- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Bones
Иска ми се още утре като дойде екипировката да я изпробвам.Трябва да позакрепя здравето обаче. Омързеливил съм се напоследък. Малеле, а пък превода на ТО е отвратителен. Пфу.
Днеска ми е баси кривия ден...Не съм учил, не ме взеха и на двете работи не ме взеха за който кандидатствах и още 100 шита...
>>DjBelev<<
Достатъчно.
Искам да си поседя ден-два у нас, без да следвам графици, планове и да се съобразявам с капризите на всеки.
Филмчета, пуканки, книгите, животните, той, музика.... Ееех, рай!
First world problems. Всички игри, които искам да си сваля са твърде стари и непопулярни и нямат сийд. Направила съм си скромна колекцийка от поне десетина. >w<
По-добре ми е вече, но сигурно, защото се разхлади и е тихо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На лекарите не им се занимава с мен че да ми предпишат нещо за мигрената.Твърдят че нищо ми няма и главата всъщност не ме боли.Пия едни за оросяване на мозъка,ама вече се съмнявам че действат.поне като ме боли главата съм сигурна че има нещо в нея хаха
Същото от вчера.Събудих се от отвратително главоболие.ОТВРАТИТЕЛНО!То й ме масажира малко и ме поотпусна,но имам чувството че има страшно напрежение в главата ми.нерви,кръвоносни съдове,де що има вътре се опитва да избухне.Не ми се ходи на работа,искам да съм си вкъщи и да си почивам.Имам нужда.Ама на!Ставам в 6,прибирам се в 6!Това не е живот просто.нямам време за нищо.Искам да се храня правилно,ама как като работя далеееече от цивилизацията и мога да си нося храна само от вкъщи.А нямам сили да готвя и за мен ,и за него все различно всеки ден....Кво ли се оплаквам като няма кой да ми помогне........
Не успях да се наспя снощи. Толкова много се въртях и сънувах някакви странни неща и един бивш... Хм! Уж исках да си почина добре снощи, а никак не ми се получи.
Трябва да хвана малко тен, ама как? Толкова мразя да се пържа на слънце. Обаче летните дрехи, които си купих никак не стоят добре на бледата ми кожа. Така че...в неделя може би ще направя един плаж. Тъкмо да се поразсея, че другата седмица ще ми е ужасна.
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Мисля си тези дни няколко неща.
1) На колко прекрасно място живеем и как не искам да мръдна от тук до момента, в който ще сбъднем мечтата си за живеене на другото място. Как е тихо и прохладно вечер. Как кучето може да тича по поляните около кооперацията, без да ме е страх от това, че някой ще я натрови или открадне. Как сядаме вечер на терасата и нищо друго няма значение. И как тук сме щастливи, защото тук сме си вкъщи.
2) Как имаме прекрасна възможност да си правим тези мини-екскурзии до родните ни градове и да си изкарваме чудесно с приятелите ни там.
3) Как се радвам, че тя е бременна и след година ще й помагам с малкото същество. Адски мило ми е. Тя е първата ми приятелка, която ще има бебче и ми е много топло на душата.
4) Как се вдъхновявам от всичко наоколо и как успявам да канализирам всяка емоция така, че от нея да излезе нещо добро и нещо, което да остане и да напомня.
5) Храним се с добра храна, което е едно от нещата, които ме правят неимоверно щастлива.
Всъщност, като се замисля, всичко ме прави неимоверно щастлива. Няма мир. Има страст. Такъв живот живея. Такъв съм си го направила. И пак, за пореден път, макар и да ставам досадна - ИМА пълно щастие!
Последен ден стабилно учене и КРАЙ! Е, лятото пак, ама там ще е лежерно - по 3-4 часа на ден. Хаха, представите ми за лежерно как са се изменили.
Дано да му мине хубаво изпитът и интервюто. После ще дойде даже да ме препита за изпита утре, мисля, че добре се справям за момента. Дано и във времето да се събера.
Изпитвам желание и за хубава оценка, ДАМН! Искам да водя упражнения!
Днес и тва е. После... лежерна вечер с Гейм ъф троунс, събиране на багаж, рожден ден, правене на мъфини. Идилично такова.
Идилично такова![]()
Cloud9 Аналгин и Проалгин много помагат за главоболие.И аз си имам периоди,в които ме боли главата всеки ден,ако не и в деня по няколко пъти.Често едни болки яки придружени и с тупане в главата все едно сърцето ми е отишло там.Но съм установил,че имам способността често сам да си предизвикам главоболие и буквално да ми се "бъгва процесора".
Когато започна твърде усилено и вглъбено да мисля за няколко неща едновременно прескачайки в съзнанието си постоянно от едното на другото и обратно сякаш преплитайки ги в едно цяло постепенно започвам да усещам напрежение,което преминава във все по засилващото се главоболие.В един момент главата ми сякаш започва да пулсира понякога с доста голяма болка с усещането,че след малко ще гръмне едвали не.Методът е едно от тези двете хапчета или да се съсредоточа,да си изчистя съзнанието и поне за ивестно време да спра да мисля за всичко или поне да успея да се концетрирам най-вече на едно от всичките неща,които си премятам.Знам ли? Това може би се дължи на прекалено емоционалната ми същност,която доста често седи прикрита и подтискана.
Иначе някои хора по назад споменаха комари.Е,мен попринцип ме правят на решето.Кожата ми е малко по нежна пък и явно кръвта ми им е много сладка.Засега обаче не са ме ухапали нито веднъж.Даже онази вечер,когато бях по къс ръкав и бях навън вечерта под лампата.Баща ми и брат ми,които попринцип не ги хапят толкова ги нахапаха все,а мен не.Вярно,че излязох малко по късно де,но все пак...много боязливо ме обикаляха, а някои по-смели докато се наканеха да ме ухапят ги убивах.Не ми се рискуваше да ме ухапе някои,да им замирише на кръвта ми и да решат да ме нахапят.Единственото ми обяснение за тези техни боязливи реакции е че един от двата модела капки или и двата,едните от които са все пак с продължително отделяне,с които си капя и мажа очите за напълно доизлекуване на ечемиците съдържат някакво вещество дето не им понася и миримата му ги отблъсква.
