- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ахх много приятно ми стана като го чух това. ;3
Въпросът е как?
Ехааа не очаквах такова включване и загриженост!Благодаря на всички за съветите!
Niakoitam,аз пия направо Беналгин,но той действа от днес до утре или най-много до вечерта.И аз усещам че при нерви и стрес или като ми е тъжно и започва да ме боли глава.Опитвам се да мисля положително,но имам чувството че точно тогава се случват най-гадните неща.Ако съм намусена и нещастна нищо не се случва-ни хубаво,ни лошо.Ако съм ухилена и доволна от живота и оп-айде лошо след лошо след ужасно!
TheDevilInMe ,не смея да пия панадол заради парацетамола,не че аналгина е по-полезен,но не искам да свиквам с него.Но някой ден ще пробвам и с него.Като съм много зле минавам на Аулин направо /което не е пример за подражание,но.../
Яhmatarok, преди време не пиех вода почти и откакто започнах работа и машината за вода до мен се засилих и сега съм до 10-12 чаши на ден.Иначе двама лекари са ми казвали че не ми достига кислород до мозъка и вътрешното ухо и затова се получава това главоболие и замайване,та пия сега едни за уросяване на мозъка.но ми се искаше поне веднъж да се почувствам нормален,млад човек без да се налага да се поддържам с хапчета.
Имам чувството че скоро ще ми трябва и хапче за да дишам!разсеяна съм,защото се задушавам в това място вече!Не понасям почти никой и знам че чувствата ни са взаимни.Онази чума,както я нарича колежката,е изпяла на всички че съм оплескала документите,но усещам че хората са повечето на моя страна,защото знаят че тя не ми даде достатъчно информация,сменяше нещата всеки ден та се налагаше да преправям всичко по 100 пъти,даваше ми нови неща изневиделица,работех по нейни бланки,които по начало си бяха грешни и в крайна сметка ми връчи да й върша 80 процента от нейната работа,която на 100 процента не е мой проблем и мое задължение.Да не говорим че тя взима тройна на моята заплата,а ходеше само да си пие фреша и да си лафи с другата кухоглавка,докато й върша аз работата.И сега реве понеже сама си направила трудовия договор и си дала повишение от 600 лв без разрешението на шефовете.тя няма документ,който да не го е сгрешила,няма ден,в който да не се е оплакала че има много работа и въпреки че е по-възрастна даже и от майка ми,все ходи и реве при хората като бебе.И тя е само една от малкото скици тук.Имаме си сто!Поне си взех заплатата за март....нямам думи просто
Оф, така ми се искаше да го намачкам акото! Недоволна съм. Ядох много, гризе ме съвест за което, няма да го видя и днес и ако се окаже, че няма да има и гребна за мен тотално ще се вкисна.
не знам какви ги върша, не знам. въпреки че приятелчетата ми казаха "а така, побъркай го малко", аз се чувствам.. гадна, отвратена от себе си. то не че е голямата работа, просто малко повече му се натиснах днеска нарочно без да е заслужил, хах, беше толкова тъпа 'среща'. не сме се виждали повече от седмица и да се домъкне с някъв негов колега, сериозно? ако не беше бирата и музиката щях да си тръгна, не се чувствах на място, все едно бях страничен наблюдател.. и сега ми вика да съм ходела у тях, ако искам хах мисля, че само си изгубих времето и ми става толкова жалко и болно, че ми се реве.. но пък по дяволите до преди месец всичко беше повече от добре
ох, искам да си намеря работа, да се разнообразя малко, пък другото отвътре ще ми дойде и накрая или ще му кажа (пак хах), че не искам повече да се виждаме или...
Оле, колко трудно е да намеря един свестен apk файл?? Полудявам като не мога да направя нещо. Уж за глупост, ама ме обзема някакво чувство за безсилие, което изоообщо не ми харесва. Пфф.
Поне си изчистих стаята, че не можех да я гледам вече. И си починах. Чувствам как ще се прецакам много гадно накрая, ама каквото стане.
Трагична съм
Направо ми иде или да ревна с глас, или да се смея с глас, все тая.
Безкрайно тъпо ми е... Лягам да спя, дано ми мине... :/
Сериозно ли ще остави нещата така?
Сълзите си текат и не мога да ги спра.
Само от няколко изречения..
Сякаш стовари върху мен нещо огромно.. и боли.
Не знам как да го спра. Не е нещо прекалено важно.
Или е? Ще повлияе на всичко, ако остане така.
И ми каза, че не иска да говори с мен повече тая вечер.
Прекалено много емоции.
И ми е зле, повръщах вече 4 пъти.
Знаеше, че ми е лошо, но пак си държеше на своето.
И това грубо отношение накрая..
Не знам..
Тъжно ми е..
Шибано ми е..
