.
Затворена тема
Страница 123 от 193 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 4861

Hybrid View

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Oх, готинко ми е. Разцепих тоя изпит вчера, нереално лесно мина. И си прекарах страхотно. Предстоят ми 1-2 дена почивка, които мноого добре ще ми се отразят. Ще се занимавам само с мързелуване.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ох, така ме боли кръста...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    събуждането тук е нещо прекрасно. въздухът е толкова по-чист, атмосферата е изпълнена със спокойствие. единственото кофти е бавният нет, но съм се заредила с филми ^^. нямам търпение и бати да дойде.

Супер фен Аватара на Deadlock
    общува ми се!
    същевременно съм вързана за леглото, тъй че здравейте, интернет хора.

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам някакво безпричинно щастие. xD
    Поне е по-приятно от необяснимото лошо настроение, което ме държеше до скоро.
    Даже не ми е тъжно, че два дни ще съм си сама, без него.

Гръмна ми главата........пфу как може точно като правим конферентна връзка по скайп, всички да се сетят да ми звънят!

Иииии пак почва голямото чакане, макар че вече свикнах и не обръщам много много внимание

Довечера е време за мачове

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много щастлива и вдъхновена. С една колежка си сбъдваме мечтите. Правим ръчно изработени бижута от рециклирани и природни материали. КЕФ! Ако на някой му е интересно може да ни посети тук: https://www.facebook.com/merakiartbg ^_^

Супер фен Аватара на Cloud9
    Търся си хубава книга,препоръчително е да не е особено съвременна /разбирайте че трябва да е преди аз да съм се родила/,в която има поука,написана е интересно и може да грабне човек за шията и да го отведе на много места.последната такава,която четох,бебе "Майсторът и Маргарита".От тогава нищо друго не ми е грабвало вниманието.Фен съм и на "Портретът на Дориан Грей" и въобще на Оскар Уайлд.Нагледала съм се на "1984",макар че сега точно ми е едно криво и не ми се скапва настроението с толкова тежки книги.Едно и две ли е при мене....
    Сега се сетих че едно време пишех хубаво.На едно есе по "Изследване на общественото мнение" във трети курс, колегите ми станаха да ми ръкопляскат.Най-критичната от тях дори си го преснима,а тя наистина е критична и по принцип чете много и то все тежка литература.В училище винаги са познавали моето стил на писане и никой не искаше да си чете есетата след мен,защото бледнеят.А сега...заради постоянната ми самокритичност изоставих писането.Не че нещо щях да стана известна писателка,но... знае ли човек.Най-разтърсващата мисъл,която наскоро прочетох, гласеше че дефиницията на ада е когато на края на тунела се срещнат това,което си и това,което е могло да станеш ако не те е страх.Да те побият тръпки...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Търся си хубава книга,препоръчително е да не е особено съвременна /разбирайте че трябва да е преди аз да съм се родила/,в която има поука,написана е интересно и може да грабне човек за шията и да го отведе на много места.последната такава,която четох,бебе "Майсторът и Маргарита".От тогава нищо друго не ми е грабвало вниманието.Фен съм и на "Портретът на Дориан Грей" и въобще на Оскар Уайлд.Нагледала съм се на "1984",макар че сега точно ми е едно криво и не ми се скапва настроението с толкова тежки книги.Едно и две ли е при мене....
    Сега се сетих че едно време пишех хубаво.На едно есе по "Изследване на общественото мнение" във трети курс, колегите ми станаха да ми ръкопляскат.Най-критичната от тях дори си го преснима,а тя наистина е критична и по принцип чете много и то все тежка литература.В училище винаги са познавали моето стил на писане и никой не искаше да си чете есетата след мен,защото бледнеят.А сега...заради постоянната ми самокритичност изоставих писането.Не че нещо щях да стана известна писателка,но... знае ли човек.Най-разтърсващата мисъл,която наскоро прочетох, гласеше че дефиницията на ада е когато на края на тунела се срещнат това,което си и това,което е могло да станеш ако не те е страх.Да те побият тръпки...
    И мен много ме грабна "Майстора и Маргарита", прочетох я за два-три дни, а "Портретът на Дориан Грей" ми е най-най-любимата книга! Аз напоследък се захванах доста с Българска литература, много интересни ми бяха "Снаха", "Татул", "Време разделно". Идея нямам защо не съм ги чела по-рано. Иначе "Ана Каренина" също си заслужава четенето, ако не си го чела.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    "Зимата на нашето недоволство" на Стайнбек? "Отклонение" на Блага Димитрова? Нещо на Никос Казандзакис?

он:
    жегата ме изтощи, отново, гладна съм, но искам да ида на фитнес първо, а после пак ще излизам, оф, бля
    не се оплаквам

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Cloud9, Буковски как го намираш?

Тежко ми е, боли ме стомахчето малко, а трябва и на работна да се правя после...
    бляк!
    поне супичката беше хубава : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Cloud9, Буковски как го намираш?
    Песал е след като се родя та не съм се замисляла хаха.хвърлила съм око на "Жени",макар че ми казаха че не е нищо особено.Все пак момичето,дето ми го каза,смята нюансите на сиво за интересно четиво,та...доверие много нямам.

