- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
хм не мога да се оплача, че ми е зле. по-скоро трябва още малко да огранича overthink-ването ми и да разбера, че това, че очаквам аз от хората толкова колкото бих им дала не значи, че те ще го направят. пък и не са длъжни. топло ми е, обичам да стоя с мокра коса и начина, по който после ми застава :3
утре ще се видя с него, не знам как да се държа, искам да го изнасиляама явно ще си останем такива.. дружки за гушкане. щом не иска сериозна връзка окей.
п.п. осъзнах как прозвуча тва последното :д ама ние наистина само се гушкаме и целуваме. няма да му позволя нищо повече, щом не иска сериозно да се обвърже с мен пъГ.
Последно редактирано от Dagichka : 06-10-2014 на 16:54
О, да!!
Обаче в редките случаи, в които получаваш повече отколкото си очаквал, това е просто върхът на сладоледа и разните разочарования по хора, които не го заслужават, просто избледняват.
Добре учих днес, доволна съм. Много успокояващо ми действа, очаквах да съм безумно разсеяна. И определено ми допада практиката на "като учим, учим като хората, обаче след това ебаваме майката на всичко и пием по 1-2-3 бири." Най-често 3 вместо 1
Много ми е добре. Толкова ми е добре, че не мога да повярвам, че в понеделник се прибирам... някак ми се иска да остана още 1-2 седмици, да ми е готино, лятно, безгрижно в тая Германия - за сефте ще е, да лежа на реката и проблемът ми за деня да бъде какво вкусно нещо да си сготвя и с кого да се видя!