Искам да си тегля куршума в момента..
Искам да върна времето назад..
Фък, емоции, защо трябва да сте толкова много.
А кажи речи почти нищо не се е случило..
Няма да оставя нещата така.
Написах си всичко, като го прочете, дано дойдат мислите в главата на човека.
Как да е, ще си ударя един голям рев, дано утре да говорим, че иначе и тогава пак ще е ревлив ден.
*сън*
Oх, готинко ми е. Разцепих тоя изпит вчера, нереално лесно мина. И си прекарах страхотно. Предстоят ми 1-2 дена почивка, които мноого добре ще ми се отразят. Ще се занимавам само с мързелуване.![]()
You are broken, I can fix you...
Ох, така ме боли кръста...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
събуждането тук е нещо прекрасно. въздухът е толкова по-чист, атмосферата е изпълнена със спокойствие. единственото кофти е бавният нет, но съм се заредила с филми ^^. нямам търпение и бати да дойде.
общува ми се!
същевременно съм вързана за леглото, тъй че здравейте, интернет хора.
Чувствам някакво безпричинно щастие. xD
Поне е по-приятно от необяснимото лошо настроение, което ме държеше до скоро.
Даже не ми е тъжно, че два дни ще съм си сама, без него.![]()
Гръмна ми главата........пфу как може точно като правим конферентна връзка по скайп, всички да се сетят да ми звънят!
Иииии пак почва голямото чакане, макар че вече свикнах и не обръщам много много внимание
Довечера е време за мачове![]()
Много щастлива и вдъхновена. С една колежка си сбъдваме мечтите. Правим ръчно изработени бижута от рециклирани и природни материали. КЕФ! Ако на някой му е интересно може да ни посети тук: https://www.facebook.com/merakiartbg ^_^
Търся си хубава книга,препоръчително е да не е особено съвременна /разбирайте че трябва да е преди аз да съм се родила/,в която има поука,написана е интересно и може да грабне човек за шията и да го отведе на много места.последната такава,която четох,бебе "Майсторът и Маргарита".От тогава нищо друго не ми е грабвало вниманието.Фен съм и на "Портретът на Дориан Грей" и въобще на Оскар Уайлд.Нагледала съм се на "1984",макар че сега точно ми е едно криво и не ми се скапва настроението с толкова тежки книги.Едно и две ли е при мене....
Сега се сетих че едно време пишех хубаво.На едно есе по "Изследване на общественото мнение" във трети курс, колегите ми станаха да ми ръкопляскат.Най-критичната от тях дори си го преснима,а тя наистина е критична и по принцип чете много и то все тежка литература.В училище винаги са познавали моето стил на писане и никой не искаше да си чете есетата след мен,защото бледнеят.А сега...заради постоянната ми самокритичност изоставих писането.Не че нещо щях да стана известна писателка,но... знае ли човек.Най-разтърсващата мисъл,която наскоро прочетох, гласеше че дефиницията на ада е когато на края на тунела се срещнат това,което си и това,което е могло да станеш ако не те е страх.Да те побият тръпки...
След час и нещо трябва да посрещна татко. Горкия, още колко време ще бъде с патерици.
Ама той си го направи. Да е внимавал, смотльо. <3
Трябва да му помогна с багажа, да подредя, че оставих малко разхвърляно вкъщи. :Д
Свалих си гела, ноктите ми не са в най-доброто състояние. Затова ще ти оставя да си израснат.
Няма да ги лакирам до края на лятото.
Отивам да ям, защото се чувствам като мечка, излязла от зимния сън.
*сън*
Песал е след като се родя та не съм се замисляла хаха.хвърлила съм око на "Жени",макар че ми казаха че не е нищо особено.Все пак момичето,дето ми го каза,смята нюансите на сиво за интересно четиво,та...доверие много нямам.
Друг въпрос,като и предишния си остава хаха, имам PDF файл,който е защитен явно с парола,но все пак ми се иска да го изпринтя.Има ли начин?
И мен много ме грабна "Майстора и Маргарита", прочетох я за два-три дни, а "Портретът на Дориан Грей" ми е най-най-любимата книга! Аз напоследък се захванах доста с Българска литература, много интересни ми бяха "Снаха", "Татул", "Време разделно". Идея нямам защо не съм ги чела по-рано. Иначе "Ана Каренина" също си заслужава четенето, ако не си го чела.
I`m trying to make your dreams come true...
Ох, не мога, ядосана съм на себе си. Тъпото същество, което ме тъпче психически всеки ден като на шега, се разплака (поради глупава причина), а на мен ми стана гадно и тръгнах да я утешавам и разсейвам.
Нищо, че и аз съм ревала заради коментарчетата, които ми мята. Нищо, че се чувствам още по-зле заради нея. Просто не знам как да съм лоша.