Друг въпрос,като и предишния си остава хаха, имам PDF файл,който е защитен явно с парола,но все пак ми се иска да го изпринтя.Има ли начин?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    След час и нещо трябва да посрещна татко. Горкия, още колко време ще бъде с патерици.
    Ама той си го направи. Да е внимавал, смотльо. <3
    Трябва да му помогна с багажа, да подредя, че оставих малко разхвърляно вкъщи. :Д

Свалих си гела, ноктите ми не са в най-доброто състояние. Затова ще ти оставя да си израснат.
    Няма да ги лакирам до края на лятото.

Отивам да ям, защото се чувствам като мечка, излязла от зимния сън.
    *сън*

Ох, не мога, ядосана съм на себе си. Тъпото същество, което ме тъпче психически всеки ден като на шега, се разплака (поради глупава причина), а на мен ми стана гадно и тръгнах да я утешавам и разсейвам.
    Нищо, че и аз съм ревала заради коментарчетата, които ми мята. Нищо, че се чувствам още по-зле заради нея. Просто не знам как да съм лоша.

Мега фен Аватара на babity
    Преядена. Сууупер ми се спинка, а има още хиляди неща за вършене, деам. Искам да ми слегне храната, да ми се обади, че не на работа и да го мачкам, мачкам, мачкам, мачкаааааааааааам! И после..... оооо!
    Или поне една гребничка тая вечер можеше. Нямам търпение, само още няколко часа и шибаните приготовления приключват.
    Важното е, че утре ще съм турбо божественярска, майна.
    Ху'у, че не сме на открито, 'щото можеше и да има масови самоубийства на влюбени в мен пичо'и при вида на мойта свръх сексапилност.
    Казах ли, че ми се спинка?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Сериозно ли, сериозно ли, СЕРИОЗНО ЛИ!?!?!?!?!? 'Баси, две неща правя през седмицата, толкова ли не могат да запомнят дните?! Или поне да вкарат малко логика, вместо да ми звънят на шибания телефон, който е заключен в шибаното ми шкафче и те перфектно го знаят.... И то не е важното че са звънели на мен, а на кои още са звънели. Ок, разбирам ги, ама по-ядосана не съм била от месеци насам, а определено е имало хора, които да са ми се качвали на главата! Омръзна ми през месец да повтарям едно и също.... Опитвам се да им вляза в положението, опитвам се да не предавам такава важност на това, че са звънели на 10 човека, опитвам се да мисля за положителните неща от деня, но просто не мога да се успокоя още. Блъскам по клавишите, така че имам чувството, че всеки момент ще ги продъня и имам неистовото желание просто да убия някой! Е, определено умората и ПМС-то "помагат" до голяма степен.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мноооого съм изтощена. Още малко остана! Усещам, че ще е едно прекрасно лято.

И с Радо се видях преди малко, чакам го да дойде до нас след малко. Леле имам чувството, че не съм го виждала от цяла вечност. Толкова много имам да му разказвам. Само от последната седмица имам толкова много да му кажа, а за последния месец четири пъти по толкова. Ахх колко ми липсваше.

Мега фен Аватара на Dagichka
    не знам доколко ми харесва да съм антисоциална. ясно ми е, че искам точно един човек до мен, ама като не става се затварям вече тотално в мен и мда.. скапано ми е, жега ми е, от една страна искам на разни партита по микстейп и маймунарника да ходя, от друга знам, че всичките проблеми преди да отида надали ще компренсират изкарването ми там, особено ако пак въпросния човек го няма.. пфф, трябва да се науча да си харесвам собствената компания мамка му

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Издирвам си интересен сериал и ще съм благодарна, ако ми съдействате в търсенето!

Цял ден се чудя какви да ги върша. Няма с кого да изляза в тоя умрял град, всички са забегнали нанякъде. Лошото е, че лятото ми също се очертава да е тотално скучно. Успях поне да потренирам пълноценно най-накрая.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Издирвам си интересен сериал и ще съм благодарна, ако ми съдействате в търсенето!
    true detective
    supernatural
    prison break

Цял ден се чудя какви да ги върша. Няма с кого да изляза в тоя умрял град, всички са забегнали нанякъде. Лошото е, че лятото ми също се очертава да е тотално скучно. Успях поне да потренирам пълноценно най-накрая.
    Orange is the new black!

он:
    Тренирах, доволна съм.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Orange is the new black!
    бива ли го
    изглежда дебилен

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    бива ли го
    изглежда дебилен
    Ми, аз съм гледала само 3 епизода, не мога да преценя, ама ме кефи засега.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Учене на макс по банково дело, кафенце, бананов шейк, после малко бебешки шопинг :3 xaxa
    П.П Нямам търпение най-добрия ми приятел да си дойде от Лондон и да се шматкаме тримата с малкия, блаженство.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на pandabear
    Da Vinci's Demons
    Penny Dreadful

много ми е жега и много ме мързи. трябва ми много бира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си