завърта идеята за барбекю, трябва да го подпитам какво мисли по въпроса. Можем даже да го направим като парти, тая къща не е виждала хора от известно време, все пак

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    'Баси късмета.
    Нарочно се мотах вкъщи до последно, само и само да не се засека с единия, а в крайна сметка срещнах и двамата. Че даже и до магазина вървяхме заедно. Толкова awkward, че няма и на къде повече.
    Ахахахах познато. Вчера ми се случи точно това.

По темата: Много странен ден, видях толкова симпатични лица, че не е истина.
    https://www.youtube.com/watch?v=ORVkhXnBxNI Ето това описва най-добре настроението ми. <3

Да те чакат 4 класни в един ден е невероятно щастие! *сохепи* И отново май няма да седна да уча по половината от тях. :/ Трябва да изкореня мързела си! И да се реша най-после. Ама после... Може пък да се случи.

Винаги ми е било непонятно как просто нещо може тотално да ти срине настроението. Просто...
    Не искам да си отива, пък. Не го пускам. Не че съм някоя в този случай, но просто..ненене. Не.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Momicheto:) Виж мнението
    Да те чакат 4 класни в един ден е невероятно щастие! *сохепи* И отново май няма да седна да уча по половината от тях. :/ Трябва да изкореня мързела си! И да се реша най-после. Ама после... Може пък да се случи.
    Ох ти си втората, от която го чувам това днес. Оплачете се в дирекцията бе хора, те нямат право да направят 2 класни в един ден, камо ли четири. Нашата директорка беше ги ограничила на 3 за една седмица по едно време, но вече не вАжи това.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някой все едно ще ги послуша.
    Ще си видя човечетооооооо <3
    Изчистихме,кво ли не правихме,кво ли не открихме и сега социализация
    maDamn

Искам да изчезна. Не се живее вече. Не знам къде да се скътая на хладно. И не си представям как ще изкарам цяло лято. Кокосовото ми масло прибрано в един шкаф на сянка и на "хладно" е изцяло разтопено... Отидох до магазина и си купих чувал с храна и после щях да припадна два пъти по пътя. Може би все пак трябваше да отида на север.
    Надявам се днес да се появят хора, с които да си говоря през интернет, защото нямам сили да се вдигна от нас.

Cloud9, ако имаш мигрена обикновените аналгетици не помагат. Бях на 2 аналгина и един парацетамол преди седмица и пак при всеки опит да стана от леглото ме удряше нещо невероятно. Трябва да си потърсиш нещо специално за мигрена.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не моа разбера, що мамицата му, търсят баща ми на моя тел :О. не го вдявам. откъде да знам къде е. нали спинкам, мамка му. много съм изнервена. чувството да те събудят от прекрасен сън... вътре ми е студено, навън е жега. сладоледът свърши. ъъъх, искам, но много, много ме мързи :/

и брат ми, пфффффф. пуберите са нещо отвратително. радвам се, че съм единственото детенце вкъщи. баси, никога няма да сме близки и колкото и да звучи тъжно, радвам се от този факт. адиос, бе, тъпчо.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ох ти си втората, от която го чувам това днес. Оплачете се в дирекцията бе хора, те нямат право да направят 2 класни в един ден, камо ли четири. Нашата директорка беше ги ограничила на 3 за една седмица по едно време, но вече не вАжи това.
    1. пропуснах ги миналата, затова ще ги правя
    2. не ми пука честно казано, а и учим супер лесните неща и ще ме е срам да не мога да се справя, хаха
    3. не ми се занимава с глупави даскалици *върти очи*

Мега фен Аватара на Dagichka
    хм не мога да се оплача, че ми е зле. по-скоро трябва още малко да огранича overthink-ването ми и да разбера, че това, че очаквам аз от хората толкова колкото бих им дала не значи, че те ще го направят. пък и не са длъжни. топло ми е, обичам да стоя с мокра коса и начина, по който после ми застава :3
    утре ще се видя с него, не знам как да се държа, искам да го изнасиля ама явно ще си останем такива.. дружки за гушкане. щом не иска сериозна връзка окей.
    п.п. осъзнах как прозвуча тва последното :д ама ние наистина само се гушкаме и целуваме. няма да му позволя нищо повече, щом не иска сериозно да се обвърже с мен пъГ.
    Последно редактирано от Dagichka : 06-10-2014 на 16:54

Супер фен Аватара на Jaune
    Поне се наядох.

Едно такова никакво ми е. Имам нужда от нещо, което да ме развълнува. Нали знаете как някои животни довеждат живеенето си до минимум докато нещата отминат, ето така се чувствам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    и да разбера, че това, че очаквам аз от хората толкова колкото бих им дала не значи, че те ще го направят.
    О, да!!
    Обаче в редките случаи, в които получаваш повече отколкото си очаквал, това е просто върхът на сладоледа и разните разочарования по хора, които не го заслужават, просто избледняват.
    Добре учих днес, доволна съм. Много успокояващо ми действа, очаквах да съм безумно разсеяна. И определено ми допада практиката на "като учим, учим като хората, обаче след това ебаваме майката на всичко и пием по 1-2-3 бири." Най-често 3 вместо 1
    Много ми е добре. Толкова ми е добре, че не мога да повярвам, че в понеделник се прибирам... някак ми се иска да остана още 1-2 седмици, да ми е готино, лятно, безгрижно в тая Германия - за сефте ще е, да лежа на реката и проблемът ми за деня да бъде какво вкусно нещо да си сготвя и с кого да се видя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си