Иначе съм изгорял по ръцете и врата и боли.Вчера цял ден работихме на селото ни в това жарко слънце.А преди това пак си бях малко поизгорял.
Последно редактирано от Niakoitam : 06-11-2014 на 07:28
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
начи ;д
днес сънувах мноо
първият ми сън беше с майката на едно гадже. покани ме да вляза вътре, у тех. ние по принцип си лафим така по-свободно с нея, та може би за тва подсъзнателно нея съм избрал. лафихме си там някви глупости, аз се разхождах им апартамента им сякаш търса нещо.. и изведнъж питам "л. къде е ?" тя ми вика, че нямало да се прибира. тогава аз казах "еми да се захващаме за работа тогава". правихме квото прайхме. беше различно, поне в съня ми. /може би трябва да пробвам на живо/ не помня кво стана, ама съпруга и се прибра.. чичо х. =( оф, тря тръгвам.. после ше довърша
XTREMEFREERIDE, как да не ти се радва човек! Винаги постовете ти са пълни с позитивизъм, ама не от тия positive shits, ами... някакви милички неща. Дано да си права (за щастието).![]()
Аз така и не разбрах гъбарка ли ме за онова или не. В смисъл, нямаше защо да го прави, но като се замисля е много възможно, 'щото друго обяснение просто няма.
Иначе дните ми минават много лежерно, ама някак сиво. Доволна съм, че имам време за себе си, обаче мисля, че не го оползотворявам достатъчно. Юли месец се очертава да бъде по-хубав, така че нямам търпение вече. За РД окончателно реших да не правя нищо. Ден като ден.
В момента си пия кафето и се чудя какво да правя и днес. Жегата почна вече да ме тормози, но и по-зле ще става, така че нямам право да се оплаквам.
Супер якия сън сънувах и естествено баба ми ще остави всички врати водещи към нейната стая, където си гледа турските сериали, отворени. Не разбира ли, че АЗ СПЯ?!?! Фък дис шит - не искам всеки път да се събуждам от това как нечия майка била направила това и онова, сина бил позор за семейството и му викат или Ананди от оня индийски сериал пак реве! Хич не ми дреме, ама поне да затваря шибната врата. имам чувството, че живея в пещера - никой не чука, като отворят вратата не я затварят.
Само мен ли ме дразни хипер много отворената врата и постоянно искам да я затворя?
Снощи беше яко.
7 часа
Не се беше случвало отдавна.
Времето него е безценно и бързо летящо.
Искам по-бързо да идва август. :/
*сън*
Ама много ми е доволно и щастливо днес, имам 5 на изпитааааааааааааааа)))))))))
Сега ще си взема душ, ще хапна и почвам да се готвя за следващия изпит, няя спасение братчеА после може да отскочим до мола да си купя някои летни дрешки и нова чанта, доволно ми е!
Cloud9, наскоро имах едно главоболие, което продължи цели две седмици и на мен много ми помогна разтворим Panadol.![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 06-11-2014 на 10:27
cuz I swear, I don't care ... ;]]
^Честито, успех и на останалите изпити.
Cloud9 - пиеш ли достатъчно вода? При мен главоболието се получава точно като не съм приела достатъчно течности
Само да ми се яви след малко, ще му плесна два шамара. Как може такова нещо - от 8 сутринта пищи като жена. Аз какво да направя, че не е добър в оная тъпа игра?!
Поне моята си пристигна вече. Задобрявам и в другата, но за съжаление игралния ми маратон приключи за тая седмица. Кой знае кога ще почивам пак.
Тя ме издразни снощи. Ако си мисли, че ще си се самопокани сега, докато работя - няма да стане. Вече съм добре, намерих си начини да си помогна сама, нямам нужда от нея. За две седмици я сме си писали здрасти, я не. Е, не съм умряла, значи не съм чак толкова зависима от нея.
Понякога се чудя как може да е толкова малоумна...
Welcome to the Jungle...
Заспала - яко...
Ама ще се помотаем после...
maDamn
голяма съм шматка. Омирам от срам. баща ми забеляза самосмучката. най-тъпото е, че съм напълно невинна. просто не можах да удържа порива да си съдера кожата от сърбеж и се ухапах. като изключим това, се чувствам идеално. свежнах малко с един бърз душ и се чудя какво да правя цял следобед. не, не, не! не трябва да спя!
С какъв симпатичен колоездач се запознах докато си купувах сладолед... Защо станах моногамна, защо?!![]()
I`m trying to make your dreams come true...
после чичо х. рева мноо като разбра кво е ставало /любопитното е че той почина отдавна/ ма си тръгна нали такъв и тя/оная искаше пак и тръгнахме нали а-у и се разбудих. вторият ми сън беше.. тука на моста на влюбените един клошар ми говореше да не мисля за смъртта нали такова.. ама аз не му обръщах внимание и като слезнах нали към спирката на 72 тоест към подлеза исках да хода тоя клошар се превърна в руса мацка /ама пак клошарка де малко кастиел стайл/
и вече ми привлече вниманието и и викам "кажи кво има". тя ми каза да не се страхувам от смъртта а да се страхувам от живота и тогава против желанието ми като с ескалатор тръгнах надолу да слизам в подлеза и тя ме гледаше отгоре такава а много исках да си говорим с тая ангелоподобна клошарка.